Advertorial Evenementen 28 jun. 2022 16:27

Salsa Night – Pizza Pasta Party bij Lodge Alphen

Alphen aan den Rijn is hard op weg om het echte SalsaHart van de Randstad te worden. Verschillende dansscholen geven les in salsa, bachata, kizomba en merengue. En: er zijn wekelijks party’s in Lodge Alphen.

Evenementen 28 jun. 2022 13:54

Groots Juniorenorkesten Spektakel in Museumpark Archeon

Museumpark Archeon was afgelopen weekend alweer voor de achtste keer het decor voor de Juniorensymfonieorkesten. Uit het hele land kwamen enthousiaste muzikanten, dirigenten, begeleiders en families naar Alphen aan den Rijn om mee te doen aan dit klassieke spektakel.

Advertorial Evenementen 25 jun. 2022 10:26

Zin in Zondag in juli

Workshops, optredens, voorstellingen... bijna iedere zondag is er wel iets te doen in de Bibliotheek in Alphen. Ook in juli is er weer genoeg te beleven voor jong en oud. Heb jij ook zo’n Zin in Zondag?

Advertorial Evenementen 23 jun. 2022 15:48

Kom naar de Senzaa Summer Fair Party!

Fan van shoppen? Dan is dit hét event voor jou. Op zaterdag 9 juli vindt een fantastisch shopping event plaats bij Senzaa in Alphen aan den Rijn: Senzaa Summer Fair Party! Tijdens het evenement ontdek je de mooiste merken en shop je de meest unieke, luxueuze en kwalitatieve producten.

Advertorial Evenementen 22 jun. 2022 16:18

Zo ziet het Alphense Haringfestival 2022 eruit

Nog een paar dagen en dan is het zover. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni zal het Alphense Haringfestival plaatsvinden. Benieuwd naar de line-up en de verschillende activiteiten? Check het hier!

Advertorial Evenementen 22 jun. 2022 10:03

Buurtfeest Marsdiep/Vliestroom op 24 juni

Op vrijdag 24 juni komen bewoners van Marsdiep/Vliestroom bij elkaar. Van 16:00 tot 20:00 uur vindt een buurtfeest plaats voor jong en oud. Kom ook, doe mee!

Advertorial Evenementen 21 jun. 2022 10:41

Nieuw: het Helemaal Top Zomerfestival

"Waarom doen jullie de Kerstshow niet eens in de zomer?" Jullie vragen, Helemaal Top draait! Want ja, ook dit jaar kunnen we niet wachten op de Helemaal Top Kerstshows. Maar eerlijk is eerlijk: dat fietsen in de kou, de dikke kleding en de kerstliedjes zijn leuk, maar dat moet ook warmer kunnen.

Evenementen 17 jun. 2022 13:06

Gluren bij de Buren presenteert programma Alphen aan den Rijn

Van bekenden binnen de wijk tot frisse wind door de straten - het programma van Gluren bij de Buren Alphen aan den Rijn zit bomvol verrassingen. Op zondag 3 juli gooien inwoners de deuren en tuinhekken wagenwijd open voor het publiek, en laten ze samen zien wat Alphen in huis heeft.

Evenementen 13 jun. 2022 16:13

Magere opkomst bij de Avond LAURA: "Wel een geslaagde editie"

Afgelopen week is een groep sportievelingen weer op de fiets gestapt om vier avonden te fietsen door het Groene Hart. De organisatie van de Avond LAURA kijkt terug op een geslaagde editie, ondanks het ‘magere’ aantal deelnemers.

Evenementen 13 jun. 2022 12:01

Zesde Alphense Maestro komt eraan: dit zijn de kandidaten

Zaterdag nemen Alphenaren zonder orkestervaring voor de zesde keer plaats op de bok voor het Fanfare Promotie Orkest. Zij gaan de strijd met elkaar aan om de titel Alphense Maestro 2022. Vorige keer (2019) was Frangken Tuhumena de winnaar van de trofee. Wie gaat er dit jaar met de titel vandoor?

Evenementen 12 jun. 2022 12:54

Tiende Alphense Bruggenrun op donderdag 23 juni

Donderdag 23 juni vindt de tiende editie van de Alphense Bruggenrun plaats. Deze unieke hardlooptocht voert dwars door het oude centrum van Alphen aan den Rijn. Bij deze jubileumeditie kun je kiezen uit twee afstanden en nog veel meer bruggen dan voorheen.

Evenementen 11 jun. 2022 12:55

In beeld: nagenieten van het Zomerspektakel aan het Meer

Het is inmiddels alweer een week geleden dat we konden genieten van het Zomerspektakel aan het Meer. Een heel weekend met activiteiten voor jong en oud én muziek van onder meer Anouk, Snelle, Xander & Friends en The Dirty Daddies. Met deze foto’s geniet je nog even na!

Evenementen 7 jun. 2022 15:46

Fietsers Avond LAURA gaan bijna van start

De 51e editie van de Avondfietsvierdaagse gaat dinsdagavond 7 juni van start. Volgende maand volgt de Dag LAURA. De organisatie vreest wel voor het voortbestaan van het evenement.