Te zien op televisie gisteren 14:31

Filmopnames voor nieuwe NPO-serie bij het Oude Raadhuis

Wie vrijdagochtend een wandeling maakte langs het Burgemeester Visserpark moet raar hebben opgekeken. Een peloton aan soldaten dat deed denken aan de Tweede Wereldoorlog stond gestationeerd voor het Oude Raadhuis in Alphen.

Te zien op televisie 19 jan. 2021 15:09

Is Alphenaar Sven de Beer te eerlijk in programma Lang Leve de Liefde?

Maandagavond 18 januari zorgde Alphenaar Sven de Beer voor een spraakmakende aflevering van het programma Lang Leve de Liefde. In de aflevering werden verschillende vragen uit een vragen pot gehaald, en op één vraag antwoorde Sven wel heel eerlijk.

Te zien op televisie 24 nov. 2020 10:53

Alphenaren te zien in het televisieprogramma BinnensteBuiten

Wijn maken zonder een wijngaard te hebben? Alphenaren Jerien en Marcel hebben bewezen dat dat gewoon kan! Daarom kwam de Nederlandse kok Alain Caron bij hen langs voor het televisieprogramma BinnensteBuiten.

Te zien op televisie 2 nov. 2020 12:52

Opnames KRO-NCRV serie in AquaRijn

Afgelopen week was AquaRijn het decor van de kinderserie KABAM! In de zwemzaal zijn drie dagen lang diverse opnames gemaakt.

Te zien op televisie 26 okt. 2020 17:10

Femke Kock schildert bekende Nederlanders in Sterren op het Doek

In het televisieprogramma Sterren op het Doek portretteren drie kunstenaars een bekende Nederlander terwijl de BN’er geïnterviewd wordt door presentator Özcan Akyol. In het nieuwe seizoen, dat aanstaande zaterdag van start gaat bij MAX, zal kunstenaar Femke Kock uit Alphen te zien zijn.