Gemeente Alphen aan den Rijn
Gemeente

Inwoners geven prioriteiten aan voor hun dorp of wijk

Inwoners hebben tijdens de 'Werken aan uw dorp of wijk' bijeenkomsten aangegeven welke punten uit de dorps- en wijkplannen 2018-2022 prioriteit hebben.

Ook hebben inwoners meegedacht over de concrete acties. Deze zijn opgenomen in de uitvoeringsagenda's 2019-2020 waarmee de gemeente samen met bewoners aan de slag gaat. Bijvoorbeeld het maken van een informatiepunt voor ouderen, organiseren van activiteiten voor jongeren, meer groen of het verbeteren van de verkeersveiligheid.

De gemeente Alphen aan den Rijn werkt gebiedsgericht. Hiervoor is de gemeente opgedeeld in dorpen en wijken. Elk met eigen gebiedsadviseurs, omgevingsvakmannen en een dorps- of wijkwethouder. Iedereen kan bij hen terecht met vragen en ideeën. Zo levert gemeente Alphen aan den Rijn maatwerk door goed naar elkaar te luisteren en met elkaar samen te werken.  

Volgend jaar worden de uitvoeringsplannen weer aangevuld met de zaken uit de dorps- en wijkplannen die dan van belang zijn.

Alle dorps- en wijk informatie.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.