Winkels 11 mei 2022 10:12

Nieuwe kapperszaak in winkelcentrum de Baronie: Luxury Hair Cut

Javad Mahmoudi staat met een grote glimlach in zijn nieuwe kapsalon Luxury Hair Cut op winkelcentrum de Baronie. Tijdens de coronatijd werd hij genoodzaakt om te stoppen bij zijn oude kapsalon Glimlach. Maar na twee jaar afwezigheid pakt hij zijn schaar en tondeuse weer uit de kast. Klaar voor een nieuwe start.

Advertorial Winkels 5 mei 2022 13:37

Win een magnum fles Pizzolato Rose voor Moederdag

Zondag is het weer zover, dan worden alle moeders in het zonnetje gezet. Welke moeder wordt nu niet blij van een grote magnum fles bubbels? Wijnwinkel La Bodega ’87 verloot 1,5 liter Pizzolato Spumante Rose. Lees verder hoe je mee kan doen!

Winkels 4 mei 2022 09:22

Pearl Studio opent in voormalig Eye Wish winkel

De voormalige Eye Wish winkel aan de Van Mandersloostraat 33 in Alphen aan den Rijn is omgedoopt tot Pearle Studio. Pearle Studio is een nieuwe winkelformule, waarmee Pearle Opticiens haar portfolio uitbreidt met een luxe label. Pearle Studio bedient de consument die op zoek is naar een optimale beleving en persoonlijke aandacht bij aankoop van een bril, zonnebril of contactlenzen.

Winkels 2 mei 2022 12:47

Meeste winkelunits Stationsplein staan nog altijd leeg

SushiPoint en Taco Mundo zouden snel gezelschap krijgen, zo zei wethouder Gerard van As in december nog. Vijf van de zes units aan het Stationsplein waren verkocht. Maar deze winkelunits staan nu nog altijd leeg.

Winkels 14 apr. 2022 11:24

SB Real Estate is de nieuwe eigenaar van HEMA in De Aarhof

SB Real Estate is de nieuwe eigenaar van het pand van HEMA in winkelcentrum De Aarhof, dat is verkocht door een consortium van beleggers geadviseerd door Crossroads Real Estate. Met deze aankoop is het hele winkelcentrum in één hand gekomen.

Winkels 12 apr. 2022 16:19

Een Starbucks in het Alphense centrum? Dat was toch echt een 1 aprilgrap

Vlak voor 1 april verscheen op de ramen van het voormalige pand van Witteveen Mode in de Van Mandersloostraat opeens een wit A4’tje met daarop de tekst ‘coming soon’ en het logo van Starbucks. Zou het dan toch echt, een Starbucks in Alphen aan den Rijn?

Advertorial Winkels 31 mrt. 2022 12:46

Open dag bij Gek van Fietsen

Modern, stoer en een stuk groter dan voorheen: de nieuwe werkplaats van Gek van Fietsen is het allemaal! Na ruim vijftien jaar was het tijd voor vernieuwing. De werkplaats is uitgebreid naar acht werkplekken en heeft een eigentijdse look gekregen. De feestelijke opening is op zaterdag 2 april.

Advertorial Winkels 24 mrt. 2022 10:26

Stem op La Bodega ’87 als De Sterkste Schakel 2022!

Wijnspeciaalzaak en wijnbar La Bodega ’87 is genomineerd voor De Sterkste Schakel 2022. Ook dit jaar is de stembus voor de publieksprijs weer geopend. Stem jij op de mooie zaak van Dennis van Veen? Stemmen kan nog tot en met 25 maart. De winnaar wordt aanstaande vrijdag 25 maart bekend gemaakt tijdens de Grande Finale in Huis ter Duin.

Winkels 21 mrt. 2022 11:40

Man steelt voor € 400 aan boeken bij Primera Jacobs

Afgelopen weekend liep een man Primera Jacobs in winkelcentrum De Aarhof binnen, om vervolgens nog geen minuut later zonder te betalen de winkel weer uit te lopen met een flink gevulde shopper.

Advertorial Winkels 10 mrt. 2022 17:17

Geniet van de zon met een glas rosé van La Bodega ‘87

We mogen al een paar dagen genieten van de zon. Krijg jij ook zomerkriebels en heb je al lekker in de zon gezeten? Bij La Bodega ’87 betekent het dat het rosé seizoen weer is geopend! De schappen zijn weer gevuld met heerlijke roses van onder andere MIP, AIX, Born, UP en Miraval.

Winkels 10 mrt. 2022 13:54

Alphen aan den Rijn ziet lokale verkopen wél stijgen

Uit een recent groot onderzoek blijkt dat Alphen aan den Rijn één van de weinige gemeenten is waar de consument bij de lokale winkeliers tussen 2016 en 2021 meer uitgaf dan in de periode ervoor.

Advertorial Winkels 2 mrt. 2022 17:01

Live muziek weer terug bij wijnbar La Bodega ’87

Zin in een gezellige avond of middag onder het genot van een wijnproeverij en glas wijn en goede muziek? Kom dan naar de wijnbar van La Bodega ’87! De agenda is weer gevuld met live muziek momenten en je kan nu reserveren.

Advertorial Winkels 25 feb. 2022 16:25

Wijnen van Nederlandse bodem bij La Bodega ‘87

Je denkt er misschien niet zo snel aan, maar ook in Nederland wordt wijn gemaakt! Ons kleine landje telt zo’n 165 commerciële wijngaarden, waar de Kleine Schorre uit Zeeland er één van is. Je vindt de wijngaard op Schouwen-Duivenland, in het dorpje Dreischor. Zij produceren fantastische wijnen die perfect passen bij de Zeeuwse Zilte Zaligheden. Deze wijnen zijn vanaf nu te koop bij wijnwinkel La Bodega ’87!

Advertorial Winkels 21 feb. 2022 09:35

Win een boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort

Dutch Dream is verhuisd in Delft en dat vieren ze natuurlijk graag samen met jou! Naast prachtige cadeaus bij je boxspring en korting op M line matrassen kan jij nu ook kans maken op een splinternieuwe boxspring t.w.v. € 1.499!

Advertorial Winkels 17 feb. 2022 17:21

Nieuwe wijnen uit Argentinië bij La Bodega ’87

Catena Alta, het oudste wijnhuis van Argentinië. Het wijnhuis werd opgericht in 1902 door Nicola Catena in Mendoza. Inmiddels behoort het wijnhuis tot de top van de Argentijnse wijnhuizen. De heerlijke wijnen ontgingen Dennis van La Bodega ’87 niet en deze zijn vanaf deze week te koop in de wijnwinkel aan de Raadhuisstraat.

Advertorial Winkels 16 feb. 2022 10:50

Mountain Lifestyle wintersportbeurs: tot 80% korting op winter(sport) kleding

Scoor dit weekend je nieuwe wintersportoutfit tijdens de wintersportbeurs bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zaterdag 19 februari en zondag 20 februari tussen 10:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn (in het oude pand van Wiebel Biebel).

Advertorial Winkels 4 feb. 2022 16:38

Jullie favoriet Kingpin is weer op voorraad bij La Bodega ’87!

We hebben hem even moeten missen, deze heerlijke Kingpin Tino van Felix Solís. Jullie kennen hem misschien ook wel als The Guv’nor, maar sinds een tijdje is deze wijn in een nieuw jasje gestopt. De blend van Tempranillo, Shyrah en Cabernet Sauvignon is een heerlijke zachte, sappige wijn met veel fruit en tonen van vanille.