Advertorial Bouw en techniek 7 feb. 2024 17:31

Persoonlijk en vertrouwd vakmanschap voor de toekomst: BINK neemt activiteiten Rozestraten Installatietechniek over

In de afgelopen jaren heeft BINK Alphen aan den Rijn een aanzienlijke groei doorgemaakt. Op 1 januari was het dan eindelijk zover: BINK heeft de activiteiten van Rozestraten Installatietechniek overgenomen. Bas van Hamersveld en Dylan van Harskamp delen dit opwindende nieuws. Zij staan aan het roer van deze jonge en dynamische vestiging, hiermee kondigen zij met trots de recente overname aan.

Bouw en techniek 3 feb. 2024 14:19

Werkzaamheden Ridderhof in volle gang

De werkzaamheden bij de Ridderhof zijn in volle gang. Het bijna vijftig jaar oude winkelcentrum ondergaat op dit moment een flinke metamorfose. Oktober 2022 is er begonnen met de voorbereidende werkzaamheden en begin 2023 zijn de eerste sloopwerkzaamheden van start gegaan. 

Advertorial Bouw en techniek 24 nov. 2023 18:00

In zeven weken een complete nieuwe hal realiseren van 900 m²

Als bedrijf zijnde maakt Thijs Standbouw uit Ter Aar een mooie en gezonde groei door! Om deze groei te waarborgen, hebben zij een compleet nieuwe hal gebouwd welke als extra opslagruimte gaat dienen.

Bouw en techniek 20 okt. 2023 10:46

Alphense Lars Wielinga (24) bouwt mee aan vliegende waterstof boot en schrijft geschiedenis

De kracht van waterstof demonstreren en de groene energietransitie in de maritieme industrie tot stand brengen, dat is waar het TU Delft Hydro Motion Team voor staat. Voor een heel jaar zet Lars Wielinga (24) zijn studie aan de kant om samen met het team een volledig waterstof aangedreven boot te ontwerpen, bouwen en varen. De ultieme uitdaging? De Noordzee oversteken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk. 

Bouw en techniek 18 jul. 2023 09:23

Hoogste punt bereikt op AWZI Alphen Noord

Afgelopen half jaar is hard gewerkt op de afvalwaterzuiveringsinstallatie (AWZI) in Alphen Noord. Hier wordt de zuivering van Rijnland vernieuwd. Deze week vierde Rijnland letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt van de werkzaamheden.

Advertorial Bouw en techniek 8 nov. 2022 10:09

Lieftink Geveltechniek zoekt technisch talent

Heb jij twee rechterhanden, vind je techniek leuk, ben je op zoek naar een uitdagende baan en wil je samenwerken in een gezellig team op een fijne werkplaats in Alphen aan den Rijn? Dan ben jij misschien wel één van de nieuwe Binnenmonteurs van Lieftink Geveltechniek. De fabrikant is op zoek naar meerdere technische talenten.

Bouw en techniek 18 aug. 2022 11:11

TenneT vervangt hoogspanningsstation in Alphen aan den Rijn

Landelijk netbeheerder TenneT werkt aan de vernieuwing van zowel de gebouwen als de technische installatie van het hoogspanningsstation in Alphen. Dat doen ze omdat het station zijn einde levensduur nadert. Deze week staat er een bijzonder werk op het programma; het vervoeren en inhijsen van twee enorme technische hoogspanningsinstallaties die per stuk zo’n 30 ton wegen.

Bouw en techniek 30 mrt. 2022 15:40

Alphens bedrijf Hyva breidt uit naar Australië

Het Alphense hijskraanbedrijf Hyva heeft Truck Cranes Australia overgenomen. Met deze overname heeft het bedrijf toegang tot de snelst groeiende markt in Australië. 

Advertorial Bouw en techniek 8 nov. 2021 16:50

KIN Installatietechniek Alphen aan den Rijn groeit door

Sinds 1 juli dit jaar heeft KIN installatietechniek zijn deuren geopend in het mooie Alphen aan den Rijn. "Een goede beslissing om dicht bij je klanten te zitten, en daarnaast omdat er ongelofelijk veel gebouwd en ontwikkeld wordt in en rondom Alphen. Gelukkig heeft er al een mooie groei plaatsgevonden in het vergoten van het team en het mogen aannemen van gave en uitdagende projecten."

Advertorial Bouw en techniek 23 jul. 2021 10:17

KIN Installatietechniek vestigt zich in Alphen aan den Rijn, groei jij met hen mee?

Of het nu gaat om onderwijs, bedrijfshuisvesting, gezondheidszorg, duurzame woningbouw, of sport en recreatie, door meer dan honderd jaar ervaring is KIN Installatietechniek van alle markten thuis. Sinds kort is KIN ook gevestigd in Alphen aan den Rijn. En een nieuwe vestiging vraagt om nieuwe collega’s!

Bouw en techniek 17 jun. 2021 11:23

Druk met verbouwen: zo ziet de Zeeman er over twee jaar uit

Het distributiecentrum van Zeeman TextielSupers aan De Schans in Alphen wordt de aankomende twee jaar grondig verbouwd, vernieuwd en gemechaniseerd. Het gebouw van 40.000 vierkante meter krijgt een grotere opslaghal en er wordt een nieuw, geautomatiseerd verdeelsysteem geplaatst.