Advertorial Winkels 24 nov. 2022 10:19

Ongestuukt komt met tegen beweging richting Black Friday

Vrijdag 25 november is het Black Friday. Een dag waar we tot voor kort niets van meekregen in Nederland, behalve misschien de gekke filmpjes die overkwamen vanuit Amerika. Maar nu kun je er ook in Alphen niet meer omheen. Waar je ook kijkt iedereen komt met Black Friday aanbiedingen. Behalve Ongestuukt in de Van Mandersloostraat in Alphen aan den Rijn. Zij doen niet mee aan Black Friday.

Advertorial Winkels 23 nov. 2022 14:47

Alleen deze week nog tot 20% korting bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Is je matras aan vervanging toe? Is de levensduur van je boxspring nu echt voorbij? En/of ligt je kussen niet meer lekker? Loop dan eens binnen bij Dutch Dream in Alphen. Hier krijg je nu namelijk op alles waar je op slaapt tot wel 20% korting!

Advertorial Winkels 21 nov. 2022 16:13

Black Friday wordt Pink Friday bij van Keeken schoenen

De altijd doldwaze kortinsdag Black Friday heeft een bijzondere samenwerking tussen van Keeken schoenen en Stichting TuTu opgeleverd. Op vrijdag 25 november geeft van Keeken al haar klanten 10% korting op de gehele collectie. Daarnaast gaat de weggegeven korting ook nog eens als gift naar de Stichting TuTu.

Advertorial Winkels 17 nov. 2022 14:06

Black Friday kortingen tot 20% bij Dutch Dream Slaapcomfort

Is je matras aan vervanging toe? Is de levensduur van je boxspring nu echt voorbij? En/of ligt je kussen niet meer lekker? Loop dan eens binnen bij Dutch Dream in Alphen. Hier krijg je nu namelijk op alles waar je op slaapt tot wel 20% korting.

Advertorial Winkels 19 okt. 2022 14:10

Nieuw: sap van De Brongaard bij Brugwachtertje aan den Rijn

Twee Alphense initiatieven werken samen en introduceren iets nieuws. Brugwachtertje aan den Rijn en boomgaard De Brongaard hebben de handen ineengeslagen en komen met een exclusief, lokaal sapje.

Advertorial Winkels 9 okt. 2022 15:31

Bon in de Ton ‘Kindereditie’ bij De Baronie

Vrijdag 14 oktober aanstaande start de Bon-in-de-ton actie weer bij winkelcentrum De BaronieDit keer in een nieuw kinderjasje. De Bon-in-de-ton actie staat helemaal in het teken van kinderen. 

Advertorial Winkels 16 sep. 2022 13:27

Najaar bij kledingwinkel Fantastisch!

Een nieuw seizoen breekt aan, dus tijd voor een nieuwe outfit! Hiervoor kom je natuurlijk langs bij Fantastisch op de Paradijslaan 32. Volgende maand bestaat Fantastisch alweer acht jaar, en je vindt hen alweer ruim 1,5 jaar op de Paradijslaan naast de Adventskerk.

Advertorial Winkels 13 sep. 2022 11:40

21% btw korting bij Dutch Dream Slaapcomfort

In de maand september krijg je 21% btw korting op alle Cool Motion matrassen van M line. En is je boxspring ook aan vervanging toe? Dan krijg je daarbij ook nog 21% btw korting op je boxspring! 

Advertorial Winkels 6 sep. 2022 10:06

Kom kinderschoenen kopen met Mat & Roos bij van Keeken

Op zaterdag 10 september van 10:00 tot 17:00 uur is het feest bij van Keeken KIDS schoenen. Kom mee naar de onderwaterwereld van Mat & Roos, laat je schminken en krijg een Spetterende verrassing bij aankoop van een paar kinderschoenen.

Advertorial Winkels 4 sep. 2022 14:39

Krijg een Rituals pakket t.w.v. € 90 cadeau

Dutch Dream Slaapcomfort heeft nu wel een héél rustgevende actie. Bij aankoop van twee Silvana hoofdkussens krijg je een 'The Ritual of Jing' set ter waarde van € 90 cadeau.

Advertorial Winkels 26 aug. 2022 16:25

Summer sale bij Ray’s Barbecue Place

De zomervakantie zit er weer op en de herfst komt er weer langzaam aan. Een nieuwe start. Ook winkels vernieuwen met het veranderen van het seizoen hun assortiment. Daarom heeft Ray’s Barbecue Place een zomer sale met kortingen tot wel € 500.

Advertorial Winkels 25 jul. 2022 15:56

Krijg alleen deze week nog een boxspring cadeau!

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Wacht dan niet langer… Dit is namelijk de laatste week dat je bij Dutch Dream Slaapcomfort een boxspring CADEAU krijgt!

Advertorial Winkels 1 jul. 2022 15:20

Tour de France winacties bij Gek van Fietsen

De Tour de France gaat weer beginnen: voor vele wielrenners de leukste tijd van het jaar. Om het feest compleet te maken, organiseert Gek van Fietsen tijdens de Tour verschillende winacties. Dus fietsliefhebbers, opgelet! Houd de sociale media van Gek van Fietsen in de gaten en wie weet win je een helm, Tour de France shirt of onderhoudskit.

Advertorial Winkels 1 jul. 2022 12:22

Krijg een GRATIS boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Zijn je matrassen doorgezakt en is je bed aan vervanging toe? Wacht dan niet langer. De hele maand juli krijg je bij Dutch Dream Slaapcomfort namelijk een boxspring CADEAU!