Advertorial Werken 3 mei 2021 17:26

Brugwachtertje aan den Rijn zoekt vrijwilligers

Brugwachtertje aan den Rijn wil, met een leuke en creatieve locatie, bijdragen aan de instandhouding van het huisje en de verbinding tussen Hoge en Lage Zijde en de Oude Rijn te bevorderen. En jij kan daarbij helpen!

Advertorial Werken 16 mrt. 2021 14:49

Het horeca team van Lodge Alphen zoekt versterking

Sta jij altijd klaar voor mensen om ze de beste ervaring te geven? Dan is Lodge Alphen op zoek naar jou! Een enthousiaste teamplayer in het gezelligste horecateam van Alphen en omgeving. 

Advertorial Werken 15 mrt. 2021 17:18

Online solliciteren in deze gekke tijd? Apics Flexjobs helpt je op weg!

Al een tijdje worden er vanwege de coronacrisis heel weinig persoonlijke sollicitatiegesprekken gedaan. De meeste gaan via Skype, Teams of Zoom. Zo ook bij Apics Flexjobs. Daarom willen ze je wat tips meegeven voor een online sollicitatiegesprek. Lees je mee?

Werken 7 jan. 2021 11:15

Zo kun je je thuiskantoor verstoppen

Waar thuiswerken voor de pandemie al steeds vaker leek voor te komen, is het inmiddels de standaard geworden in Nederland vanwege de maatregelen die het kabinet heeft opgelegd om de opmars van het coronavirus tegen te gaan.

Werken 19 dec. 2020 15:46

Divers effect op WW-uitkeringen door corona in Alphen

Het aantal WW-uitkeringen is in de regio Holland Rijnland in november opnieuw gestegen. In Alphen is het aantal WW-uitkeringen licht gestegen. In de maand november zijn er 1.746 WW-uitkeringen uitgekeerd, tegenover 1.701 in oktober.

Advertorial Werken 22 nov. 2020 15:31

Ben jij de nieuwe Administratieve Alleskunner van GoedOpOrde?

Wil jij onderdeel worden van het tofste administratiekantoor van Nederland? Dan heb je mazzel, want GoedOpOrde is op zoek naar jou! Met een jong en gemotiveerd team van financieel professionals ondersteunen zij ondernemers zo optimaal mogelijk in Alphen aan den Rijn.

Advertorial Werken 4 nov. 2020 13:20

Micro Reiniging & Services B.V. over de samenwerking met Storm Uitzendbureau

Storm Uitzendbureau is al ruim 10 jaar een bekende voor veel Alphense bedrijven. Het kleinschalige uitzendbureau staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en de korte lijntjes. En dat kan Micro Reiniging & Services B.V. beamen. ‘’Ze staan er als je ze nodig hebt.’’

Advertorial Werken 3 okt. 2020 14:03

Volop uitdagende vacatures bij Gek van Fietsen.nl

De fietsbranche is de laatste jaren aan een sterke opmars bezig. Ondanks de coronacrisis zet deze lijn zich voort en dat zorgt bij Gek van Fietsen voor een fors groeiend aantal klanten. Dat betekent dat er ook volop wordt gezocht naar nieuwe werknemers!

Advertorial Werken 31 aug. 2020 10:19

Handige checklist voor je sollicitatiegesprek

Wil je uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek? Dan zul je met een goed geschreven en aantrekkelijk ogend cv door de eerste selectieronde moeten komen. Een taak die je jezelf heel makkelijk kunt maken door te werken met een cv sjabloon. Zo wordt een cv opstellen een fluitje van een cent en zit je voor je het weet tegenover je toekomstige baas.

Advertorial Werken 29 aug. 2020 15:19

Woonforte zoekt commissaris Financiën en Control

Ben jij een expert op het gebied van financiën, control en risicomanagement bij woningcorporaties? Ben jij een deskundige, onafhankelijke toezichthouder met een kritische geest en een can-do mentaliteit? Heb je een goede mix tussen ziel en zakelijkheid, hart voor wonen en oog voor onze huurders en stakeholders? Dan is commissaris zijn bij Woonforte wellicht iets voor jou!

Werken 28 mei 2020 10:18

Even een check: heb jij het op je werk nog naar je zin?

‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Ken je dat lied van Brigitte Kaandorp? Luister het maar eens en als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. 

Advertorial Werken 24 mei 2020 09:53

Werken bij GoedOpOrde.nl, iets voor jou?

Werken in de financiële wereld suf en stoffig? Niet bij GoedOpOrde.nl! Met een jong en gemotiveerd team van financieel professionals ondersteunen zij ondernemers zo optimaal mogelijk in Alphen aan den Rijn.

Werken 23 mei 2020 09:10

WW-uitkeringen flink gestegen in Alphen

In de regio Holland Rijnland is het aantal WW-uitkeringen sinds de coronacrisis flink gestegen, namelijk met 18 procent. Het aantal WW-uitkeringen vanuit de horeca en catering nam het sterkst toe. In Alphen lag het percentage WW-uitkeringen met 20,7 procent nog hoger.