Zeventig jaar Vogelpark Avifauna 22 mei 2020 12:16

Zeventig jaar Avifauna: bezoekers en vogeldemonstraties

Op zondag 17 mei was het zeventig jaar geleden dat Vogelpark Avifauna voor het eerst de deuren opende. Ter gelegenheid hiervan neemt Avifauna ons mee in de geschiedenis van het vogelpark. Hoe zag een bezoek aan Avifauna er vroeger uit?

Zeventig jaar Vogelpark Avifauna 19 mei 2020 18:13

Zeventig jaar Avifauna: bezoekers van heinde en ver

Op zondag 17 mei was het zeventig jaar geleden dat Vogelpark Avifauna voor het eerst de deuren opende. Ter gelegenheid hiervan neemt Avifauna ons mee in de geschiedenis van het vogelpark. De bezoekers kwamen van heinde en ver om het vogelpark in Alphen te bezoeken. 

Zeventig jaar Vogelpark Avifauna 18 mei 2020 16:09

Zeventig jaar Avifauna: in zondagse kleding naar het vogelpark

Op zondag 17 mei is het zeventig jaar geleden dat Vogelpark Avifauna voor het eerst de deuren opende. Ter gelegenheid hiervan neemt Avifauna ons mee in de geschiedenis van het vogelpark. Wist je bijvoorbeeld dat bezoekers vroeger in zondagse kleding naar het vogelpark gingen?

Zeventig jaar Vogelpark Avifauna 17 mei 2020 13:18

Zeventig jaar Avifauna: het eerste vogelpark ter wereld

Vandaag, op zondag 17 mei, is het zeventig jaar geleden dat Vogelpark Avifauna voor het eerst de deuren opende. Ter gelegenheid hiervan neemt Avifauna ons mee in de geschiedenis van het vogelpark, het eerste vogelpark ter wereld.

Zeventig jaar Vogelpark Avifauna 16 mei 2020 14:54

Zeventig jaar Avifauna: sommige delen zijn niet veranderd

Op zondag 17 mei is het zeventig jaar geleden dat Vogelpark Avifauna voor het eerst de deuren opende. Ter gelegenheid hiervan neemt Avifauna ons de komende dagen mee in de geschiedenis van het vogelpark. Sommige delen van het park zijn hetzelfde als zeventig jaar geleden! 

Zeventig jaar Vogelpark Avifauna 15 mei 2020 18:56

Zeventig jaar Avifauna: vogels naar het park halen

Op zondag 17 mei is het zeventig jaar geleden dat Vogelpark Avifauna voor het eerst de deuren opende. Ter gelegenheid hiervan neemt Avifauna ons de komende dagen mee in de geschiedenis van het vogelpark. Dit keer het verschil tussen toen en nu wat betreft het halen van vogels naar Avifauna.