Kinderen gisteren 09:18

Halloweentocht door het centrum dit jaar groter dan ooit

Ook dit jaar organiseert stichting De Fantasie Compagnie weer de traditionele Halloweentocht door het centrum van Alphen aan den Rijn, dit keer op vrijdag 20 oktober. De organisatie laat weten dat het dit jaar nóg grootser zal zijn dan de vorige editie.

Kinderen 14 sep. 2023 12:40

VIP-ochtend basisschool De Fontein

Het zoeken naar een school voor je kind is vaak een hele operatie. Websites doorpluizen, gesprek met de directeuren, een rondleiding door alle schoolgebouwen en je licht opsteken bij andere ouders. Op een gegeven moment zie je door alle schoolgidsen het bos niet meer. Basisschool De Fontein in de Alphense wijk Kerk & Zanen gaat het anders aanpakken.

Advertorial Kinderen 13 sep. 2023 10:17

Kinderfeestjes in de Esports Game Arena

Stel je een scène voor: een menigte van kinderen met een big smile van oor tot oor én ontspannende ouders. Dit is het beeld van het ultieme kinderpartijtje en jij kunt deel uitmaken van dit verhaal bij de Esports Game Arena. Hier komen plezier en gemak samen om een onvergetelijke ervaring te creëren voor zowel kinderen als ouders.

Kinderen 24 aug. 2023 14:37

Opening splinternieuwe Speeltuin Kindervreugd

Vrijdag 25 augustus is het zover: de opening van Speeltuin Kindervreugd. De speeltuin was een aantal maanden gesloten, maar zal haar deuren weer openen.

Kinderen 21 aug. 2023 17:38

Nieuwe schooljaar van start: let op de weg

Voor scholieren zijn de zes weken zomervakantie voorbij. De politie roept op om na de zomervakantie extra alert te zijn op fietsende scholieren.

Kinderen 8 aug. 2023 09:24

Vijftig jaar Huttenbouw van start gegaan

Maandagochtend 7 augustus is de Huttenbouw weer van start gegaan. Kinderen van jong en oud bouwen deze week aan hun eigen hut en vermaken zich met leuke activiteiten.

Advertorial Kinderen 25 jul. 2023 11:39

Tuinspeelgoed kiezen: Plezier en Ontwikkeling voor Kinderen

Weet je nog hoe het voelde om als kind buiten te spelen? De frisse lucht, het groene gras onder je voeten, de zon op je gezicht. Het is niet alleen leuk, maar ook ontzettend goed voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom is het kiezen van het juiste speelgoed zo belangrijk.

Kinderen 13 jul. 2023 11:50

Speeltuin Kindervreugd blijft langer dicht maar onthult wél datum openingsfeest

Speeltuin Kindervreugd gaat op de schop. In mei werd de nieuwe gebruiks- en onderhoudsovereenkomst ondertekend en het nieuwe ontwerp gepresenteerd. Hoewel het bestuur van Kindervreugd stelde op 7 juli weer open te gaan, is dit uitgesteld. Wel maken de ze datum van het openingsfeest bekend.

Kinderen 12 jul. 2023 09:21

Kinderfestival vol fantasie in Alphen aan den Rijn

Op zaterdag 15 juli organiseert de Fantasie Compagnie het ‘Fantasie Festival’ in Alphen aan den Rijn. Een feest vol sprookjeskarakters, leuke spellen en fantasievolle verrassingen!

Advertorial Kinderen 11 jul. 2023 10:24

Parkvilla: voor kinderen in alle leeftijdsgroepen

Ook de tweede editie van Konijn aan de Rijn, een cultureel kinderfestival op 9 juli was een succes. Het event werd druk bezocht door enthousiaste (groot)ouders en kinderen. Parkvilla hoopt volgend jaar wederom dit gratis festival te kunnen organiseren.

Advertorial Kinderen 14 mrt. 2023 09:17

Nieuw in zwembad De Hoorn: de Prinsessen- en Superheldendag

Jouw favoriete prinses of superheld ontmoeten? Dat kan in zwembad De Hoorn! Op zaterdag 18 maart wordt er voor het eerst een Prinsessen- en Superheldendag georganiseerd. Om 12:00 uur gaat het feest van start! Ben jij erbij?

Advertorial Kinderen 11 feb. 2023 11:39

Met een turbocursus je A-diploma halen

In de zomervakantie versneld je A-diploma halen? Tijdens de Turbozwemlessen van De Thermen2 maak je in twee weken een snelle start naar je A-diploma.