Advertorial Horeca 20 okt. 2021 11:48

Live muziek met singer songwriter Timber bij La Bodega ‘87

De herfst is nu echt aangebroken. Krijg jij ook zo’n zin in om te borrelen in een gezellige omgeving onder het genot van een glas wijn en live muziek? Kom dan naar de live muziek avond op vrijdag 22 oktober in de wijnbar van La Bodega ’87.

Advertorial Horeca 17 okt. 2021 15:30

Gezocht: zelfstandig werkend kok of sous chef die op termijn een eigen restaurant wil

Een goed lopend restaurant in het Groene Hart is op zoek naar een gemotiveerde zelfstandig werkend kok of sous chef met de ambitie om op termijn het restaurant te kunnen kopen. Je bent nu bijvoorbeeld werkzaam als zelfstandig werkend kok en wil doorgroeien naar chef kok. Werkzaam of werkzaam geweest in de fine dining is een pré. 

Advertorial Horeca 14 okt. 2021 09:55

Griezelen en gruwelen: de Halloween McDrive is terug!

Het is zo ver, de Halloween McDrive van McDonald’s Alphen aan den Rijn is terug. Dit jaar kun je op zaterdag 30 oktober tussen 20:30 en 23:00 uur door de spookachtige McDrive aan de N11 om jouw bestelling te plaatsen.

Advertorial Horeca 30 sep. 2021 18:49

Kies jouw favoriete wijn in de wijnbar van La Bodega ‘87

In de wijnbar van La Bodega ’87 heb je de keuze uit ruim 20 verschillende wijnen. Ga voor een glas en probeer verschillende wijnen uit, of deel een fles van jouw favoriete wijn. De wijnkaart verandert iedere maand en uiteraard kan je ook kiezen voor een wijn uit de winkel. Kom jij dit weekend een bezoek brengen aan de wijnbar?

Advertorial Horeca 27 sep. 2021 19:39

Dinnershow Van der Valk Avifauna

Een avond vol entertainment inclusief een feestelijk ontvangst, culinair diner en drankjes, dat is de Dinnershow van Avifauna.  

Horeca 23 sep. 2021 14:00

Bar Amsterdam en Schatjes toch niet overdag open: ‘’Ik baal er enorm van’’

Na de persconferentie van vorige week bleek dat discotheken en nachtclubs na middernacht gesloten moesten blijven. Alphense uitgaansgelegenheden Bar Amsterdam en Schatjes waren niet van plan om stil te zitten en kwamen met het idee om de uitgaansgelegenheden overdag te openen. Maar dat blijkt helaas niet haalbaar.

Advertorial Horeca 22 sep. 2021 16:49

Live muziek met Rooftop Muziek bij wijnbar La Bodega ‘87

Het mag weer! De live muziekavonden bij wijnspeciaalzaak en wijnbar La Bodega ’87 zijn vanaf aanstaande zaterdag 25 september weer terug. “We hebben er ontzettend naar uitgekeken en trappen zaterdag af met het fantastische duo van Rooftop Music.”

Advertorial Horeca 18 sep. 2021 13:40

Najaar bij Bij Hen

De 'R' zit weer in de maand en dat kan maar één ding betekenen: het is mosseltijd! Vorig jaar organiseerde Bij Hen het zeer succesvolle Mossel Festijn. Dit jaar doen ze daar nog een schepje bovenop met een heel najaar lang heerlijke mosselen Bij Hen.

Advertorial Horeca 17 sep. 2021 16:44

Zondag Salsa Night bij Lodge Alphen

Houd jij van salsa, bachata, merengue en of Kizomba? Dan is dit jouw kans! Komende zondag namiddag / avond is er bij Lodge Alphen een wervelende oefen matinee. Bij mooi weer ligt er buiten op het terras van Lodge Alphen een professionele dansvloer!

Horeca 17 sep. 2021 09:43

Coronatoegangsbewijs op terrassen wordt niet verplicht

Vanaf 25 september is het verplicht om een coronatoegangsbewijs te tonen bij horecagelegenheden, culturele instellingen en evenementen. Er wordt echter een uitzondering gemaakt voor terrassen.

Advertorial Horeca 16 sep. 2021 13:50

Yes! De nieuwe menukaart van La Cubanita is er

Heb jij zin in tapas? Dan ben je bij La Cubanita aan het juiste adres! De nieuwe menukaart is nu ook uitgebracht. Deze keer staan er 18 nieuwe tapas op de kaart én 2 nieuwe desserts. Welke nieuwe tapas wil jij graag proeven?

Advertorial Horeca 16 sep. 2021 10:46

Laatste weken genieten bij Sunset Beachbar!

De maanden zijn voorbij gevlogen en het zit er voor dit jaar bijna op bij Sunset Beachbar aan de Zegerplas. De populaire nieuwe horecalocatie is goed ontvangen door de bezoekers uit Alphen en omstreken. “We hadden alleen maar kunnen dromen van dit succes”, aldus eigenaren Thijs en Joyce Bezemer.

Advertorial Horeca 12 sep. 2021 15:04

Iedereen is welkom bij Buurten &Zo

Buurten &Zo is weer open! Aan de Hoflaan in de Jozef bevindt zich een mooie, ruime en gezellige locatie waar iedereen welkom is. Van dinsdag tot en met donderdag ben je van 10:00 uur tot en met 15:00 uur welkom om een heerlijk kopje koffie te drinken of een vers broodje te eten.

Advertorial Horeca 10 sep. 2021 16:37

De hechte familie van Is Morus is op zoek naar maaltijdbezorgers

Alphenaren houden van Is Morus. De overheerlijke pizza’s en Italiaanse delicatessen zijn na ruim veertig jaar nog altijd erg geliefd in Alphen en omstreken. Ook het bezorgen blijkt een groot succes. De hechte familie van Is Morus is dan ook op zoek naar versterking!