Advertorial Horeca 1 mrt. 2021 11:45

Team van Wet ‘n Wild bloeit op door de eerste zonnestralen

Hallo lenteweer, Wet ‘n Wild is blij dat je er weer bent! Wat is het de afgelopen dagen heerlijk weer geweest en gelukkig blijft het de komende paar dagen ook nog mooi en zonnig. Bij Wet ’n Wild merken de werknemers het al helemaal.

Advertorial Horeca 23 feb. 2021 10:59

Een leuke én lekkere actie bij ALFREDS tijdens de voorjaarsvakantie

Weet je even niet wat je deze week allemaal gaat doen met de kids? Dan moet je zeker even naar de fantastische kidsvakantiebox kijken van ALFREDS. En de ouders? Die kunnen genieten van de speciale awardbox, omdat ALFREDS de felbegeerde VOAWARD heeft gewonnen!

Advertorial Horeca 13 feb. 2021 10:59

Valentijnsdag bij WOODSTONE Pizza & Wine

Deze Valentijnsdag moeten we noodgedwongen thuis doorbrengen. Maar dat wil niet zeggen dat je er niet een leuke avond van kan maken! WOODSTONE helpt je daar graag bij. 

Advertorial Horeca 12 feb. 2021 17:11

Quarantaine pakketten te bestellen bij Van der Valk Avifauna

Bij Van der Valk Avifauna blijven ze in deze lastige periode niet stilzitten. Ze willen dan ook aan jullie als trouwe gast laten weten dat ze er nog steeds voor jullie zijn. Daarom heeft Van der Valk voor de mensen die het extra moeilijk hebben in deze tijd iets leuks bedacht.

Advertorial Horeca 10 feb. 2021 17:25

Verras je geliefde met het Valentijnsmenu van Grand Café Eight

Iedereen heeft liefde nodig, zeker in deze tijden. Hoe ga jij dit weekend je Valentijn verrassen? Grand Café Eight helpt je graag met hun viergangen Valentijnsmenu. Gegarandeerd punten scoren, want liefde gaat door de maag!

Advertorial Horeca 9 feb. 2021 17:39

Koeien en Kaas Alphen lanceert Kühe und Käse

Met het huidige winterweer en doordat wintersport er dit jaar niet in zit, heeft Koeien en Kaas Alphen besloten om zich de komende periode om te dopen tot Kühe und Käse.

Advertorial Horeca 2 feb. 2021 17:22

Liefde uit blik bij Lodge Alphen

Verras je geliefde of dierbare met een compleet verzorgde kaasfondue! Tijdens het Valentijnsweekend (13 en 14 februari) biedt Lodge Alphen een volledig verzorgde kaasfondue To-Go aan.

Horeca 2 feb. 2021 15:10

Alphen krijgt een strandtent bij de Zegerplas

Ten noorden van de uitneembare brug tussen de Zegerplas en het Aarkanaal komt horecagelegenheid Sunset Beach Bar. Dit moet zorgen voor meer reuring op en rond de Zegerplas. Het gaan in eerste instantie om een tijdelijke strandtent in de maanden april tot oktober.

Advertorial Horeca 1 feb. 2021 14:29

Authentieke Italiaanse maaltijden bestel je bij Osteria la Piazza

Met de ambachtelijke producten van Osteria la Piazza lijkt het alsof je je voor even in Italië waant. Ook nu het restaurant gesloten is kun je genieten van de heerlijke Italiaanse gerechten. Het is namelijk gewoon mogelijk om een smakelijke lunch of diner af te halen of te laten bezorgen!

Advertorial Horeca 29 jan. 2021 11:40

Valentijnsdag vier je met ALFREDS

Liefde, we hebben het allemaal nodig. En zoals we inmiddels weten gaat liefde door de maag! Dus vergeet niet jouw geliefde te verrassen met een heerlijke Valentijnsbrunch, high tea, aperitivo of dinerbox van ALFREDS.

Advertorial Horeca 28 jan. 2021 17:27

Gezonde(re) afhaalmaaltijden: zo houd je je lekker makkelijk aan je goede voornemens

Het nieuwe jaar komt vaak met veel goede voornemens. Stoppen met roken, minder drinken, meer sporten en gezonder eten. En tegenwoordig hoort ook minder vlees eten daar vaak bij, maar minder vlees eten is makkelijker gezegd dan gedaan. Bij WOODSTONE doen ze een stapje extra om dit voor jou makkelijker te maken.

Advertorial Horeca 28 jan. 2021 10:54

May we be your Valentine?

Zondag 14 februari is de dag van de liefde! En liefde hebben we nodig, nu meer dan ooit… Bij Hen kan jouw liefde en steun ook meer dan ooit gebruiken. Onder het motto ‘liefde gaat door de maag’ hebben ze verschillende mogelijkheden.

Advertorial Horeca 21 jan. 2021 15:09

Goede voornemens makkelijker volhouden?

In deze rare, stressvolle tijden willen veel mensen ook goed voor zichzelf (blijven) zorgen. Dus hebben we allemaal weer goede voornemens. Maar ondertussen hebben we het ook allemaal drukker dan ooit met het combineren van werk en thuis-onderwijs, en zijn sportscholen gesloten. Hoe zorg je dan dat je toch zonder al te veel moeite goed voor jezelf kan blijven zorgen?

Advertorial Horeca 20 jan. 2021 15:11

Maggie zorgt voor fun in your kitchen!

Maggie Blue heeft het roer een beetje omgegooid. Nu het lijkt alsof de lockdown en sluiting van de horeca nog een tijdje zal duren, vond Maggie het tijd voor verandering. 

Advertorial Horeca 18 jan. 2021 19:06

Winterse mutsen bij Bram Ladage Alpen aan den Rijn

Wie een frisse neus wil halen én zichzelf wil belonen met een warm geluksmoment, moet zeker even langs de Pieter Doelmanstraat 21 wandelen. Niet alleen doe je jezelf daar tegoed aan een heerlijk Brammetje, ook ontvang je nu bij aankoop van een patatje en Pepsi Max een knusse wintermuts cadeau!

Advertorial Horeca 21 dec. 2020 17:35

Eazie zet Alphens gezin in het zonnetje met kerst

Kerst staat alweer bijna voor de deur. Ondanks dat we kerst nu niet met grote familiebijeenkomsten of vriendengroepen kunnen vieren, maken we er toch allemaal het beste van. Helaas is dat niet zo vanzelfsprekend voor iedereen. Daar heeft Eazie Alphen wat op verzonnen!