Werkzaamheden Raadhuisstraat 9 jul. 2024 13:27

Ontdek Boutique Fitness Lage Zijde in de vernieuwde Raadhuisstraat

Maak kennis met Boutique Fitness Lage Zijde, een frisse aanwinst in de vernieuwde Raadhuisstraat! In deze tweede aflevering van onze serie reportages over de straatrenovatie delen we het verhaal van het echtpaar Sjoukje en Mike Punselie, de bevlogen eigenaren van deze unieke dienstverlener die sinds eind september 2023 haar deuren opende in het hart van Alphen aan den Rijn.

Advertorial Werkzaamheden Raadhuisstraat 5 jul. 2024 17:22

Mooij Huis Makelaardij bloeit tijdens de Raadhuisstraat metamorfose

De Raadhuisstraat krijgt een grondige opknapbeurt. Er wordt een nieuwe riolering aangebracht en het straatwerk wordt compleet vernieuwd. Dit was hard nodig, want bij regenachtig weer was het ontwijken van een ‘plas’ water bijna onmogelijk. Niet prettig voor het winkelend publiek en de winkeliers. In een serie van zes korte reportages zetten we zes ondernemers in de spotlights. Ze vertellen over hun bedrijf en hoe ze de periode van renovatie hebben beleefd. In de eerste aflevering presenteren we: Mooij Huis Makelaardij.

Werkzaamheden Raadhuisstraat 21 jun. 2024 15:12

Werkzaamheden en bereikbaarheid Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan Dirty Harry Tattoos. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgende week (week 26) zullen plaatsvinden:

Werkzaamheden Raadhuisstraat 6 jun. 2024 10:23

Voortgang werkzaamheden aan de Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan de tandartspraktijk. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden.

Werkzaamheden Raadhuisstraat 26 mei 2024 15:59

Update: Raadhuisstraat werkzaamheden week 21/22

Deze week is de Gemeente verder gegaan met de werkzaamheden aan de Raadhuisstraat. Er is aanzienlijke vooruitgang geboekt met het aanleggen van het riool en het eerste straatwerk is inmiddels voltooid.

Werkzaamheden Raadhuisstraat 18 mei 2024 15:20

Werkzaamheden in de Raadhuisstraat in volle gang

Deze week zijn de werkzaamheden aan het riool in de Raadhuisstraat voortgezet, met een korte onderbreking in het vooruitzicht. Vanwege 2e Pinksterdag zullen ze de werkzaamheden op dinsdag 21 mei hervatten. De gemeente heeft gezorgd voor zoveel mogelijk begaanbaarheid van de straat en benadrukt: "Daar waar het onveilig is, zetten wij bouwhekken."

Werkzaamheden Raadhuisstraat 10 mei 2024 12:39

Werkzaamheden in Raadhuisstraat: Wat te verwachten de komende tijd

De Gemeente heeft deze week de eerste stappen gemaakt in de Raadhuisstraat door te beginnen met het aanleggen van riolering. Dit weekend zal de straat rustig zijn, maar vanaf maandag 13 mei 2024 kunnen bewoners en bezoekers weer werkzaamheden verwachten in de Raadhuisstraat.

Werkzaamheden Raadhuisstraat 5 mei 2024 12:46

Grote werkzaamheden in centrum Alphen: Wat staat er precies op de planning?

Sinds 29 april is het centrum van Alphen aan den Rijn getuige van aanzienlijke werkzaamheden die naar verwachting ruim een halfjaar zullen duren. Deze ingreep is het gevolg van noodzakelijke werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Maar wat houden deze werkzaamheden precies in en hoe wordt de overlast beperkt?

Werkzaamheden Raadhuisstraat 29 apr. 2024 10:52

Werkzaamheden aan kruising Van Boetzelaerstraat gestart

Vanochtend, om 07:00 uur, zijn de werkzaamheden aan het kruispunt van de Van Boetzelaerstraat, Pieter Doelmanstraat en Raadhuisstraat begonnen. Deze werkzaamheden zijn gepland tot en met 3 mei om 16:00 uur, gedurende welke tijd het kruispunt volledig afgesloten zal zijn. Gemotoriseerd verkeer zal worden omgeleid, en fietsers wordt gevraagd af te stappen en te lopen.

Werkzaamheden Raadhuisstraat 18 apr. 2024 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.