Advertorial Cabaret 19 mrt. 2024 10:59

Marlon Kicken: de cabaretier die het leven tekent

Met een ontwapenende glimlach en een relaxte houding betreedt Marlon Kicken het podium, klaar om zijn publiek mee te nemen op een reis door zijn eigen getekende wereld. Deze goedlachse cabaretier heeft zichzelf op de kaart gezet als een meester van de humor, gewapend met een gezonde dosis zelfspot.

Advertorial Cabaret 24 feb. 2022 13:14

Tineke Schouten: "Je kunt alles altijd ook van een andere kant zien"

Er zijn zo veel zekerheden van vroeger die we sinds de pandemie in twijfel kunnen trekken, ervaart Tineke Schouten. “Moet alles wel nog zo maar kunnen? Of niet?” In haar nieuwe theatershow Dubbel balanceert Tineke op scherpe lijnen van controverse en dilemma’s. “In de kracht van tegenstellingen kom je de beste humor tegen.” Waarna ze net zo makkelijk de gevoelige noot weet te raken met nuances en een verrassend perspectief. Alles bij elkaar is het daarmee de meest vrolijke, de meest kleurrijke én de meest gevarieerde show tot nu toe geworden.

Satire Cabaret 14 sep. 2021 15:46

Transgendergroep Alphen zoekt nieuwe leden

Nu de mensen, die tot de LHTBIQXYZ+ groep horen. doorgaans in onze maatschappij geaccepteerd zijn, wil Transgendergroep Alphen aandacht voor een aantal bijzondere groepen.