Advertorial Mode en interieur 27 aug. 2023 14:46

Dit zijn de populairste interieurstijlen van dit moment (2e helft 2023)

We weten het allemaal: over smaak valt niet te twisten. Dat geldt ook als het gaat om ons interieur. Onze belangrijkste tip? Volg je gevoel als je op zoek bent naar een nieuwe interieurstijl. Het is belangrijk dat je je thuis voelt in je eigen woning en dat lukt nu eenmaal het beste als het interieur bij je past. Voor wat inspiratie hiervoor zetten we graag de populairste interieurstijlen van dit moment voor je op een rijtje.

Winactie Mode en interieur 28 jun. 2023 16:57

WIN een tuintafel ter waarde van € 695 van Houtsociaal

Is jouw tuin nog niet zomer-ready? Of is de tuin juist net opgeknapt, maar mis je nog een mooie tafel? Pak nu je kans! Wij mogen namens Houtsociaal een tuintafel weggeven ter waarde van € 695.

Mode en interieur 9 jan. 2023 08:00

Tips om je interieur vrolijker te maken met droogbloemen

Droogbloemen zijn momenteel echt populair en met goede reden. Ze hebben veel voordelen. Daarom hebben wij, bij Alphens, een paar van de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet om je eigen interieur op te vrolijken met droogbloemen!

Advertorial Mode en interieur 21 apr. 2022 14:03

Stylingbox bestaat ruim 1 jaar!

Stylingbox is in de coronaperiode opgericht door Gabriëlla van der Laan. "Ik ben mega trots op wat ik tot nu toe heb opgebouwd met Stylingbox en ik kijk uit naar de kansen en mogelijkheden die 2022 ons gaat brengen!” Stylingbox bestaat nu ruim 1 jaar. Om dat te vieren hebben zij een actie van maar liefst 15% korting op het gehele assortiment voor lezers van Alphens.nl. Lees verder voor meer informatie.

Advertorial Mode en interieur 26 feb. 2022 15:54

Hippe (eco) kaarsen en kandelaars bij La luna musthaves

Ken jij La Luna Musthaves al? La Luna is een nieuwe webshop met hippe (eco) kaarsen en kandelaars. De webshop is ontstaan doordat de 9-jarige Luna het ontzettend leuk vindt om pakketjes weg te brengen.

Advertorial Mode en interieur 6 feb. 2022 15:09

UGG versus Bearpaw: welk merk past bij jou?

Zoals je misschien wel hebt gemerkt zijn deze boots weer helemaal terug van weggeweest. Of je ze nu mooi of niet mooi vindt, warm zijn ze absoluut! Bij Plutosport.nl ben je aan het juiste adres voor het vinden van dé perfecte boots. UGG en Bearpaw hebben beide warme boots in hun collectie, maar welk merk past nu het beste bij jouw wensen?

Advertorial Mode en interieur 4 jan. 2022 10:02

Alphens bedrijf The Home Factory wint prestigieuze interieuraward: "Een kroon op het werk"

Het interieurontwerp van het Alphense bedrijf ‘The Home Factory’ heeft de prestigieuze Property Award 2021 in de categorie Interior Design Private Residence Nederland gewonnen. Met haar interieurontwerp, voor een woning in de voormalige Utrechtse Lubro broodfabriek, wist zij de internationale jury te verrassen. Grote namen uit de interieurwereld, zoals Marcel Wolterinck, Eric Kuster en Kabaz, werden voorgaande jaren bekroond met deze prijs.

Advertorial Mode en interieur 23 dec. 2021 09:50

De fijnste pantoffels van deze winter

De winter is aangebroken en dat heeft natuurlijk zo zijn voordelen! Je kunt heerlijke winterwandelingen maken, warme chocomel met slagroom drinken bij de openhaard én lekker de hele dag rondlopen op de fijnste pantoffels. Met de code PLPFTNL21 scoor je jouw nieuwe pantoffels nu wel heel voordelig bij Plutosport.nl. Maar wat zijn nou eigenlijk de fijnste pantoffels?

Advertorial Mode en interieur 23 nov. 2021 15:18

Wat is Black Friday?

Op de vierde vrijdag van november is het weer zover… Black Friday bij Plutosport! Dé dag om jouw sinterklaasinkopen te doen en jouw cadeautjes voor onder de boom te scoren. Of natuurlijk gewoon dé dag om jezelf eens te trakteren op een paar hippe sneakers, een mooie jas of handige accessoires!

Advertorial Mode en interieur 26 jul. 2021 10:50

Waarom Birkenstocks zo populair zijn

Je haat ze of je houdt ervan, maar je kan er eigenlijk niet omheen... De Birkenstock slippers en sandalen zijn inmiddels namelijk niet meer weg te denken uit het straatbeeld! Maar waarom zijn Birkenstocks nou eigenlijk zo populair? 

Advertorial Mode en interieur 2 jul. 2021 16:27

De zijden bloemen van Luxury Flower Boutique zijn niet van echt te onderscheiden

Vergeet allergieën, vieze vazen, rottende bloemen en hoge kosten voor verse bloemen. De zijden bloemen van Luxury Flower Boutique zijn duurzaam, mooi én makkelijk! Eigenaresse Shaylane Joenoes (31) stelt elk boeket zelf samen, zodat je altijd een unieke bos bloemen hebt.

Advertorial Mode en interieur 1 jul. 2021 17:21

De SALE is begonnen bij Dressesonly

De zon mag dan even afwezig zijn, maar de SALE bij Dressesonly is in volle gang! Fijne zomerjurkjes, zwierige rokken en comfortabele tops shop je nu allemaal met 20% korting.

Advertorial Mode en interieur 1 jul. 2021 14:52

Dit zijn de leukste slippers van dit moment

De zomervakantie staat weer voor de deur en nu steeds meer landen ‘op geel gaan’, is de kans groot dat je binnenkort lekker gaat genieten van een welverdiende vakantie! En als je eenmaal op vakantie bent, dan wil je natuurlijk wel een beetje kunnen flaneren over de boulevard, toch? Bij Plutosport.nl krijg je niet alleen 10% extra korting op je nieuwe slippers of sandalen, je krijgt ook nog eens de laatste slippertrends!

Advertorial Mode en interieur 25 mei 2021 18:40

Kom jij aanstaande zaterdag shoppen bij Dressesonly?

Heb jij zin om jouw garderobe summerproof te maken? Want die zomer gaat echt wel komen! Kom gezellig shoppen (op afspraak) in de showroom van Dressesonly. Je bent aanstaande zaterdag 29 mei welkom van 11:00 tot 15:00 uur. Meld je snel aan via de mail!

Advertorial Mode en interieur 27 feb. 2021 10:47

Dit zijn de modetrends voor dit voorjaar!

De eerste lentedagen zijn een feit, de hoogste tijd om jouw garderobe voorjaarsproof te maken. Bij Dressesonly.nl is de voorjaarscollectie al volop te shoppen! Weet jij al wat de trends voor dit voorjaar zijn?

Winactie Mode en interieur 25 jan. 2021 14:13

Win een stylingbox naar keuze!

Januari is dé maand van nieuwe woonaccessoires. De kerstboom is inmiddels de deur uit, dat betekent dat we het huis weer heerlijk mogen gaan aankleden met nieuwe woonaccessoires! Stylingbox wil jou daarom in de watten leggen. Doe mee aan deze winactie en maak kans op een Stylingbox naar keuze!

Advertorial Mode en interieur 27 dec. 2020 10:27

UGGs zijn weer terug van weggeweest!

Hoewel sommige mensen het liefst nog zouden slapen met hun UGGs aan, zouden andere mensen ze juist nóóit dragen. Toch ziet Plutosport steeds meer mensen op UGGs lopen, de warme laarzen zijn namelijk weer populairder dan ooit! Zit jij al in #TeamUGG?

Advertorial Mode en interieur 21 dec. 2020 11:13

De SALE is begonnen bij Dressesonly!

Last minute nog op zoek naar een cadeau om je vriendin mee te verrassen, of gewoon voor jezelf omdat je het verdient in deze tijd? Bij Dressesonly is de SALE begonnen en ontvang je op heel veel merken 25% korting.

Advertorial Mode en interieur 23 nov. 2020 10:46

Black week bij Dressesonly is begonnen

Black Friday? Bij Dressesonly is het Black Week! Deze hele week staat in het teken van Black Friday en daarom ontvang jij 20% korting op de najaarscollectie van Dressesonly!