Werkzaamheden 1 apr. 2024 13:58

Wegwerkzaamheden in Het Oude Ambacht vanaf 8 april

Van maandag 8 tot en met  vrijdag 12 april worden er in Het Oude Ambacht in Alphen aan den Rijn asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Tijdens deze periode zal de buurt gesloten zijn voor verkeer. Fietsers en voetgangers hebben echter wel doorgang, evenals de hulpdiensten, om de bereikbaarheid te waarborgen.

Werkzaamheden 6 nov. 2023 14:36

Provincie Zuid-Holland herziet spoorproject Leiden-Utrecht

Al jaren hebben Alphenaren last van het probleem: geen treinen richting Utrecht of Leiden, omdat er werkzaamheden op het spoor zijn. De Provincie Zuid-Holland was bezig met een spoorproject om dit probleem te verhelpen. Toch heeft de Provincie Zuid-Holland aangekondigd dat het spoorproject tussen Leiden en Utrecht ‘terugkeert naar de tekentafel’.

Werkzaamheden 24 okt. 2023 16:22

N11 dit weekend weer afgesloten wegens werkzaamheden

Afgelopen weekend onderging de N11 in beide richtingen noodzakelijk onderhoud, waardoor de weg tijdelijk werd afgesloten voor verkeer. Dit weekend zal een soortgelijke situatie zich voordoen, waarbij de N11 opnieuw wordt afgesloten voor onderhoudswerkzaamheden.

Werkzaamheden 6 okt. 2023 12:39

Rijndijk Oost heropend na maanden van afsluiting

Na ruim 7 maanden van afsluiting en renovatie is Rijndijk Oost op vrijdagochtend heropend voor het verkeer. Wethouder Relus Breeuwsma was aanwezig bij de opening.

Werkzaamheden 21 aug. 2023 10:58

Julianabrug open na voltooiing werkzaamheden aan de Willem de Zwijgerlaan

In de afgelopen weken hebben inwoners van Alphen aan den Rijn vaak moeten omrijden, maar daar is nu een einde aan gekomen. Na weken van werkzaamheden aan de Willem de Zwijgerlaan zijn deze afgerond. Dit betekent dat de Julianabrug nu weer volledig toegankelijk is voor verkeer.

Werkzaamheden 17 jul. 2023 14:34

‘Even rust’ in het Rode Dorp vanwege bouwvakantie

De Alphense wijk het ‘Rooie Dorp’ ondergaat al een langere tijd een grote renovatie. Aankomende weken zal de wijk voor het eerst sinds maanden ‘even rust’ krijgen. De bouwvakantie komt er namelijk weer aan.

Werkzaamheden 13 jun. 2023 15:32

Sloop van busluifel bij station is gestart

De sloop van de busluifel in het stationsgebied is begonnen. Dit omdat de veiligheid niet in alle omstandigheden kan worden gegarandeerd. Door welk bouwwerk de luifel wordt vervangen is niet bekend.