Economie

Intertoys Alphen & Boskoop blijven goed gevuld!

Deze week werd bekend dat Intertoys uitstel van betaling heeft aangevraagd. De winkelketen moet concurreren met de online aanbieders en verkeerd in zwaar weer. In Alphen aan den Rijn zijn drie Intertoys winkels gevestigd, dezelfde eigenaar heeft ook nog een Intertoys in Boskoop.

Eigenaarvan deze winkels Martijn Wolswijk laat via de Facebookpagina van Intertoys Alphen aan den Rijn & Boskoop weten dat ze het bericht erg vervelend vinden en dat er met man en macht wordt gezocht naar een oplossing. De winkels in Alphen en Boskoop vallen onder een franchise regeling en hebben genoeg mogelijkheden om te zorgen dat de winkels goed gevuld blijven met mooi speelgoed. Betalen met cadeaukaarten is ook nog mogelijk en retourneren is ook geen probleem. De medewerkers van Intertoys Alphen & Boskoop hoopt iedereen dan ook snel te zien in hun speelgoedwinkels.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie 16 aug. 2019 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.