Advertorial Winkels gisteren 10:58

Gek op wijn? Kom werken bij La Bodega '87!

Dé wijnspeciaalzaak en wijnbar van Alphen aan den Rijn, La Bodega ’87, is op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij niet alleen een wijnliefhebber maar ook een (aankomend) kenner? Dan is Dennis misschien wel op zoek naar jou! La Bodega ’87 zoekt een allround medewerker die zich thuis voelt in een kleine organisatie.

Advertorial Winkels 6 mei 2021 17:53

Win jij een prachtig cadeau voor jouw moeder of iemand die je liefhebt?

Aanstaande zondag is het Moederdag en dat laten ze bij La Bodega ’87 natuurlijk niet zomaar voorbijgaan! Win jij een prachtig cadeau voor jouw moeder of iemand die je liefhebt? Je maakt bij La Bodega ’87 nu kans op een magnum (1,5 liter) fles Eivi mét armbandje.

Winkels 4 mei 2021 17:30

Jim en Alex openen nieuwe winkel in het pand van Simon Lévelt

Een winkel waar je naar hartenlust kunt shoppen voor nieuwe woonaccessoires én ook nog kunt genieten van een kopje koffie met een gebakje erbij? Dat kan straks bij Agorá 40 - Gifts, interior en pastry in de Julianastraat, waar tot voor kort Simon Lévelt was gevestigd.

Advertorial Winkels 4 mei 2021 15:20

Een leuke MMiXX aan Moederdagcadeaus

Deze hele week staat MMiXX in winkelcentrum De Aarhof in het teken van Moederdag. Van mooie handgemaakte sieraden tot prachtige cadeaus en modeaccessoires, dit vind je allemaal in de winkel, speciaal voor de allerliefste moeders.

Winkels 4 mei 2021 12:29

Openingstijden Alphense supermarkten op Dodenherdenking

Dinsdag 4 mei staat in het teken van Dodenherdenking. Supermarkten hanteren andere openingstijden op deze dag. Wil je niet voor een dichte deur staan? Check hier dan de openingstijden van supermarkten in Alphen.

Advertorial Winkels 2 mei 2021 13:42

Specsavers Alphen aan de Rijn zet klanten en dierbaren in het zonnetje

Met de lentezon die steeds vaker zijn gezicht laat zien wil oog- en hoorzorgspecialist Specsavers haar klanten eens goed in het zonnetje zetten. Zo maken klanten en hun dierbaren kans om een zonnebril te winnen. Begin juni zal Specsavers Alphen aan de Rijn de twee winnaars bekendmaken.

Winkels 30 apr. 2021 12:50

Dertig jaar Kringloop Alphen: “Dit hebben we met elkaar bereikt”

Het was dertig jaar geleden dat Alphen aan den Rijn de kringloopwinkel mocht verwelkomen. Ook in coronatijd heeft Stichting Kringloop Alphen niet stilgezeten. “Wat staat er nu een professionele organisatie op de kaart met een mooie missie!”

Winkels 27 apr. 2021 08:31

Dit zijn de openingstijden van Alphense supermarkten op Koningsdag

Op Koningsdag zijn de supermarkten in Alphen geopend. Omdat het een feestdag is, hanteren de supermarkten vaak wel aangepaste openingstijden. Wil jij nog wat boodschappen of heerlijke tompoucen in huis halen? Hier vind je de openingstijden op een rijtje.

Advertorial Winkels 26 apr. 2021 10:35

MMiXX mag weer!

Nadat MMiXX de deuren van hun nieuwe winkel vorig jaar juni opende in winkelcentrum De Aarhof, moesten ze deze precies na zes maanden weer sluiten. Groot is dan ook de blijdschap dat ze komende woensdag hun deuren weer opnieuw mogen openen.

Advertorial Winkels 15 apr. 2021 13:50

Gek van Fietsen viert 15-jarig jubileum met toffe prijzen

Hieperdepiep, hoera! Gek van Fietsen blaast vijftien kaarsjes uit en trakteert op te gekke prijzen! Kans maken op een volledig verzorgd viergangen diner van 's Molenaarsbrug en meer? Doe dan mee!

Winkels 15 apr. 2021 11:31

Cyberaanval zorgt voor lege schappen bij lokale Albert Heijn

Wie richting de Albert Heijn gaat voor kaasjes bij de borrel of andere kaas- en boterproducten, komt van een koude kermis thuis. Vanwege een cyberaanval bij leverancier Bakker Logistiek zijn er problemen met de bevoorrading. Ook in Alphense filialen grijpen mensen mis.

Winkels 5 apr. 2021 17:33

Zeven jaar sinds de opening van winkelcentrum De Baronie

Op de plek waar jaren geleden nog 180.000 chocoladeletters per dag werden geproduceerd, staat nu een winkelcentrum. Vandaag, maandag 5 april, is het precies zeven jaar geleden dat winkelcentrum De Baronie feestelijk werd geopend.

Winkels 5 apr. 2021 09:01

Dit zijn de openingstijden van Alphense supermarkten op tweede paasdag

Eerste paasdag waren de supermarkten in Alphen gesloten, maar op tweede paasdag zijn de supermarkten wel geopend. Omdat het een feestdag is, hanteren de supermarkten wel aangepaste openingstijden. Wil jij nog wat boodschappen in huis halen? Hier vind je de openingstijden op een rijtje.