Poahhh de Podcast 14 apr. 2021 13:00

Poahhh de Podcast: iets met geld verdienen met scheetje en ontvoerde kinderen

De Alphense jongeren Evon Zevenbergen en Jeremy Broer lanceerden onlangs hun nieuwe podcast ‘Poahhh de Podcast’, waarin ze onderuitgezakt met een pilsje erbij opmerkelijk nieuws bespreken. Luister nu de zesde aflevering: iets met geld verdienen met scheetje en ontvoerde kinderen. 

Poahhh de Podcast 4 apr. 2021 14:56

Poahhh de Podcast: iets met een nachtelijke patrouille, kippenboer en lingo

De Alphense jongeren Evon Zevenbergen en Jeremy Broer lanceerden onlangs hun nieuwe podcast ‘Poahhh de Podcast’, waarin ze onderuitgezakt met een pilsje erbij opmerkelijk nieuws bespreken. Luister nu de vijfde aflevering: iets met een nachtelijke patrouille, kippenboer en lingo. 

Poahhh de Podcast 29 mrt. 2021 20:55

Poahhh de Podcast: iets met hagelslag en de hond uitlaten

De Alphense jongeren Evon Zevenbergen en Jeremy Broer lanceerden onlangs hun nieuwe podcast ‘Poahhh de Podcast’, waarin ze onderuitgezakt met een pilsje erbij opmerkelijk nieuws bespreken. Luister nu de vierde aflevering: iets met hagelslag en de hond uitlaten.

Poahhh de Podcast 23 mrt. 2021 12:57

In ‘Poahhh de Podcast’ bespreken twee Alphense jongeren opmerkelijk nieuws

Alphen is een nieuwe podcast rijker. De Alphense jongeren Evon Zevenbergen en Jeremy Broer lanceerden onlangs hun nieuwe podcast ‘Poahhh de Podcast’, waarin ze onderuitgezakt met een pilsje erbij opmerkelijk nieuws bespreken. Na diverse try-outs hebben ze de hoop hun eerste stap te zetten in de wereld van de Podcasts.

Poahhh de Podcast 20 mrt. 2021 18:23

Poahhh de Podcast: iets met surströmming en frikandellen

De Alphense jongeren Evon Zevenbergen en Jeremy Broer hebben een nieuwe podcast in het leven geroepen: ‘Poahhh de Podcast’. Hierin besprek ze, onderuitgezakt met een pilsje erbij, opmerkelijk nieuws. Luister nu de tweede aflevering: iets met surströmming en frikandellen.

Poahhh de Podcast 16 mrt. 2021 19:30

Poahhh de Podcast: iets met een kat in een cockpit

De Alphense jongeren Evon Zevenbergen en Jeremy Broer hebben een nieuwe podcast in het leven geroepen: ‘Poahhh de Podcast’. Hierin besprek ze, onderuitgezakt met een pilsje erbij, opmerkelijk nieuws. Luister nu de tweede aflevering: iets met een kat in een cockpit.

Poahhh de Podcast 15 mrt. 2021 18:38

Poahhh de Podcast: iets met Cannabis wijn

De Alphense jongeren Evon Zevenbergen en Jeremy Broer hebben een nieuwe podcast in het leven geroepen: ‘Poahhh de Podcast’. Hierin besprek ze, onderuitgezakt met een pilsje erbij, opmerkelijk nieuws. Luister nu de eerste aflevering: iets met Cannabis wijn.