Politie 23 okt. 2021 23:24

Politie zoekt tiener vanwege poging beroving met geweld

Zaterdagavond heeft een persoon geprobeerd een beroving te plegen met geweld op het Stationsplein in Alphen aan den Rijn. De politie zoekt de verdachte, een jongen tussen de 14 en 16 jaar oud. 

Politie 13 okt. 2021 11:26

Inwoners Alphen Noord gaan regelmatig in de fout op de Vierambachtsweg

Tussen Alphen en Woubrugge ligt de Vierambachtsweg. Op die weg geldt een gesloten verklaring voor motorvoertuigen met meer dan twee wielen op bepaalde tijdstippen. Hier wordt echter niet altijd gehoor aan gegeven. Aangezien de meeste overtreders uit Alphen Noord komen, waarschuwen de wijkagenten.

Politie 28 sep. 2021 09:55

Politie komt in actie vanwege loslopende dieren

Afgelopen weekend kwam de politie niet alleen maar in actie voor bestuurders die het te bont maakten en meldingen van geluidsoverlast, maar ook voor loslopende dieren.

Politie 27 sep. 2021 12:02

Politie doet onderzoek naar verduistering van scooter

De scooter van een jongen werd afgelopen weekend ontvreemd. Deze persoon leende de scooter vervolgens weer uit aan iemand anders. De politie doet onderzoek naar verduistering van de scooter.

Politie 22 sep. 2021 16:10

Politie arresteert Alphenaar voor beschieten van woning in België

Dinsdagochtend heeft het arrestatieteam van de politie een Alphenaar aangehouden voor een schietincident in de regio Antwerpen dat op 7 augustus plaatsvond. “De man wordt ervan verdacht een woning te hebben beschoten waar op dat moment minderjarige personen aanwezig waren.”