Advertorial Film 17 mei 2024 17:22

De Kleuterbios is terug!

Op zaterdag 18 mei keert Het Muizenhuis - Sam & Julia terug in de Kleuterbios! Dit is een compilatie van acht afleveringen, waarvan zes afleveringen nooit eerder vertoond zijn. Hierin beleven de muizen Sam en Julia de spannendste avonturen en ontdekken ze verborgen mysteries. 

Advertorial Film 2 mei 2024 13:05

Deze week: Green Border & The Pianist

In teken van de Nationale Dodenherdenking heeft Castellum twee indrukwekkende films op het programma staan op 4 mei.

Advertorial Film 4 apr. 2024 09:35

Sam en Julia in de Kleuterbios!

Binnenkort draait de gloednieuwe kinderfilm Het muizenhuis – Sam en Julia bij Castellum in de Kleuterbios! Sam en Julia beleven de spannendste avonturen in Het Muizenhuis en leren hierbij waardevolle lessen over vriendschap en verdraagzaamheid.  

Advertorial Film 29 mrt. 2024 17:21

Binnenkort in Castellum: Macbeth!

De visueel boeiende nieuwe productie is een verfilming van het theaterstuk en hiermee, net als Castellum, een combinatie van theater en film. Kijk onder het genot van een gratis hapje en drankje het meeslepende verhaal over hebzucht, moord, deceptie en bijgeloof, waarin Ralph Fiennes en Indira Varma de hoofdrol hebben.

Advertorial Film 25 mrt. 2024 17:30

‘Obscene’ Wicked Little Letters met engelse brunch bij Parkvilla

Een 'heerlijk vulgair' en messcherp zwarte komedie-mysterie vol Britse humor. ‘Dear Edith, you foxy ass old whore …’. Het Britse badplaatsje Littlehampton wordt opgeschrikt door mysterieuze, schunnige handgeschreven brieven, die bij steeds meer dorpsbewoners op de mat vallen. De verdenkingen gaan gelijk richting de vrijgevochten en enigszins grofgebekte Rose die hierdoor de voogdij over haar dochtertje dreigt kwijt te raken. Parkvilla draait Wicked Little Letters op 5, 7, 11, 13 en 16 april en op zondag 7 april met een typical English brunch met onder andere scones, clotted cream en Engelse pie.

Advertorial Film 22 mrt. 2024 09:15

De Oscarwinnaars in Castellum!

De drie indrukwekkende Oscarwinnaars Poor ThingsOppenheimer en The Zone of Interest zijn binnenkort op het witte doek bij Castellum te zien!

Advertorial Film 26 feb. 2024 14:21

Parkvilla Filmhuis trekt steeds meer bezoekers

Het Parkvilla filmhuis heeft maar liefst 46% bezoekers meer ontvangen in 2023 dan het jaar daarvoor. Het hoogste bezoekersaantal ooit. Ook 2024 heeft een goede start. Een speciale programmacommissie samen met programmeur Cindy van der Hoorn bepalen de titels. En met succes. Steeds meer mensen weten Parkvilla te vinden.  

Advertorial Film 23 feb. 2024 13:45

Deze week in Castellum!

Met de verbijsterende, must-see documentaire over Navalny en nieuwe films als Ferrari, The Holdovers en Dune: Part Two, neemt Castellum je mee naar een week vol spanning, drama en avontuur. 

Advertorial Film 26 jan. 2024 16:02

The Color Purple is terug bij Theater Castellum!

Ontdek de nieuwe, krachtige versie van de geliefde klassieker The Color Purple. Een meeslepend verhaal over drie vrouwen van wie de levens onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Advertorial Film 19 jan. 2024 13:08

Film in Castellum: Extra zalen Verliefd op Bali

Ibiza, Cuba en nu ook Bali: als het aan regisseur Johan Nijenhuis ligt kun je op elk eiland verliefd worden. Op woensdag 31 januari organiseert Castellum een gezellige Ladies Night met de langverwachte derde film van deze populaire serie. Wegens succes zijn er twee extra zalen in de verkoop gegaan! Geniet van de voorpremière van de romkom met o.a. Anouk Maas en Jim Bakkum, een heerlijk welkomstdrankje, een avondje shoppen, een loterij en krijg een goedgevulde goodiebag mee naar huis.

Film 29 dec. 2023 17:05

Deze week in Castellum

Laatste kans om de beste films van 2023 nog één keer op het grote doek te zien: Barbie op 29 december, Mission: Impossible op 30 december en Oppenheimer op 31 december.

Advertorial Film 22 dec. 2023 15:25

Film in Castellum: elke dag geopend in de kerstvakantie

Geniet de hele kerstvakantie vanaf 13:30 uur in Castellum van een gevarieerd filmaanbod voor jong en oud. Ook op kerstavond, eerste en tweede kerstdag, oud- en nieuwjaarsdag kun je bij Castellum terecht voor de beste films. Het programma tot en met 27 december staat nu online. Vrijdag 22 december wordt het programma tot en met 3 januari bekendgemaakt.

Advertorial Film 18 dec. 2023 09:19

Ga de feestdagen in met Castellum

Op zondag 24 december brengen twee matineevoorstellingen een magische sfeer naar Castellum. 'Wien bleibt Wien 2.0' en 'Het Meisje met de Zwavelstokjes' (4+) maken de start van de feestdagen extra bijzonder en luiden de vakantieperiode op een hartverwarmende manier in, omringd door muziek en mooie verhalen voor jong en oud.

Advertorial Film 30 nov. 2023 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Film 14 okt. 2023 09:14

Start de herfstvakantie met Taylor Swift’s The Eras Tour

Swifties opgelet: vanaf vrijdag vertoont Bioscoop Castellum vier weken lang de uitverkochte THE ERAS TOUR op het grote scherm! Start de herfstvakantie met deze once-in-a-lifetime concertfilmervaring met een adembenemende kijk op Taylor Swift’s tour die geschiedenis schreef.        

Advertorial Film 27 sep. 2023 12:51

Deze week te zien in bioscoop Castellum

Heb je geen ticket kunnen bemachtigen voor ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift? Geen zorgen, want Theater Castellum vertoont vanaf 13 oktober het concert vier weken lang in de bioscoop! De zangeres verbreekt record na record. Alle concerten waren razendsnel uitverkocht en ook de film veroorzaakte in de VS een stormloop op kaarten.

Advertorial Film 7 sep. 2023 17:36

Deze week te zien in Bioscoop Castellum

Stap dit najaar in de magische wereld van Disney en vier het 100-jarige jubileum in Castellum! De bioscoop trapt het feest af met Ratatouille in september, gevolgd door het betoverende Frozen in oktober en in november komt de gloednieuwe film Wish uit.

Advertorial Film 21 aug. 2023 09:21

Drijf-in bioscoop in Rijnhaven zaterdag 9 september

Na het daverend succes van vorig jaar organiseert Meer aan Rijnhaven dit jaar de tweede Drijf-in bioscoop in Rijnhaven! Op zaterdag 9 september om 19:00 uur tovert de haven zich om tot een ware Drijf-in bioscoop. Want wat is er leuker dan tijdens een zwoele zomeravond vanaf het water een film te kijken op een gigantisch groot scherm met je vrienden, familie of geliefden?

Advertorial Film 18 aug. 2023 16:32

Deze week te zien in Castellum

Wie droomt er niet van een avontuurlijke roadtrip op z'n tijd? In ‘Kiddo’, een van de beste Nederlandse jeugdfilms in jaren, gaat de 11-jarige Lu op roadtrip met haar biologische moeder en komt ze er al snel achter dat het 'alles of niets' is met Karina.