Feestdagen vandaag 10:01

Bekijk hier alle activiteiten voor Koningsdag 2024!

Dit weekend viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat jij kunt doen zaterdag? Lees snel verder!

Advertorial Feestdagen 31 mrt. 2024 09:36

Een weekend vol Paasplezier in Castellum!

Op zondag 31 maart organiseren we een Paasbingo voor onze jonge gasten. Met onze kleurrijke Paasbingo en een leuk prijsje maken wij er samen met jullie een feestelijke middag van! Naast het spelen van de bingo, komt ook de Paashaas op bezoek voor een mooie foto. 

Advertorial Feestdagen 21 mrt. 2024 09:26

Paasdagen in Museumpark Archeon

Tijdens de Paasdagen is er van alles te beleven in Archeon. Loop op 24 maart mee met de Palmpaasprocessie en stap in het verleden. Van 29 maart t/m 1 april vieren we het paasweekend, met een heerlijke Paasbrunch en een Paasprocessie. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties.

Advertorial Feestdagen 11 mrt. 2024 18:23

Doe mee en win een paasbrunch bij Restaurant Bij Hen!

Het is bijna Pasen en dat betekent tijd voor gezelligheid en lekker eten! Namens Alphens.nl mogen wij een heerlijke paasbrunch weggeven, verzorgd door Restaurant Bij Hen. Maak kans op een onvergetelijke paasbrunch voor maximaal 4 personen, inclusief een bezoek van de paashaas voor een leuk fotomoment met de kinderen of het hele gezin!

Feestdagen 7 jan. 2024 16:22

Dit zijn de verzamelpunten voor oude kerstbomen

Kerst is voorbij, dus het is weer tijd om je kerstboom uit huis te halen. Op woensdag 10 januari is het mogelijk om oude kerstbomen in te leveren. Je kunt er zelfs een leuk zakcentje mee verdienen.

Feestdagen 1 jan. 2024 12:59

Lever oude kerstbomen in op woensdag 10 januari

Wil je 'een zakcentje' bijverdienen? Dan heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn goed nieuws. Dit jaar is het weer mogelijk om oude kerstbomen te verzamelen en in te leveren voor een geldbedrag. Doe jij ook mee?

Advertorial Feestdagen 30 dec. 2023 17:26

Maak je klaar voor een onvergetelijke start van 2024 bij Alle Hens

Zit jij ook elk jaar weer te wachten totdat het 00:00 uur is? Oud en nieuw komt tot een hoogtepunt, want Alle Hens heeft aangekondigd dit jaar vroeg van start te gaan op Oudejaarsdag. Zing 'Gimme! Gimme! Gimme!' en maak je klaar voor een onvergetelijke start van 2024 bij Alle Hens.

Advertorial Feestdagen 27 dec. 2023 17:01

Pak je kans en koop nu nog je vuurwerk bij Melvin’s Vuurwerkwinkel

Het einde van het jaar nadert snel, en wat is er beter dan het afsluiten van 2023 met een spectaculaire vuurwerkshow? Bij Melvin's Vuurwerkwinkel, dé vuurwerkspecialist, ben je aan het juiste adres voor een knallende afsluiting van het jaar.

Feestdagen 27 dec. 2023 10:10

Kerstpakkettenactie 2023 opnieuw een succes

De bekende Kerstpakkettenactie werd dit jaar opnieuw georganiseerd door het DPA (Diaconaal Platform Alphen). Ook dit jaar was het weer een groot succes.

Feestdagen 20 dec. 2023 13:39

Vier kerst in de Sionskerk

Vier de betoverende kerstdagen dit jaar in de gezelligheid van de Sionskerk! De gemeenschap nodigt iedereen hartelijk uit om deel te nemen aan de speciale kerstdiensten met een programma vol muziek.

Feestdagen 18 dec. 2023 15:30

Alphenaren vinden dat kerstboom op Rijnplein ballen mist

De kerstboom bij het Rijnplein mist decoratie volgens Alphenaren. Een Alphenaar kreeg op haar oproep op Facebook, om de kerstboom met zijn allen te versieren, veel positieve reacties. Veel Alphenaren zijn het met haar eens dat de kerstboom ballen mist.

Feestdagen 9 dec. 2023 15:32

Samen koken en eten bij buurthuis Mozaïek tijdens de kerstspecial!

Op woensdag 27 december verwelkomt Buurthuis Mozaïek enthousiaste buurtbewoners voor een feestelijke kersteditie van 'Samen Koken, Samen Eten'. Dit gezellige evenement biedt de kans om samen met anderen te koken, te genieten van elkaars gezelschap en te genieten van een smakelijke, gezonde maaltijd. Geen toeters en bellen, wel gewoon lekker!

Winactie Feestdagen 9 dec. 2023 12:08

Maak kans op een kerstboom van Kabalt Kerstbomen!

Sinterklaas is nog maar net uit het land, maar dat betekent dat de kerst om de hoek ligt! Ben jij nog op zoek naar een mooie kerstboom? Alphens.nl mag een kerstboom van Kabalt Kerstbomen weggeven!

Advertorial Feestdagen 8 dec. 2023 11:58

Melvin’s Vuurwerkwinkel opent zaterdag 9 december!

Op zaterdag 9 december is het zover: Melvin’s Vuurwerkwinkel opent weer haar deuren. Het team staat klaar om vuurwerkliefhebbers te verwelkomen voor een knallende start van het feestseizoen.