Sport gisteren 10:15

15e editie van het ARC Heitingatoernooi is begonnen

Op Hemelvaartsdag is het ARC Heitingatoernooi van start gegaan op de voetbalvelden van ARC in Alphen aan den Rijn. De komende drie dagen vindt de vijftiende editie van het grootste jeugdtoernooi van Nederland met zo'n 1500 spelers plaats.

Sport 23 mei 2022 12:01

HCA Heren 1 is kampioen en promoveert naar overgangsklasse

Zondag 22 mei 2022. Een historische dag voor Hockey Club Alphen. Heren 1 mocht het kampioenschap op hun naam schrijven en promoveert daardoor voor het eerst in de geschiedenis van HC Alphen naar de overgangsklasse.

Sport 23 mei 2022 10:28

Dansgroep MOVE IT Nederlands Kampioen

In het Hart van Holland theater in Nijkerk namen twee selectiegroepen van Studio Forza zondag deel aan het door Dutch Dance Organisation georganiseerde Nederlands Kampioenschap. En ze gingen zeker niet met lege handen naar huis.

Sport 20 mei 2022 09:22

Regiofinale Schoolvoetbal bij Alphia zonnig verlopen

Afgelopen woensdag vond op het veld van de Alphense voetbalvereniging Alphia de Regiofinale plaats van het KNVB Schoolvoetbaltoernooi. De zo’n 300 kinderen en de vele aanwezige ouders en leerkrachten maakten er een mooie en sportieve middag van.

Sport 19 mei 2022 15:32

Dit Hemelvaartsweekend eindelijk de 15e editie van het ARC Heitingatoernooi

Het ARC Heitingatoernooi wordt traditiegetrouw tijdens het Hemelvaartsweekend georganiseerd, zo ook dit jaar. Op 26, 27 en 28 mei zullen er zo’n 1.500 voetballers, in de leeftijdsgroepen JO8 tot en met JO13, van verschillende voetbalclubs door het hele land mee aan het toernooi. Er is een apart toernooi voor meisjesteams en ook één voor G-teams.

Sport 19 mei 2022 12:20

Scholentoernooi BSC Alphians weer één groot feest

Woensdag organiseerde honk- en softbalvereniging BSC Alphians na twee jaar weer een scholentoernooi. In totaal deden zo’n honderd in kinderen uit groep 3 t/m 6 mee. De Meridiaan, Het Mozaïek, Vianova, Bonifacius, Alphense Montessorischool, Rehobothschool en Het Spectrum Batenstein waren vertegenwoordigd met één of meerdere teams.

Blog Sport 16 mei 2022 15:50

Veel goals op een zonnige zaterdag

ARC werkte bij Rijsoord naar hartenlust aan het doelsaldo. De mannen van Mark Evers hadden er onwijs veel zin in en lieten een voor Hoofdklasse-begrippen een historische uitslag noteren: 0-12 werd het op het fraaie complex van de degradant in de gemeente Ridderkerk.

Sport 16 mei 2022 12:35

Succes voor AZC op de Regionale Kampioenschappen

Na een enorme domper net voor het weekend waarbij één lid van de selectie, Adriaan Coppelmans, op donderdagmiddag een dubbele armbreuk opliep en het team dus zonder hem verder moest, was het zaterdagochtend dan toch zover. Het eerste weekend van de Regionale Kampioenschappen lange baan kon beginnen in het Hofbad in Den Haag. 

Advertorial Sport 16 mei 2022 11:40

Gezondheid gaat boven alles – het totaalconcept van JONG Personal Training

Het zal voor veel mensen herkenbaar zijn. Ja, je wilt meer sporten en bewegen, maar het komt er weinig van. Of je gaat wel, maar om nou te zeggen dat je resultaten boekt, nou nee. In de hectiek van werk en privéleven grijp je net wat te gemakkelijk naar een snelle snack, een kant-en-klare maaltijd of een borrel. Je slaapt te kort, en echt uitgerust? Nee, zo heb je je al heel lang niet meer gevoeld. Zo veel te doen, zo weinig energie. Dat moet toch anders kunnen…

Sport 16 mei 2022 09:16

Alphense Boys met 0-9 van de mat geveegd

Be Quick 1887 deed z’n naam eer aan. In de zaterdagavondwedstrijd tegen Alphense Boys scoorden de Groningers binnen een halve minuut 0-1. Na elf minuten was het al 0-4. Het werd nog gekker. Na de aftrap voor de tweede helft was het in elf seconden raak. Alphense Boys stond erbij en keer ernaar. De teller stopte op 0-9.

Advertorial Sport 13 mei 2022 15:52

Personal training en personal boxing bij Ali’s Fist

Geboren en getogen Alphenaar Ali Ülker is een gecertificeerd bokstrainer met veel passie voor het boksen. Onder de naam Ali’s Fist geeft hij personal training én personal boxing, de ultieme workout van dit moment!

Sport 12 mei 2022 17:34

Sterk optreden van Sem Spruit bij de Europa Cup

Na een korte rustperiode staat het Alphense schaats- en skeelertalent Sem Spruit (14) nu weer op zijn skeelers. Afgelopen weekend liet hij zich sterk zien bij de internationale Europa Cup wedstrijd op de baan van Heerde.