Advertorial Horeca 18 sep. 2023 17:18

La Cubanita geopend met de Jaarmarkt vanaf 10:00 uur

Woensdag 20 september is tijdens de Alphense Jaarmarkt La Cubanita al geopend vanaf 10:00 uur. Wil je tijdens het struinen over de markt een lekker gebakje of overheerlijke tapas, ga dan naar La Cubanita.

Horeca 18 sep. 2023 10:49

Bezoekers Grieks Restaurant Olympia “vergeten” af te rekenen

Op zaterdag 16 september zijn twee bezoekers van Grieks Restaurant Olympia in de Raadhuisstraat “vergeten” af te rekenen. Het management van het restaurant doet nu een beroep op getuigen om te helpen bij het identificeren van de betrokken personen.

Advertorial Horeca 15 sep. 2023 09:18

Saté actie bij restaurant De Beren

Ben jij gek op saté? Dan heeft restaurant De Beren deze maand een hele mooie actie voor jou! De hele maand september staat één van de klassiekers van De Beren Alphen aan den Rijn centraal.

Advertorial Horeca 30 aug. 2023 17:01

De All-in Maand is terug bij La Cubanita

Wie zegt er nee tegen dit delicosa aanbod: onbeperkt tapas, drankjes en verrukkelijke desserts? Precies, niemand toch? Reserveer een tafeltje in de maand september en kies het All-in Arrangement bij La Cubanita. Vamos!

Horeca 15 aug. 2023 16:30

Under the Bridge: 25 Jaar van herinneringen en muziek

Bijna een kwart eeuw geleden, op 3 september 1998, begon Marc Kamerbeek zijn geliefde Blues & Rock café Under the Bridge. Een unieke kroeg waar herinneringen werden geboren en muziek tot leven kwam. Het podium van Under the Bridge geniet landelijke bekendheid, en de beste bands uit binnen- en buitenland hebben het dak er al af gespeeld voor het Alphense publiek.

Advertorial Horeca 15 jun. 2023 18:00

Vier vaderdag bij La Cubanita en geniet van de nieuwe menukaart

Alphenaren opgelet! Na veel testen, aanpassen en proeven is het zover: La Cubanita heeft een nieuwe menukaart. Vanaf nu kun je genieten van zestiende gloednieuwe tapas en drie verrukkelijke desserts! Maar dat is niet alles...

Horeca 14 jun. 2023 16:20

Knøss sluit zijn deuren

Horecabedrijf Knøss stopt. Een faillissement ziet hen genoodzaakt de deur voorgoed te sluiten. De personeelstekorten, de nasleep van coronapandemie en de daardoor oplopende schulden speelden dagelijks parten. Crowdfunders denken daar overigens anders over.

Advertorial Horeca 4 jun. 2023 09:31

Vier Vaderdag bij Lodge Alphen

Verras je vader met een heerlijk Vaderdag BBQ-buffet bij Lodge Alphen in Alphen aan den Rijn. Op Vaderdag, zondag 18 juni, kun je genieten van een heerlijk uitgebreid BBQ-buffet in de Wunderbar op het overdekte terras bij de Lodge.

Advertorial Horeca 20 mei 2023 09:23

Sixties Corner keert terug naar de Amerikaanse jaren zestig

In het hart van het Alphense centrum, op de hoek van de van Boetzelaerstraat, is een nieuwe horecazaak verschenen: Sixties Corner. Ivet Domburg-Boumans, een bekend gezicht in de omgeving, heeft deze spannende uitdaging aangepakt en haar droom waargemaakt.

Advertorial Horeca 16 mei 2023 17:08

Nieuwe look, dezelfde smaak, meer mogelijkheden

Bij Eight staan ze niet stil. De website heeft een nieuwe look gekregen: gezelliger en warmer net als ons Grandcafé. En het beste van alles: je kan nu zowel lunch áls diner voor thuis en op kantoor bestellen via de vernieuwde website.

Advertorial Horeca 5 apr. 2023 09:21

Vier Pasen bij Senzaa

Nog geen plannen met Pasen? Senzaa vult dit jaar de paasdagen voor jou in! Op de prachtige locatie midden in park Rijnstroom kom je nergens zo tot rust met Pasen als bij hen.

Advertorial Horeca 1 apr. 2023 09:32

Vier Pasen met een heerlijk McDonald’s Paasontbijt

McDonald’s Alphen Drive viert Pasen samen met jou! Het is niet alleen bijna Pasen, maar het is ook bijna de eerste editie van het McDonald’s Paasontbijt, op eerste en tweede paasdag. Klinkt leuk, maar hoe ziet zoiets eruit?

Advertorial Horeca 29 mrt. 2023 10:29

Vier je eerste Paasdag bij Lodge Alphen

Kom ook dit jaar weer genieten van een heerlijke uitgebreide Paasbrunch bij Lodge Alphen. Na het succes van vorig jaar, nodigt Lodge Alphen je graag weer uit voor een heerlijke verse paasbrunch op zondag 9 april.

Advertorial Horeca 25 mrt. 2023 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.