Advertorial Musical 4 apr. 2024 18:15

Nieuwe musical Rob de Nijs als eerste in Alphen te zien!

Malle Babbe, kom, Malle Babbe kom hier… En Malle Babbe komt naar Castellum! Het laatste project van Rob de Nijs in samenwerking met Joop van den Ende: de gloednieuwe musical “Malle Babbe, staat volgend jaar in het theater en is als eerste in Alphen te zien!

Musical 8 mrt. 2024 16:29

Cultuurpalet en Theater Castellum presenteren productie van Winnie de Poeh voor basisschoolkinderen

Cultuurpalet is trots deze prachtige productie in samenwerking met Theater Castellum te presenteren, een feest voor de kleintjes in het basisonderwijs. Disney's iconische figuren Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn en Uil (oh, en vergeet Teigetje niet!) worden tot leven gebracht in een schitterende musicalbewerking.

Musical 5 mrt. 2024 11:49

Alphense Naidjim Severina bemachtigt hoofdrol in Frozen musical

De getalenteerde Naidjim Severina heeft de hoofdrol bemachtigd in de langverwachte musicalproductie van Frozen. Met zijn 30 jaar jong heeft Severina reeds een indrukwekkende carrière opgebouwd, en zijn nieuwe rol als Kristoff belooft een frisse wending te geven aan het klassieke verhaal.

Advertorial Musical 29 feb. 2024 17:02

Anne Frank keert terug in Theater Castellum

De muzikale theatervoorstelling Je, Anne, gebaseerd op Het Dagboek van Anne Frank, keert in 2024 terug naar de Nederlandse theaters en is op vrijdag 8 maart te zien in Castellum. Producent Mark Vijn: “Het verhaal moet nu meer dan ooit worden verteld.”