Feestdagen 7 jan. 2024 16:22

Dit zijn de verzamelpunten voor oude kerstbomen

Kerst is voorbij, dus het is weer tijd om je kerstboom uit huis te halen. Op woensdag 10 januari is het mogelijk om oude kerstbomen in te leveren. Je kunt er zelfs een leuk zakcentje mee verdienen.

Feestdagen 1 jan. 2024 12:59

Lever oude kerstbomen in op woensdag 10 januari

Wil je 'een zakcentje' bijverdienen? Dan heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn goed nieuws. Dit jaar is het weer mogelijk om oude kerstbomen te verzamelen en in te leveren voor een geldbedrag. Doe jij ook mee?

Advertorial Feestdagen 30 dec. 2023 17:26

Maak je klaar voor een onvergetelijke start van 2024 bij Alle Hens

Zit jij ook elk jaar weer te wachten totdat het 00:00 uur is? Oud en nieuw komt tot een hoogtepunt, want Alle Hens heeft aangekondigd dit jaar vroeg van start te gaan op Oudejaarsdag. Zing 'Gimme! Gimme! Gimme!' en maak je klaar voor een onvergetelijke start van 2024 bij Alle Hens.

Advertorial Feestdagen 27 dec. 2023 17:01

Pak je kans en koop nu nog je vuurwerk bij Melvin’s Vuurwerkwinkel

Het einde van het jaar nadert snel, en wat is er beter dan het afsluiten van 2023 met een spectaculaire vuurwerkshow? Bij Melvin's Vuurwerkwinkel, dé vuurwerkspecialist, ben je aan het juiste adres voor een knallende afsluiting van het jaar.

Feestdagen 27 dec. 2023 10:10

Kerstpakkettenactie 2023 opnieuw een succes

De bekende Kerstpakkettenactie werd dit jaar opnieuw georganiseerd door het DPA (Diaconaal Platform Alphen). Ook dit jaar was het weer een groot succes.

Feestdagen 20 dec. 2023 13:39

Vier kerst in de Sionskerk

Vier de betoverende kerstdagen dit jaar in de gezelligheid van de Sionskerk! De gemeenschap nodigt iedereen hartelijk uit om deel te nemen aan de speciale kerstdiensten met een programma vol muziek.

Feestdagen 18 dec. 2023 15:30

Alphenaren vinden dat kerstboom op Rijnplein ballen mist

De kerstboom bij het Rijnplein mist decoratie volgens Alphenaren. Een Alphenaar kreeg op haar oproep op Facebook, om de kerstboom met zijn allen te versieren, veel positieve reacties. Veel Alphenaren zijn het met haar eens dat de kerstboom ballen mist.

Feestdagen 9 dec. 2023 15:32

Samen koken en eten bij buurthuis Mozaïek tijdens de kerstspecial!

Op woensdag 27 december verwelkomt Buurthuis Mozaïek enthousiaste buurtbewoners voor een feestelijke kersteditie van 'Samen Koken, Samen Eten'. Dit gezellige evenement biedt de kans om samen met anderen te koken, te genieten van elkaars gezelschap en te genieten van een smakelijke, gezonde maaltijd. Geen toeters en bellen, wel gewoon lekker!

Winactie Feestdagen 9 dec. 2023 12:08

Maak kans op een kerstboom van Kabalt Kerstbomen!

Sinterklaas is nog maar net uit het land, maar dat betekent dat de kerst om de hoek ligt! Ben jij nog op zoek naar een mooie kerstboom? Alphens.nl mag een kerstboom van Kabalt Kerstbomen weggeven!

Advertorial Feestdagen 8 dec. 2023 11:58

Melvin’s Vuurwerkwinkel opent zaterdag 9 december!

Op zaterdag 9 december is het zover: Melvin’s Vuurwerkwinkel opent weer haar deuren. Het team staat klaar om vuurwerkliefhebbers te verwelkomen voor een knallende start van het feestseizoen.

Advertorial Feestdagen 7 dec. 2023 16:11

Het feestelijke seizoen begint bij Kabalt Kerstbomen!

Het is weer die tijd van het jaar om je huis te hullen in de warme gloed van kerstverlichting en de heerlijke geur van dennennaalden. Bij Kabalt Kerstbomen ben je aan het juiste adres om dé perfecte kerstboom te vinden.

Feestdagen 4 dec. 2023 17:15

Waar haal je de lekkerste chocoladeletter in Alphen?

Dinsdag 5 december is het Pakjesavond. Bij het Sinterklaasfeest horen natuurlijk chocoladeletters. Maar waar kun je je chocoladeletter het beste kopen? Alphens.nl zocht het voor je uit.

Feestdagen 4 dec. 2023 13:42

Verstuur jouw kerstkaart en Steun World Servants Alphen aan den Rijn!

Vanaf 9 december lanceert World Servants Alphen aan den Rijn een betekenisvolle kerstkaartenactie, waarbij je persoonlijke kerstgroet bezorgd wordt in Alphen aan den Rijn. De Alphense groep van World Servants streeft ernaar om €1250,- in te zamelen voor bouwprojecten in ontwikkelingslanden.