Introductievlog 'Op reis met Naomi': een vrouw met een missie

Nadat ze haar woning moest verlaten, heeft de Alphense Naomi Zoutman besloten om door Nederland rond te gaan reizen. Wat kun je hiervan verwachten? Dat vertelt Naomi in haar eerste vlog!

Wat ontzettend leuk dat jij mijn állereerste échte (introductie)vlog gaat bekijken. Ik reis heel Nederland rond, op zoek naar bijzondere verhalen, ervaringen en manieren van leven. Mijn ervaringen zal ik met jou delen via Alphens.nl en mijn social media kanalen. 

Ik neem je mee op reis door Nederland en naar mijn binnenwereld. Ik laat je zien waar ik ben, wie ik tegenkom, ontmoet en leer kennen en wat ik verder doe. Dit gaat gepaard met transparantie, openheid en de nodige humor. Want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, toch?

In deze aflevering stellen Isabel en ik ons aan jullie voor! Cindy heeft ook een belangrijke rol, maar dit doet zij lekker achter de schermen. Deze vlogs maak ik namelijk in samenwerking met Alphens.nl. Wij zijn het team dat achter de schermen hard werkt aan #OpreismetNaomi. Ik doe dit niet alleen, dus ik deel de credits graag met deze toppers.

In deze video krijg je een kleine impressie te zien van mijn állereerste cacao ceremonie die ik heb mogen geven in mijn sistergroup, en neem ik je mee op reis tijdens een bijzondere ‘healing’ onder begeleiding van bewuste ademhaling en een (sjamanistische) drum. Als verrassing krijgen Joy en ik schietles van Martijn en Diede met luchtbuksen op perslucht.

Heel veel plezier met kijken!

Laat je even in de comments weten wat je ervan vindt?

Liefs, 

Naomi

Het hele verhaal van Naomi lees je hier. Alle blogs en vlogs vind je hier

Volg Naomi ook op Instagram en Facebook, waar ze regelmatig zal posten over haar ervaringen. Weet jij een adres waar Naomi een paar dagen zou kunnen verblijven? Laat het haar dan weten! 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politie gisteren 18:36

Grootschalige controle op het water vanwege overlast door beroepsvaart

Zowel bij de politie als de provincie Zuid-Holland komen regelmatig meldingen binnen van beroepsvaart die te hard over het water vaart. Daarom hebben zij woensdag 27 januari gezamenlijk een actiedag gehouden. Ze hebben onder meer vijf boetes uitgeschreven, die op kunnen lopen tot € 1000. 

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 16:48

Toyota Van Ekris geeft uitleg over fiscale stimulering Zero Emissie modellen in 2021

Ook in 2021 zijn er fiscale stimuleringsmaateregelen én subsidies om consumenten en bedrijven aan te sturen op zero-emissie voertuigen. Voor 2021 zijn er kleine wijzigingen én volgt er medio het tweede kwartaal een extra subsidie voor bedrijfswagens. Toyota Van Ekris geeft graag een heldere uitleg.