Advertorial Winkels 19 sep. 2023 15:22

Luxury Flower Boutique te vinden op de Jaarmarkt voor al jouw vragen en wensen

Vergeet allergieën, vieze vazen, rottende bloemen en hoge kosten voor verse bloemen. De zijden bloemen van Luxury Flower Boutique zijn duurzaam, mooi én makkelijk! Eigenaresse Shaylane Joenoes (33) stelt elk boeket zelf samen, zodat je altijd een unieke bos bloemen hebt.

Advertorial Winkels 3 sep. 2023 13:07

Back to school & work september actie bij The GSM Store

Alle vakanties zijn weer voorbij en iedereen gaat weer naar school en werk. Bij The GSM Store willen ze ervoor zorgen dat iedereen goed kan beginnen en goede resultaten kan behalen. Daarom hebben ze de hele maand september verschillende acties lopen.

Advertorial Winkels 27 aug. 2023 10:05

Een heerlijk slaapcomfort op vakantie

Heb je niet goed kunnen slapen in je boot, camper of caravan? Verlang je naar hetzelfde comfort als je bed thuis? Geen zorgen! Door Dutch Dream Slaapcomfort kan je de volgende keer met een comfortabel matras op reis gaan.

Winkels 5 aug. 2023 09:32

Hoogvliet stopt met spaarzegels op bonnetjes

Alphenaren zullen er vast bekend mee zijn: gratis producten sparen met de bonnetjes van de Hoogvliet. Nog even, en dit is verleden tijd. De van oorsprong Alphense supermarktketen heeft namelijk besloten te stoppen met de spaarzegels.

Winkels 15 jul. 2023 14:59

Mignon (36) brengt de Togolese cultuur naar Nederland met Wood & Cricket

Wat begon als een vakantie van een maand groeide uit tot een 'ik vertrek momentje' én een bedrijf. De 36-jarige Alphenaar Mignon Baane Vertrok in september 2022 voor langere tijd samen met haar gezin naar Togo om haar droom achterna te gaan en de West-Afrikaanse cultuur over te brengen aan haar kinderen en Nederland.

Advertorial Winkels 12 jul. 2023 17:03

Een vakantiegevoel in je eigen slaapkamer

Verlang jij ook naar de vakantie? Daar kan je eindelijk ontspannen en genieten van het comfort van een luxe hotelboxspring. Maar waarom zou je dat gevoel beperken tot de vakantie? Bij Dutch Dream kan je dat luxe hotelgevoel straks in je eigen slaapkamer ervaren.

Advertorial Winkels 22 jun. 2023 13:38

Summer sale bij Van Keeken Schoenen

Geniet tijdens de summer sale van kortingen tot vijftig procent. Ben jij nog opzoek naar een toffe sneaker, een trendy instapper of een lekkere sandaal voor dit heerlijke zomerse weer? Ga jij nog met vakantie en mis je bij jouw outfits nog een paar zomerschoenen? Laat je inspireren in de winkel.

Advertorial Winkels 10 jun. 2023 15:29

Haal de zomer in huis met de Griekse producten van OlympiaMarkt

De Raadhuisstraat is een zaak rijker. Op nummer 271 vind je sinds kort OlympiaMarkt, een Griekse tent waar je terecht kunt voor de lekkerste koffie, gebakjes en authentieke Griekse producten. Eigenaar Alexandros Tsougklinis vertelt hoe hij de Griekse cultuur naar Alphen brengt.

Winkels 10 jun. 2023 09:27

Scapino wordt eerste huurder van oude pand V&D

Jarenlang heeft het leeggestaan en dit jaar verscheen er eindelijk iets voor op de plek: het pand van de V&D. Een woordvoerder meldt dat de eerste huurder inmiddels bekend is.

Advertorial Winkels 8 jun. 2023 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Advertorial Winkels 25 mei 2023 17:09

Vier een Scandinavische zomer met Van Keeken schoenen

Wist je dat in Scandinavië de gelukkigste mensen wonen? Een plek waar je graag wil zijn! Daarom organiseert Van Keeken schoenen op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei, in samenwerking met Knøss, een Copenhagen weekend!

Advertorial Winkels 17 mei 2023 13:32

Matrassen tot 50% korting bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat we gemiddeld één derde van ons leven in bed doorbrengen? Een goed matras en een fijn ligcomfort is daarom geen overbodige luxe. Maar welk matras past bij jou? Dutch Dream Slaapcomfort helpt je graag bij het maken van je keuze.

Advertorial Winkels 3 mei 2023 09:20

Tweede landelijke 'Week van de Stenen Winkel'

In de week van 8 mei tot en met 14 mei vindt de tweede landelijke 'Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument. Ook lokale ondernemer So Loving in de van Mandeloosstraat doet mee en zo zullen er meer zijn.