Advertorial Evenementen 16 mrt. 2024 16:34

Laatste Early Bird Tickets voor Dutch SummerVibes Open Air 2024

Op vrijdag 5 juli 2024 vindt de tweede editie van Dutch SummerVibes Open Air plaats, met een line-up die niemand wil missen. Topartiesten zoals Marco Schuitmaker, Wolter Kroes, John West, Yves Berendse, Jesse Prins en Helemaal Top beloven een onvergetelijke dag.

Advertorial Evenementen 15 mrt. 2024 16:53

Dutch OCR Sprint Series komt dit weekend naar Fort Alpha

Fort Alpha staat bekend om zijn diverse trainingsaanbod, variërend van obstacle run tot bootcamp, kickboksen en survival training. Aankomende zaterdag is Fort Alpha een van de locaties wordt voor de Dutch OCR Sprint Series! Kom jij aanmoedigen?

Evenementen 12 mrt. 2024 16:32

Groot succes bij het Festival voor Stages en Bijbanen bij mboRijnland

Vanmiddag vond het jaarlijkse Festival voor Stages en Bijbanen plaats bij mboRijnland. Met een overvloed aan enthousiaste deelnemers en een diverse mix van bedrijven, werd het evenement opnieuw een succes. Het hoofddoel voor MBO-leerlingen en andere werkzoekenden was om een felbegeerde stageplaats of bijbaan te bemachtigen.

Evenementen 3 mrt. 2024 10:00

Zomerspektakel sluit het festivalweekend af met topacts

Yes! Na de bekendmaking van de line-up voor vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni, maakt het Zomerspektakel aan het Meer nu ook bekend welke artiesten op zondag 2 juni voor spetterende optredens gaan zorgen. Voorzitter Stanley de Looze: “Met deze topartiesten sluiten we het Zomerspektakel absoluut op spectaculaire wijze af.”

Evenementen 2 mrt. 2024 10:00

Zaterdagavond wordt een echte feestavond bij het Zomerspektakel

Voor zaterdag 1 juni heeft het Zomerspektakel aan het Meer een spectaculaire line-up neer weten te zetten. Het belooft een geweldige feestavond te worden. En dat past helemaal bij deze jubileumeditie. Voorzitter Stanley de Looze: “Maak je klaar voor een avond volop springen, swingen en meezingen.”

Evenementen 14 feb. 2024 10:34

De lekkerste taarten van Heel Jong Alphen Bakt

In een verrukkelijke bijeenkomst van getalenteerde bakkers en enthousiaste juryleden heeft de eerste editie van Heel Jong Alphen Bakt een smakelijk succes gevierd.

Evenementen 13 feb. 2024 15:31

Valentijnsdag vieren: tips voor een onvergetelijke dag in Alphen aan den Rijn

Valentijnsdag staat alweer voor de deur, maar hoe kun je van deze dag genieten in Alphen aan den Rijn? Alphens.nl heeft een aantal suggesties samengesteld om je te helpen de perfecte dag te plannen, of je nu houdt van een romantisch diner, een sportieve activiteit, of een gezellig avondje uit.

Evenementen 12 feb. 2024 12:57

De datum voor de 14e editie van de Alphense Bruggenrun staat vast!

De datum voor de 14e editie van de Alphense Bruggenrun is definitief vastgesteld! Op donderdag 20 juni zal deze unieke hardloop- en wandeltocht plaatsvinden, waarbij deelnemers dwars door het oude centrum van Alphen zullen gaan. Daarnaast zullen ze een tal van bruggen moeten trotseren, wat zorgt voor de nodige hoogtemeters!

Evenementen 5 feb. 2024 10:13

Duisternis in Alphen aan den Rijn: Club Lilith opent haar deuren bij de Fright Factory

Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 februari staat Alphen aan den Rijn opnieuw in het teken van indrukwekkend vermaak, want de befaamde Fright Factory opent haar deuren voor een angstaanjagende editie. Dit jaar is het terrein omgetoverd tot het duistere en mysterieuze 'Club Lilith', waar bezoekers zich in de schimmige wereld van het nachtleven begeven.

Evenementen 1 feb. 2024 17:02

Carnaval gaat bijna van start!

Nog maar tien dagen en dan barst het grote carnavalsfeest weer los! Van zondag 11 februari tot en met dinsdag 13 februari halen mensen hun mooiste kostuums uit de kast, en zullen de straten worden gevuld met de mooiste optochten, creatieve kostuums, en aanstekelijke deuntjes.

Evenementen 1 feb. 2024 10:49

Gluren bij de Buren op 4 februari

Op zondag 4 februari opent Alphen aan den Rijn opnieuw haar deuren voor het gezellige Huiskamerfestival Gluren bij de Buren.

Advertorial Evenementen 29 jan. 2024 15:50

Buurthuis AquaRijn zorgt voor een warme en gezellige winter

Buurthuis AquaRijn zorgt er ook in februari voor dat haar bezoekers er warmpjes bijzitten. Want gezelligheid en persoonlijke aandacht staan voorop in alle (buurthuis)activiteiten. Er is voor elk wat wils.  Er zijn wekelijkse activiteiten zoals het Buurthuis Bakkie, de papierkunstworkshop en de schilderworkshop. Bekijk de website voor het gehele programma.

Evenementen 29 jan. 2024 13:45

Mogelijk een einde aan de Alphense jaarmarkt

Stichting Jaarmarkt heeft besloten om dit jaar geen vergunning aan te vragen voor het jaarlijkse evenement in Alphen aan den Rijn. Na meerdere gesprekken met de Gemeente heeft de stichting moeten concluderen dat het organiseren van de jaarmarkt dit jaar financieel onhaalbaar is geworden.

Advertorial Evenementen 27 jan. 2024 10:00

Kaartverkoop Zomerspektakel gestart – Koop nu je voordelige tickets!

Het moment is daar! De kaartverkoop voor de 10e editie van het Zomerspektakel aan het Meer is van start gegaan. Scoor jij nu je tickets? Dan profiteer je van een voordelige prijs! En wees er snel bij, want voor deze voordelige tickets geldt op=op.

Advertorial Evenementen 24 jan. 2024 19:00

Wet 'n Wild Beachfestival 2024 - Koop Nu Je Super Early Bird Tickets!

Het is eindelijk zover! De kaartverkoop voor het langverwachte Wet 'n Wild Beachfestival 2024 is officieel van start gegaan. Al jarenlang staat dit festival bekend om zijn bruisende atmosfeer, topartiesten en natuurlijk het fantastische publiek dat keer op keer zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Advertorial Evenementen 23 jan. 2024 12:46

Zomerspektakel wordt Geluksspektakel! Maak kans op gave prijzen

Het Zomerspektakel aan het Meer vindt in 2024 voor de 10e keer plaats. Om dit te vieren bezorgt de organisatie deze week bij iedere woning in de gemeente Alphen aan den Rijn een cadeautje in de vorm van een geluksspektakel-kaart. Dit biedt jou de kans om gave prijzen te winnen die jouw festivalervaring compleet maken!

Advertorial Evenementen 23 jan. 2024 09:25

EXPLORE! Urban inspiratiedag voor jongeren van 14 – 24 jaar

Na het succes van het jongerenfestival CREATE! voor jongeren tussen 11 – 14 jaar organiseert Castellum in de voorjaarsvakantie op dinsdag 20 februari de EXPLORE! Inspiratiedag voor jongeren tussen 14 en 24 jaar. Tijdens deze dag kunnen zij hun urban skills ontdekken tijdens een aantal gratis workshops. 

Evenementen 22 jan. 2024 15:17

De Week van Gebed in Alphen aan den Rijn

De Week van Gebed wordt dit jaar voor de 25ste keer in Alphen aan den Rijn georganiseerd, waar meer dan twintig kerken samenwerken om eenheid en samenhorigheid te bevorderen.