Advertorial Horeca 14 mei 2021 13:01

Ontdek Alphen vanaf het water bij Sunset Beachbar!

Heb jij al een bezoek gebracht aan de nieuwe hotspot van Alphen, Sunset Beachbar? 1 april opende de luiken van de containerbar en het terras is ook eindelijk open! We hebben al een aantal mooie dagen mogen genieten van het terras maar wist je dat er nog veel meer mogelijk is bij Sunset?

Horeca 12 mei 2021 16:50

Aangename verrassing voor Restaurant de Zeeger, zij mogen het terras weer openen

Eerder moest Restaurant de Zeeger in Alphen het terras sluiten omdat ze op een commercieel sportcomplex gevestigd zijn. Na deze flinke domper is er nu goed nieuws. Woensdag 19 mei mogen ze het terras weer openen. “Het kwam voor ons als een verrassing, maar we zijn er zeker niet minder blij om!”

Advertorial Horeca 10 mei 2021 18:30

Opening terras in de speeltuin van Avifauna

Vandaag heeft Van der Valk Avifauna positief bericht gekregen van de gemeente. Het terras in de speeltuin van Avifauna mag geopend worden!

Horeca 1 mei 2021 14:01

Restaurant de Zeeger moet terras per direct sluiten: "Dit slaat helemaal nergens op"

Yes! Het terras mag open. Dat betekende vreugde bij Alphense horecaondernemers. Voor Restaurant de Zeeger was deze blijdschap echter van korte duur. Zaterdag om 12:00 uur stond de gemeente op de stoep met de boodschap dat zij hun terras per direct moesten sluiten. Dit tot frustratie van eigenaar Robert van den Bovenkamp. 

Advertorial Horeca 29 apr. 2021 18:42

Moederdag specials bij Van der Valk Avifauna

9 mei is het weer zover, de dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten. Dat kan met de Moederdag specials van Van der Valk Avifauna.

Advertorial Horeca 29 apr. 2021 14:12

Zorgeloos genieten op het verwarmde terras van Bij Hen

De laatste tijd smachtte iedereen weer naar dat drankje en hapje bij hun favoriete restaurant. Helaas is er voor de komende dagen slecht weer voorspeld, maar niet getreurd. Bistrobar Bij Hen heeft hier iets op bedacht. Hierdoor valt jouw bezoek aan het terras niet in het water!

Advertorial Horeca 28 apr. 2021 16:48

De Zeeger komt met een Moederdag high tea box

Alphenaren genieten al jarenlang van de uitgebreide high teas van Restaurant de Zeeger, en ook nu de deuren al enige tijd gesloten zijn hebben de high tea boxen menig eettafel in Alphen en omgeving gevuld. Nu komt de Zeeger met een extra luxe high tea, speciaal voor Moederdag.

Horeca 28 apr. 2021 11:09

Terrassen in Alphen vanaf 12:00 weer open: hier moet je op letten

Met een maximale temperatuur van zestien graden en een heerlijk zonnetje, kan de opening van de terrassen bijna niet mooier. Ook in Alphen staan horecaondernemers weer te popelen om mensen te voorzien van een hapje en een drankje. Wel moeten gasten zich aan een aantal regels houden. Welke? Dat lees je hier.

Advertorial Horeca 26 apr. 2021 17:15

De lekkerste pita’s haal je op Koningsdag bij Grieks restaurant Olympia

Weet jij al wat je gaat doen op Koningsdag? Als je in de buurt van het centrum bent, ga dan zeker even langs bij Grieks restaurant Olympia aan de Raadhuisstraat 106. Daar kun je vanaf 14:00 uur heerlijke pita’s met een drankje afhalen. En dat voor maar € 5!

Advertorial Horeca 24 apr. 2021 15:45

Koningsdag op de dagcamping bij Lodge Alphen

Kom jij op Koningsdag ook gezellig naar de dagcamping? Neem je kleedje mee en geniet van het zonnetje en de natuur van het Zegerslootgebied onder het genot van koffie, fris en wat lekkers.

Advertorial Horeca 16 apr. 2021 14:50

Vier samen Koningsdag bij Lodge Alphen

Koningsdag komt eraan en dat betekent: tijd voor een feestje, ook nu. Vier samen met vrienden en/of familie jouw Koningsdag op het kleedjesterras bij Lodge Alphen!

Horeca 14 apr. 2021 14:38

Grand Café Eight wil coronaproof open: is de PMRu de oplossing voor de horeca?

Ondernemers willen liever gister dan vandaag nog de deuren volledig openen. Vooral horecaondernemers staan te popelen. Chantal Roeleveld van Grand Café Eight deelt dit gevoel. Daarom staat in haar restaurant als pilot een heuse PMRu, de ‘viruskiller’ van StaticAir. Dit apparaat moet zorgen voor een virusvrije omgeving.

Advertorial Horeca 2 apr. 2021 14:02

Tasty Walk komt naar Alphen

Wandelend smullen is hét nieuwe uit eten gaan. Door heel Nederland worden er culinaire wandelingen georganiseerd. In korte tijd zijn deze ongekend populair geworden. Vanaf 3 april wordt dit initiatief ook in Alphen georganiseerd.