Workshop 24 feb. 2024 15:01

Workshop 'Groen en Geloven' in de Lichtkring door Carla Dik-Faber

Op woensdagavond 28 februari verzorgt Carla Dik-Faber de workshop 'Groen en Geloven'. Zij neemt je mee over wat er in de Bijbel staat over de zorg voor de schepping. Daarbij gaat ze in op verschillende Bijbelpassages en laat zij mensen ook onderling in gesprek gaan over wat dit betekent voor hun persoonlijke leven.

Advertorial Workshop 18 okt. 2023 15:42

Kom terug in verbinding met jezelf tijdens een cacao & breathwork ceremonie

De combinatie van cacao en ademwerk is een super krachtige tool om tot de diepere lagen in jezelf te komen. De cacao zorgt voor verzachting, het opent je hart en zorgt voor verbinding met je lichaam en je essentie. Ontdek de kracht van een cacao & breathwork ceremonie bij Free Spirit Healing.

Advertorial Workshop 6 jun. 2023 09:15

Workshops en lezingen bij Parkvilla in de zomervakantie

Van 11 tot en met 20 augustus organiseert Parkvilla de Zomerweek. Een week vol met workshops en maar liefst drie verschillende kunstlezingen. Er is voor ieder wat wils: yoga gecombineerd met intuïtief schilderen, tekenen en schilderen met verschillende materialen, abstract schilderen en een vijfdaagse naaicursus.

Advertorial Workshop 19 mei 2023 09:08

Workshop Schilderen op Chinees porselein bij Parkvilla

Op woensdag 7 juni organiseert Parkvilla voor de eerste keer een speciale workshop Chinees Porselein schilderen met keramisten uit Jingdezhen. Het is een complete dag met uitleg, demonstraties, lunch en daarna kunnen cursisten zelf aan de slag. 

Advertorial Workshop 11 mrt. 2023 10:56

Maakplaats start in april met nieuwe workshopreeksen

In april starten er nieuwe workshopreeksen in de Maakplaats. In een paar workshops werk je samen toe naar een tof eindproduct. Je kunt bijvoorbeeld een podcast, knuffel of een videoclip maken. De Maakplaats is een plek in de Bibliotheek waar iedereen zich kan ontwikkelen op het gebied van techniek en creativiteit.