Advertorial Dans 25 mei 2024 10:05

Eindpresentatie Explore! door jongeren

De afgelopen weken is er hard gewerkt door Alphense jongeren tijdens de workshops Urban Dance en Fotografie. Op maandagavond 27 mei verzorgen alle deelnemers in de Kleine zaal van Castellum een presentatie, waarin zij hun talent presenteren. De avond start om 20:45 uur, inloop vanaf 20:00 uur. De toegang is gratis.

Dans 15 mei 2024 14:16

Dansgroep van I’M In Motion wint Europese Kampioenstitel!

Op donderdagochtend 9 mei 2024 verzamelden 20 dansers zich bij studio I’M In Motion in Alphen aan den Rijn om af te reizen naar Duitsland voor het Europees Kampioenschap. Na vier dagen van intensieve competitie wisten beide groepen van I’M In Motion zich te kwalificeren voor de finale.

Advertorial Dans 3 apr. 2024 09:17

Spraakmakende dans: WE, the EYES

ICK Dans Amsterdam brengt een avond totaaltheater naar Alphen met artiest Pink Oculus. De voorstelling WE, the EYES neemt je mee met tien overlevenden na een vernietigende brand terwijl zij op zoek gaan naar het ware leven.

Advertorial Dans 22 jan. 2024 14:02

Goed voornemen: dansen bij Parkvilla

Een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens. Veel mensen proberen vanaf januari hun leven een beetje gezonder te maken. Hoe duidelijker het voornemen, hoe groter de kans van slagen. Wat ook helpt is een routine en een vaste dag. De ultieme tip: doe een danscursus. Dansen verbetert balans, geheugen, concentratie en zelfvertrouwen, naast lenigheid, kracht, conditie én een goede lichaamshouding. Parkvilla start binnenkort nieuwe danscursussen. Om een cursus uit te proberen, is het mogelijk eerst maar 5 lessen af te nemen.