Overige vandaag 15:33

Jongeren in jeugdzorg presenteren hun Top Tien in Parkvilla

Woensdag 28 juli presenteren jongeren in jeugdzorg samen met de hoofdrolspeler van de film I don’t wanna dance hun Top Tien: de belangrijkste kenmerken van mensen die voor hen het verschil maken. Dit doen zij in Parkvilla, waar ook de filmvertoning plaatsvindt.

Overige 21 jul. 2021 12:35

Alphense videograaf zet Alphen op de kaart in nieuwe Poolse serie

Al een aantal jaar is de Alphense videograaf Edmund Piunow actief in binnen- en buitenland. Nu is hij betrokken bij een nieuwe Pools-Nederlandse komedie, waar hij cameraregisseur is en de montage op zich neemt. En er is ook een rol weggelegd voor Alphen aan den Rijn.

Overige 20 jul. 2021 15:19

Oproep: wie is de Romeo die met een jonge dame gezwommen heeft in De Hoorn?

“Welke jonge man heeft op dinsdagavond 29 juni tussen 20:00 uur en 21:00 uur in De Hoorn gezwommen?” Die oproep plaatste De Thermen2 vorige week op Facebook in de hoop de Romeo van een jonge dame te vinden. Dat leverde honderden likes en deelacties op, maar leidde nog niet naar de juiste persoon.

Overige 20 jul. 2021 11:35

Alphens bedrijf reageert geschokt en verslagen op overlijden collega Carlo

Woensdagnacht werd de 27-jarige Carlo uit Waddinxveen slachtoffer van zinloos geweld. Een paar dagen later overleed hij als gevolg van een groep Nederlandse jongens die hem tegen het hoofd trapte. Carlo was werkzaam bij een bedrijf in Alphen. Zij reageren geschokt op het overlijden van hun collega.

Advertorial Overige 14 jul. 2021 14:29

Gebarencursus in AquaRijn

Vanaf woensdag 1 september start een nieuwe gebarentaalcursus voor beginners (NGT). De cursus duurt 12 weken en vindt plaats in Buurthuis AquaRijn van 19:30 tot 21:30 uur.

Overige 7 jul. 2021 18:15

Nieuwe trap buitenzwembad bij zwembad De Hoorn

Het 25 meter buitenbad bij zwembad De Hoorn in Alphen heeft sinds dinsdag een nieuwe buitentrap. Hierdoor is het makkelijker om in het buitenbad te komen. En daar zijn veel bezoekers blij mee.

Overige 6 jul. 2021 14:46

Esmée is de eerste symbolische adoptant voor de rode panda

Vorige week mocht Esmée met dierenverzorger Nico mee om een bamboe ontbijt bij de rode panda te brengen. Dit had alles te maken met het feit dat zij de eerste symbolische adoptant is voor dit bijzondere dier.