Advertorial Horeca 27 mrt. 2024 17:24

Kamer van Admiraal: een geslaagde opening in de nieuwe zaak!

Vorige week was het een avond om te onthouden in Alphen aan den Rijn, toen de Kamer van Admiraal haar deuren opende voor het publiek. Met een top sfeer en een overvloed aan activiteiten, markeerde de opening een nieuwe mijlpaal in de lokale uitgaansscene.

Advertorial Horeca 28 feb. 2024 16:49

Brasserie De Alphense Burgemeester opent haar vernieuwde deuren na grote make-over

Na anderhalve week van hard werken en een intensief verbouwen, is het moment eindelijk daar: Brasserie De Alphense Burgemeester onthult haar gloednieuwe uitstraling. Het restaurant, gevestigd in de Julianastraat, heeft een complete make-over ondergaan, van boven tot beneden. Ze openden gisteravond 27 februari om 17:00 haar deuren.

Horeca 28 feb. 2024 15:34

Restaurant De Lelie staat na ruim 30 jaar te koop

In 1994 opende Alphenaar Alex van der Linden, samen met zijn compagnon Bart van Leeuwen, de deuren van Restaurant De Lelie, gelegen naast het Europapark. Wat ooit begon als een bescheiden theehuis, groeide al snel uit tot een volwaardig restaurant, geliefd bij velen in de regio. Na ruim 33 jaar zijn de twee eigenaren klaar om het stokje door te geven aan de opvolger. 

Horeca 27 feb. 2024 12:07

Maggie roept op tot teruggave van meegenomen jassen

Maggie Blue heeft aangekondigd dat er afgelopen weekend verschillende jassen zijn meegenomen uit hun garderobe. Het restaurant deelden dit nieuws met hun volgers via een Instagram Story.

Horeca 13 feb. 2024 11:54

Gouden Pollepel bezoekt Bar Biefstro DAAN

Eens in de zoveel tijd kiest de Gouden Pollepel een restaurant in de omgeving uit om een hapje te gaan eten. Afgelopen week was dit Bar Biefstro DAAN en zij eindigde met een mooi gemiddelde.

Horeca 7 feb. 2024 10:42

Nieuwe horecazaken openen binnenkort in het Centrum Alphen aan den Rijn

Verschillende panden in het centrum van Alphen aan den Rijn staan al geruime tijd leeg, maar er komt nu eindelijk beweging in de zaak. Ondernemend Alphen breidt zich uit met de komst van drie nieuwe horecazaken, wat een toevoeging belooft te zijn voor het centrum van Alphen.

Advertorial Horeca 4 feb. 2024 16:43

Bar Biefstro DAAN bestaat vijf jaar!

Elke Alphenaar kent het: Bar Biefstro DAAN. DAAN is een bar en 'biefstro' dat zich focust op biefstuk, maar hebben buiten de kaart om altijd heerlijke gerechten van het seizoen. Inmiddels is het alweer vijf jaar geleden dat Daniëlle en Walter de deuren opende.

Advertorial Horeca 2 jan. 2024 17:35

Januari is All-in Maand bij La Cubanita!

FELIZ AÑO NUEVO! La Cubanita wenst iedereen een FELIZ nieuwjaar! Terwijl we fris en vol energie het nieuwe jaar in duiken, hebben zij een aantal leuke verrassingen voor jullie. 2024 starten ze goed met de All-In Maand!

Advertorial Horeca 15 dec. 2023 16:17

Is Morus onthult betoverend koffieverhaal met een unieke commercial!

Restaurant Is Morus staat bekend om haar verrukkelijke pizza's. Maar er schuilt meer achter deze culinaire schatkist dan alleen de smaakvolle Italiaanse gerechten. Is Morus heeft namelijk ook eigen heerlijke koffie. Een verhaal dat begint in een klein dorpje doordrenkt van de geur van vers gebrande koffiebonen, is te zien in een commercial.

Horeca 15 dec. 2023 13:52

Maak kennis met restaurant Bon Bini!

Maak kennis met Bon Bini Restaurant, een verborgen pareltje in de Hooftstraat. Hun zomerse huiskamer biedt talloze mogelijkheden. Zo bieden ze deze kerst net als vorig jaar weer 'Kerst op maat' aan.  

Advertorial Horeca 8 dec. 2023 14:25

Feestelijke heropening McDonald's Alphen Centrum

Het restaurant opende voor het eerst haar deuren in 2008 en is inmiddels onmisbaar in het centrum van Alphen aan den Rijn. Met hun vijftiende jubileum in aantocht was dit het perfecte moment om het restaurant van top tot teen te transformeren. Afgelopen zaterdag vierden ze de feestelijke heropening van McDonalds Alphen Centrum. 

Advertorial Horeca 7 dec. 2023 09:21

10 Jaar Subway in de Baronie: Jubileum en donatiekansen!

Het is feest in de Baronie, want Subway viert haar tiende jubileum! Een terugblik op tien jaar heerlijke broodjes en gezelligheid markeert niet alleen een mijlpaal voor Nico en Godelieve, maar ook een gelegenheid om iets terug te geven aan de Alphense gemeenschap.

Horeca 2 dec. 2023 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Horeca 5 okt. 2023 17:24

Verbouwing nieuwe zaak Martin en Selina Kalkhoven in volle gang

Over een tijdje is Alphen aan den Rijn een lunchroom rijker: Martin en Selina Kalkhoven, eigenaren van Maggie Blue, Wet ’n Wild en Restaurant ’s Molenaarsbrug, openen aan het Thorbeckeplein een nieuwe zaak. De sloopwerkzaamheden zijn onlangs begonnen.

Advertorial Horeca 18 sep. 2023 17:18

La Cubanita geopend met de Jaarmarkt vanaf 10:00 uur

Woensdag 20 september is tijdens de Alphense Jaarmarkt La Cubanita al geopend vanaf 10:00 uur. Wil je tijdens het struinen over de markt een lekker gebakje of overheerlijke tapas, ga dan naar La Cubanita.