Introductievlog 'Op reis met Naomi': een vrouw met een missie

Nadat ze haar woning moest verlaten, heeft de Alphense Naomi Zoutman besloten om door Nederland rond te gaan reizen. Wat kun je hiervan verwachten? Dat vertelt Naomi in haar eerste vlog!

Wat ontzettend leuk dat jij mijn állereerste échte (introductie)vlog gaat bekijken. Ik reis heel Nederland rond, op zoek naar bijzondere verhalen, ervaringen en manieren van leven. Mijn ervaringen zal ik met jou delen via Alphens.nl en mijn social media kanalen. 

Ik neem je mee op reis door Nederland en naar mijn binnenwereld. Ik laat je zien waar ik ben, wie ik tegenkom, ontmoet en leer kennen en wat ik verder doe. Dit gaat gepaard met transparantie, openheid en de nodige humor. Want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, toch?

In deze aflevering stellen Isabel en ik ons aan jullie voor! Cindy heeft ook een belangrijke rol, maar dit doet zij lekker achter de schermen. Deze vlogs maak ik namelijk in samenwerking met Alphens.nl. Wij zijn het team dat achter de schermen hard werkt aan #OpreismetNaomi. Ik doe dit niet alleen, dus ik deel de credits graag met deze toppers.

In deze video krijg je een kleine impressie te zien van mijn állereerste cacao ceremonie die ik heb mogen geven in mijn sistergroup, en neem ik je mee op reis tijdens een bijzondere ‘healing’ onder begeleiding van bewuste ademhaling en een (sjamanistische) drum. Als verrassing krijgen Joy en ik schietles van Martijn en Diede met luchtbuksen op perslucht.

Heel veel plezier met kijken!

Laat je even in de comments weten wat je ervan vindt?

Liefs, 

Naomi

Het hele verhaal van Naomi lees je hier. Alle blogs en vlogs vind je hier

Volg Naomi ook op Instagram en Facebook, waar ze regelmatig zal posten over haar ervaringen. Weet jij een adres waar Naomi een paar dagen zou kunnen verblijven? Laat het haar dan weten! 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 10:43

Maskne is in opmars: “Acne door het gebruik van mondkapjes komt steeds vaker voor”

Op dit moment verandert er een hoop in ons leven door het coronavirus, zo is het advies om zo veel mogelijk thuis te blijven en moet iedereen in openbare ruimtes een mondkapje dragen. Bij dat laatste ontstaat het probleem van Maskne. Bij Complete Skincare weten ze als geen ander hoe ze dat kunnen verhelpen.

Coronavirus in Alphen vandaag 09:56

GGD Hollands Midden waarschuwt voor commerciële coronatesten

Op meerdere plekken in het land duiken bedrijven op die tegen betaling coronatesten aanbieden. Veel van deze bedrijven werken echter met andere type testen, die volgens het RIVM niet te vertrouwen zijn. Daarom waarschuwt GGD Hollands Midden nu voor dit soort testen.

Verkeer en vervoer vandaag 09:05

Eisenhowerlaan vanaf 20:00 uur afgesloten, omleiding via Horstenbuurt

Van donderdag 22 oktober 20:00 uur tot en met maandag 26 oktober 06:00 uur is de Eisenhowerlaan in Alphen afgesloten voor al het verkeer. Het gaat om het gedeelte tussen de Burgemeester Bruins Slotsingel en de Horstenweg (parkeerplaats Herenhof).

Politiek gisteren 19:09

"Onwijs goed concept voegt iets toe aan de samenleving"

De combinatie van een zwembad, een buurthuis en een vitaliteitscentrum is volgens directeur Remco Pielstroom een goed idee voor zwembad De Hoorn. In plaats van een niet rendabel buitenbad kan een combinatie van functies iets toevoegen aan de samenleving.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 17:21

Op pad met de elektrische Mazda MX-30: een unieke rijervaring in een stoere auto

Elektrische auto’s zijn bezig aan een flinke opmars. Toch zijn er nog veel mensen die de voorkeur geven aan een schakelbak, voornamelijk vanwege het opladen en een beperktere actieradius. Maar wegen de voordelen van een elektrische auto niet zwaarder? Wij testten het uit met de eerste 100 procent elektrische auto van Mazda, de MX-30.