Evenementen vandaag 10:06

Zomerse verrassing voor Alphense Halloweenliefhebbers

Horror-liefhebbers van alle leeftijden hebben geluk deze zomer. Halloween is nog ver weg, maar men kan hier in Alphen vast in de stemming komen met een spannende spooktocht door Sportpark Zegersloot op zaterdag 7 augustus.

Evenementen 10 jul. 2021 08:51

Hollandse Limes Classic 10 juli coronaproof vanuit huis

Vandaag, zaterdag 10 juli, stappen deelnemers van de Hollandse Limes Classic op de fiets voor een ontdekkingstocht langs de Hollands Limes, het voormalige Romeinse Rijk. Dit doen ze vanuit huis, waardoor het evenement volledig coronaproof is. 

Evenementen 9 jul. 2021 22:26

Festivalgangers gaan uit hun dak tijdens Vrij & Blij

We moesten er maandenlang op wachten, maar vrijdag 9 juli was het zover. Sinds lange tijd vond er weer een festival plaats in Alphen. En dat moet goed gevierd worden, zeker met het oog op de verscherpingen die zijn aangekondigd. 

Evenementen 9 jul. 2021 15:39

Vrij & Blij gaat vrijdagavond 100% door

Vrijdagmiddag is besloten dat de vrijdagavond van Vrij & Blij door kan blijven gaan. De gemeente en de organisatie zien geen reden om dit buitenevenement af te gelasten.

Evenementen 9 jul. 2021 09:29

De Gebroeders Ko vervangen Snollebollekes tijdens Vrij & Blij

Op vrijdagavond 9 juli zou Snollebollekes op het podium van Vrij & Blij staan. Vanwege televisieopnames die uitlopen, heeft hij het optreden echter moeten cancelen. Maar de organisatie heeft gelukkig een fantastisch feest-duo kunnen vinden: De Gebroeders Ko.

Evenementen 8 jul. 2021 20:00

Vrij & Blij - vrijdag en zaterdag veilig feesten!

De voorbereidingen zijn bijna afgerond, podium staat, licht en geluid doet het, en het draaiboek voor de Coronachecks voor de entree wordt nogmaals goed doorgenomen. 

Advertorial Evenementen 8 jul. 2021 17:43

Zaterdag 10 juli, Scala presents: the Summer Quiz!

Nog twee nachtjes slapen! Meneer Reedijk en meneer Schoneveld van het Scala College zijn (bijna…) klaar voor de Scala Pubquiz. Iedereen mag meedoen, want hoe meer zielen hoe meer vreugd! Heb jij je team al gevonden? Aanmelden kan nog!

Evenementen 6 jul. 2021 10:50

Opbouw Vrij & Blij is begonnen, Gerard Joling en Thomas Berge hebben er zin in

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 juli vindt Vrij & Blij plaats, het eerste grote festival in Alphen sinds het begin van de coronacrisis. De opbouw op het evenemententerrein is inmiddels gestart. Gerard Joling en Thomas Berge kunnen in ieder geval niet wachten om weer op het podium te staan.

Evenementen 3 jul. 2021 09:21

Eerste editie Fantasie Festival in Alphen aan den Rijn

Op zondag 11 juli organiseert Stichting De Fantasie Compagnie de eerste editie van het Fantasie Festival in Alphen aan den Rijn. Op dit kinderfestival kunnen bezoekers onder andere hun favoriete sprookjeskarakters ontmoeten.

Evenementen 26 jun. 2021 09:08

Prehistorisch weekend in Museumpark Archeon

Op zaterdag 26 en zondag 27 juni is het prehistorisch weekend in Museumpark Archeon. In dit weekend zie je hoe het er duizenden jaren geleden aan toe ging. Ga mee op reis, héél ver terug in de tijd naar het kamp van de jagers-verzamelaars, de eerste boeren, de bronstijd en de ijzertijd.

Evenementen 24 jun. 2021 18:23

Beleef de zomer aan de Zegerplas met Tino Martin!

De organisatie achter het welbekende Wet ’n Wild Beachfestival organiseert op vrijdag 6 augustus een nieuw festival; SummerVibes Open Air. En de line-up belooft veel goeds!

Advertorial Evenementen 22 jun. 2021 11:54

Nog eentje dan! Scala College organiseert 10 juli de Scala Pubquiz

Weet je nog, een jaar geleden? Toen organiseerde het Scala College de allereerste Scala Pubquiz. Op zaterdag 10 juli organiseren ze voor de laatste keer een Pubquiz, gewoon omdat ze het zo leuk vinden. Doe jij ook mee?

Evenementen 21 jun. 2021 17:58

Het VakantieSpel blijft populair: "We zijn erg blij met de grote belangstelling"

Het VakantieSpel is onverminderd populair. Na de Thuiseditie van vorig jaar was het voor de organisatie afwachten of het Alphense publiek zijn weg weer kon vinden naar het evenement. Bij het openen van de inschrijvingen afgelopen zaterdag, waren er al veel ouders snel bij om als eerste een deelnemersplek te bemachtigen. 

Evenementen 19 jun. 2021 14:04

Alphense Jaarmarkt gaat door in september

De Alphense Jaarmarkt gaat door! Op woensdag 15 september zal de grootste jaarmarkt van Nederland, na een jaar afwezigheid, weer plaatsvinden.