Advertorial Theater 24 sep. 2022 15:21

Bijzondere voorstelling over Afasie tijdens Week van Ontmoeten en Verbinden

De Week van de Afasie 2022 vindt plaats van 1 tot en met 8 oktober 2022. Dit jaar is het thema: "afasie zoekt verbinding". Omdat Castellum als partner nauw betrokken is bij de Week van Ontmoeten en Verbinden, biedt het theater de voorstelling ‘Breeknacht’ tegen een speciaal tarief aan tijdens deze themaweek. 

Advertorial Theater 22 sep. 2022 14:18

Castellum breidt aanbod Theater met Tolk uit

Zaterdag 24 september is het Internationale Dag van de Gebarentaal. Een perfect moment om bekend te maken dat het aanbod van theatervoorstellingen met gebarentolk in seizoen 22/23 is uitgebreid.  

Advertorial Theater 21 sep. 2022 10:11

Toneelvoorstelling over dementie in Castellum

Met Je kunt me gerust een geheim vertellen gaat theatermaker Madeleine Matzer op zoek naar antwoorden op de vele vragen die er bestaan rondom het omgaan met dementie. De muzikale solo is een liefdevolle ode aan haar moeder, gespeeld door Juul Vrijdag. Op dinsdag 18 oktober is de voorstelling te zien in Theater Castellum. 

Advertorial Theater 17 sep. 2022 15:21

Saman Amini’s Integratieplan in Theater Castellum

Na de veelgeprezen voorstellingen A Seat at The Table, Samenloop van Omstandigheden en Nobody Home komt theatermaker, performer en muzikant Saman Amini nu met zijn eerste cabaretsolo. In Saman Amini’s Integratieplan laat hij op verschillende wijze zien hoe we omgaan met elkaar in deze multiculturele samenleving.

Advertorial Theater 10 sep. 2022 10:35

Een mooiere wereld komt naar Alphen aan den Rijn

Het Zweeds-Nederlandse kleinkunst duo De Andersons heeft een voorstelling voor jullie in petto met een titel vol hoop. Ze brengen namelijk ‘Een mooiere wereld’, een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van de vrijgevochten Zweedse schrijfster Astrid Lindgren. Op zaterdag 24 september staan ze in Theater Parkvilla in Alphen aan den Rijn.  

Advertorial Theater 8 sep. 2022 16:29

Alphen herontdekt Castellum: "Voorverkoop beter dan in 2019"

De voorverkoop voor het theaterseizoen 2022/2023, dat op 15 september begint met een uitverkochte voorstelling van Nick en Simon, is in volle gang. De eerste resultaten zijn bemoedigend: de inwoners van Alphen aan den Rijn hebben hun theater herontdekt en kopen enthousiast kaarten in de volle breedte van het programma van cabaret tot opera en van muziek tot musical en dans. 

Theater 7 jun. 2022 09:51

Dance Award Shows Studio Forza in theater Castellum

Op zaterdag 4 juni stond Studio Forza, samen met Udi Zwammerdam, met drie eindshows in theater Castellum in Alphen aan de Rijn. Het waren spectaculaire shows waar maar liefst 25 dansgroepen na twee ellendige jaren eindelijk weer letterlijk hun podium konden pakken.