Dronefotografie 19 jun. 2021 14:55

Alphen vanuit de lucht: het authentieke Zaanse Rietveld

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Zaanse Rietveld, dat ook wel de (voor)tuin van Alphen wordt genoemd. 

Dronefotografie 12 jun. 2021 14:30

Alphen vanuit de lucht: een stukje polderlandschap in Kerk en Zanen

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week de groene strook in Kerk en Zanen, waar zich onder andere een natuurspeeltuin bevindt.

Dronefotografie 5 jun. 2021 17:12

Alphen vanuit de lucht: de Koningin Julianabrug als tweede oeververbinding

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer de Koningin Julianabrug, die de oplossing vormde voor het steeds drukker wordende verkeer in een steeds maar groeiend Alphen.

Dronefotografie 29 mei 2021 14:23

Alphen vanuit de lucht: Groene Hart Lyceum en Topmavo vormen samen een campus

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer de nieuwe schoolgebouwen aan de Tolstraat, het Groene Hart Lyceum en Groene Hart Topmavo. 

Dronefotografie 22 mei 2021 15:46

Alphen vanuit de lucht: nieuwbouwwoningen Rode Dorp krijgen langzaam vorm

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week het Rode Dorp, waar de nieuwbouwwoningen langzaam vorm beginnen te krijgen.

Dronefotografie 15 mei 2021 14:37

Alphen vanuit de lucht: de groene long van Kerk en Zanen

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Europapark, de groene long van de wijk Kerk en Zanen.

Dronefotografie 8 mei 2021 14:32

Alphen vanuit de lucht: de Engelse landschapsstijl in het Alphense Bospark

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week het Bospark, dat in de jaren ’30 werd aangelegd in het kader van werkverschaffing.

Dronefotografie 1 mei 2021 14:34

Alphen vanuit de lucht: de jachthaven aan de Heimanswetering

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer de jachthaven aan de Heimanswetering, de thuisbasis van Watersportvereniging Alphen aan den Rijn.

Dronefotografie 24 apr. 2021 15:02

Alphen vanuit de lucht: een kruispunt van rivieren bij hefbrug Gouwesluis

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week staat hefbrug Gouwesluis centraal, waar de Gouwe en de Oude Rijn samenkomen.

Dronefotografie 10 apr. 2021 13:49

Alphen vanuit de lucht: containers geven kleur aan het Alpherium

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week het Alpherium, dat met de vele containers van bovenaf een kleurrijk geheel vormt.

Dronefotografie 3 apr. 2021 13:52

Alphen vanuit de lucht: de omstreden Coupépolder

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer de Coupépolder, waar tegenwoordig ook een deel van Golfclub Zeegersloot gevestigd is.

Dronefotografie 27 mrt. 2021 13:51

Alphen vanuit de lucht: dakpannen als verwijzing naar de oude dakpannenfabriek

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. De dakpannen op de woningen in de huidige ’s-Molenaarsbuurt verwijzen naar de oude dakpannenfabriek.

Dronefotografie 20 mrt. 2021 14:39

Alphen vanuit de lucht: Archeon wordt omringd door woningen

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer Museumpark Archeon, dat tegenwoordig midden in een woonwijk ligt.

Dronefotografie 13 mrt. 2021 14:51

Alphen vanuit de lucht: Park Rijnstroom op z'n mooist

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week staan we stil bij de schoonheid van Park Rijnstroom.

Dronefotografie 6 mrt. 2021 14:55

Alphen vanuit de lucht: De Stadspoort vormt de entree naar het centrum

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer De Stadspoort, gelegen aan de rand van het Alphense stadshart.

Dronefotografie 27 feb. 2021 14:30

Alphen vanuit de lucht: de schilderachtige Kromme Aar

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Duik dit keer mee in de geschiedenis van de Kromme Aar.

Dronefotografie 20 feb. 2021 14:45

Alphen vanuit de lucht: vaardorp het Rietveld

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Geniet dit keer van de schoonheid van vaardorp het Rietveld.

Dronefotografie 13 feb. 2021 14:56

Alphen vanuit de lucht: schaatsen op natuurijs

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer de waaghalzen die afgelopen woensdag al op het natuurijs bij de Treinweg te vinden waren.

Dronefotografie 6 feb. 2021 16:06

Alphen vanuit de lucht: de kleurrijke volkstuintjes aan het Rietveldsepad

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Geniet dit keer van de kleurrijke volkstuintjes aan het Rietveldse pad.

Dronefotografie 30 jan. 2021 14:59

Alphen vanuit de lucht: de 'Eiffeltoren' van Alphen

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer hét icoon van Alphen: de Alphense zendmast. 

Dronefotografie 23 jan. 2021 15:13

Alphen vanuit de lucht: de symmetrie van het Burgemeester Visserpark

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Geniet dit keer van het Burgemeester Visserpark.