Advertorial Winkels 2 apr. 2024 12:56

Gek van Fietsen.nl viert 70-jarig bestaan familiebedrijf!

Het is feest deze maand bij Gek van Fietsen in Alphen aan den Rijn! Het familiebedrijf van de familie de Bruin bestaat deze maand exact 70 jaar en dat moet gevierd worden. “Dat wij al 70 jaar mogen bestaan is een fantastische mijlpaal! Het is niet meer vanzelfsprekend dat familiebedrijven van generatie op generatie blijven bestaan. Wij zijn er trots op dat wij de winkel nog steeds als een echt familiebedrijf mogen aansturen. We vieren deze mijlpaal graag samen met onze klanten, want dankzij hun loyaliteit kunnen wij blijven innoveren. Daarom trakteren wij de komende weken op de lekkerste tompoucen van Alphen aan den Rijn en omstreken", aldus Rik. 

Advertorial Winkels 5 feb. 2024 09:21

De GSM Store: dé expert in smartphone, tablet, laptop en macbook reparaties

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw reparaties van smartphones, tablets, laptops en MacBooks in Alphen aan den Rijn? Zoek niet verder! The GSM Store is al jarenlang het vertrouwde gezicht in de stad als het gaat om hoogwaardige reparaties en uitstekende service.

Advertorial Winkels 22 dec. 2023 17:10

Warme Winter weken bij Passie voor Slapen met héél veel voordeel

Passie voor Slapen is de winkel voor een goede nachtrust. Op Tweede Kerstdag zijn ze geopend om jou te helpen met het vinden van hét perfecte matras, dekbed of hoofdkussen. Daarnaast is de Warme Winter weken in volle gang, je kunt nu van 15 tot 30 procent voordeel profiteren op bijna alles!    

Advertorial Winkels 6 dec. 2023 17:08

De oplossing tegen koude nachten

Het wordt weer eerder donker en de nachten worden kouder. Hoe fijn is het om deze wintermaanden in een lekker warm bed te kruipen? Bij Dutch Dream Slaapcomfort geniet je ook tijdens deze periode van een fijne temperatuur tijdens je nachtrust.

Advertorial Winkels 23 nov. 2023 17:26

Black Friday sale bij wintersportkleding winkel Mountain Lifestyle

De wintersport staat weer voor de deur! Natuurlijk is het belangrijk om je te allen tijden goed te kleden tegen kou, regen, sneeuw en meer. Daarvoor ben je bij Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn aan het juiste adres. Vrijdag 24 november is Black Friday en daarom shop je tot maandag met 10% korting op de nieuwste collecties.

Winkels 22 nov. 2023 15:18

Nieuwe Albert Heijn Ridderhof feestelijk geopend

Woensdag openden supermarktmanager Benny van Verseveld en zijn team de gloednieuwe Albert Heijn in winkelcentrum Ridderhof. Wethouder Gerard van As van de gemeente Alphen aan den Rijn was ook bij de opening aanwezig. 

Advertorial Winkels 15 nov. 2023 18:10

Het Fiets-Exclusief Experience Center Alphen aan den Rijn presenteert: een éénmalige magazijnopruiming

Ben je op zoek naar een geweldige deal voor een gloednieuwe fiets of e-bike? Mis dan de spectaculaire eenmalige magazijnopruiming niet bij het Fiets-Exclusief Experience Center in Alphen aan den Rijn! Fiets-Exclusief maakt ruimte voor de nieuwste collecties en bieden jou een unieke kans om te profiteren van exclusieve kortingen op topmerken zoals Gazelle, Cortina, Sensa, Cannondale, en VanDijck. Wees er snel bij, want op = op!

Winkels 7 nov. 2023 11:36

Gloednieuwe Albert Heijn Ridderhof opent op 22 november

De metamorfose van winkelcentrum Ridderhof is in volle gang. Er komt ook een gloednieuwe Albert Heijn. De huidige winkel in de Ridderhof opende ruim vijftig jaar geleden de deuren en gaat op dinsdag 14 november om 16:00 uur definitief dicht. De nieuwe supermarkt komt enkele meters verderop.

Advertorial Winkels 2 nov. 2023 13:37

Exclusieve aanbiedingen op de Samsung Galaxy A54 bij The GSM Store

De maand november is aangebroken, en dat betekent dat het tijd is voor iets nieuws. Ben je toe aan een gloednieuw toestel? Dan heeft The GSM Store goed nieuws voor je! Gedurende de hele maand november kun je genieten van exclusieve aanbiedingen op de Samsung Galaxy A54. 

Winkels 6 okt. 2023 17:16

Lieke en Ferry nemen Brouwhuis aan de Werf over

Het Brouwhuis aan de Werf heeft op 1 oktober nieuwe eigenaren verwelkomd: Lieke en Ferry. Samen brengen ze een frisse wind in deze locatie, waar brouwworkshops, bierproeverijen en uitstekende bieren centraal staan.

Advertorial Winkels 3 okt. 2023 15:24

Al 3 jaar lekker borrelen bij Taste aan den Rijn

Delicatessenwinkel Taste aan den Rijn is jarig! Haar deuren zijn al geopend sinds oktober 2020, wat betekent dat de winkel inmiddels 3 jaar lang de Alphenaren voorziet van lekkernijen. Om dit te vieren heeft Taste aan den Rijn een actie.

Advertorial Winkels 19 sep. 2023 15:22

Luxury Flower Boutique te vinden op de Jaarmarkt voor al jouw vragen en wensen

Vergeet allergieën, vieze vazen, rottende bloemen en hoge kosten voor verse bloemen. De zijden bloemen van Luxury Flower Boutique zijn duurzaam, mooi én makkelijk! Eigenaresse Shaylane Joenoes (33) stelt elk boeket zelf samen, zodat je altijd een unieke bos bloemen hebt.

Advertorial Winkels 3 sep. 2023 13:07

Back to school & work september actie bij The GSM Store

Alle vakanties zijn weer voorbij en iedereen gaat weer naar school en werk. Bij The GSM Store willen ze ervoor zorgen dat iedereen goed kan beginnen en goede resultaten kan behalen. Daarom hebben ze de hele maand september verschillende acties lopen.