Werkzaamheden vandaag 09:24

Rijndijk-Oost vanaf vandaag ruim een half jaar afgesloten

Alphenaren opgelet! Rijd jij dagelijks over de Rijndijk-Oost naar school of werk? Dan zul je de komende maanden om moeten rijden. Vanaf maandag 6 februari zal de Rijndijk-Oost voor zeven maanden afgesloten zijn vanwege onderhoudswerkzaamheden.

Werkzaamheden 31 jan. 2023 15:24

Dit gaat er gebeuren tijdens de onderhoudswerkzaamheden aan Rijndijk-Oost

Op dinsdag 7 februari starten de werkzaamheden voor het onderhoud aan de Rijndijk-Oost. Tijdens de werkzaamheden zal het gedeelte tussen De Hoorn en het Oostvaartpad afgesloten zijn voor alle gemotoriseerd doorgaand verkeer. Maar wat voor werkzaamheden zullen er uitgevoerd worden?

Werkzaamheden 6 dec. 2022 16:59

Karel Doormanstraat woensdag afgesloten wegens bomenkap

Bomen zijn belangrijk. Toch zorgen ze soms voor overlast. Daarom zullen op woensdag 7 december vijf bomen gekapt worden in het 'Rooie' Dorp. De Karel Doormanstraat is die dag daarom afgesloten.

Werkzaamheden 22 nov. 2022 16:44

Hoogheemraadschap van Rijnland pakt dijk aan de Kortsteekterweg aan

Het Hoogheemraadschap van Rijnland werkt continu aan haar dijken. De dijken moeten veilig zijn, nu en in de toekomst, zodat jij droge voeten houdt. Daarom zal Rijnland het aankomende jaar de dijk langs de Kortsteekterweg verbeteren.

Werkzaamheden 15 nov. 2022 16:48

Onderdoorgang Julianabrug weer open voor autoverkeer

Donderdag 20 oktober ging de Koningin Julianabrug na vier maanden weer open voor verkeer. De onderdoorgang in de Hooftstraat bleef echter gesloten voor autoverkeer. Op 15 november is ook deze eindelijk geopend.

Werkzaamheden 14 okt. 2022 15:59

De Bijlen vijf weken afgesloten

Op maandag 17 oktober wordt er gestart met het onderhoud van de bestrating aan De Bijlen in Alphen aan den Rijn. De werkzaamheden zullen ongeveer vijf weken duren. De verwachting is dat de werkzaamheden klaar zullen zijn op 11 november.

Werkzaamheden 8 okt. 2022 09:10

Een precieze klus: meerdere opslagsilo’s zijn verplaatst

Zoals je misschien wel hebt gemerkt was in de nacht van 7 op 8 oktober de Steekterbrug in beide richtingen afgesloten. Dit omdat meerdere opslagsilo’s verplaatst werden. De nachtelijke klus zorgde voor mooie foto’s. 

Werkzaamheden 5 okt. 2022 13:21

Werkzaamheden Koningin Julianabrug eind oktober afgerond

In juni is gestart met het onderhoud aan de Julianabrug in Alphen aan den Rijn. Hierdoor heeft menig Alphenaar veel om moeten rijden. Eind deze maand zal hier een einde aan komen. Naar verwachting zijn de werkzaamheden eind oktober afgerond.

Werkzaamheden 10 aug. 2022 14:24

Kadetrap bij Alphensebrug krijgt nieuwe traptreden

De kadetrap bij de Alphensebrug, aan de Hoge Zijde is ‘op’. De traptreden worden vervangen in dezelfde hardstenen-stijl als de andere kadetrappen rond deze brug.

Werkzaamheden 25 nov. 2021 15:12

Nieuw asfalt op de Horstenweg

De Horstenweg in Alphen aan den Rijn krijgt nieuw asfalt. Dit gaat gebeuren van maandag 6 tot en met donderdag 9 december.

Werkzaamheden 29 jun. 2021 09:25

Kruising Emmalaan en De Ruijterstraat bijna twee weken afgesloten

Vanaf maandag 12 juli 2021 is de kruising Emmalaan met de De Ruijterstraat in Alphen afgesloten voor al het verkeer in verband met werkzaamheden. De kruising is op vrijdagmiddag 23 juli weer open. Het verkeer zal in de tussentijd worden omgeleid.

Werkzaamheden 30 mei 2021 15:05

Wegwerkzaamheden aan de Afrikalaan

De Afrikalaan in Alphen wordt op maandag 31 mei vanaf de Noorderkeerkring tot aan de Zuiderkeerkring afgesloten voor al het verkeer.