Calamiteiten 28 jul. 2023 13:31

Jongen (4) vermist vanaf de Van Boetzelaerstraat

Vrijdagmiddag rond het middaguur is een jongen vermist van de Van Boetzelaerstraat in Alphen aan den Rijn, vanuit de bioscoop. De politie vraagt Alphenaren om hulp.

Calamiteiten 25 jul. 2023 13:08

Jerrycans met onbekende vloeistof aangetroffen

Dinsdagmiddag kreeg de brandweer een melding van twee aangetroffen jerrycans bij de Firma PreZero, een afvalverwerkingsbedrijf gevestigd aan de Schans in Alphen aan den Rijn.

Calamiteiten 25 jul. 2023 09:18

Brandweer takelt auto uit de Rijn

Op maandagmiddag kregen de hulpdiensten een melding dat er een auto te water zou zijn gegaan. Het incident vond plaats aan de Oudshoornseweg, waar de auto te water was geraakt. De hulpdiensten, waaronder de brandweer, reageerden snel op de melding en arriveerden ter plaatse om te helpen.

Calamiteiten 21 jul. 2023 04:33

Zeer grote brand bij zorgboederij Valkendam

Bij zorgboerderij Valkendam aan de Kortsteekterweg is donderdag op vrijdagnacht brand uitgebroken, de brandweer spreekt over een zeer grote brand.

Calamiteiten 25 jun. 2023 02:39

Twee aanhoudingen na aantreffen drugslab

In een bedrijfspand aan de Titaniumweg in Alphen aan den Rijn heeft de politie zaterdagavond een drugslaboratorium aangetroffen. De politie heeft twee personen aangehouden.

Calamiteiten 24 jun. 2023 01:10

Gewonde bij steekpartij Raadwijkstraat

In de Raadwijkstraat in Alphen aan den Rijn heeft vrijdagavond een steekpartij plaatsgevonden. Hierbij raakte één persoon gewond.