Advertorial Economie

Ipse de Bruggen kiest voor De Dakmakers voor dakonderhoud

Zorgorganisatie Ipse de Bruggen heeft een meerjarig onderhoudscontract getekend met De Dakmakers, de serviceorganisatie van het Alphense Kewodak. De samenwerking heeft betrekking op de periodieke inspectie en reiniging van de platte daken van zes vestigingen.

Dat hebben Ipse de Brugge en Kewodak vandaag bekendgemaakt.

Vertrouwen
De Dakmakers, de 24/7 serviceorganisatie van Kewodak, wordt verantwoordelijk voor het onderhoud (inspectie en reiniging) van de daken en ontzorging met betrekking tot de meerjaren onderhoudsplanning. Deze wordt opgesteld door De Dakmakers, dat gespecialiseerd zijn is het onderhoud van platte daken.

“Wij hebben alle vertrouwen in de kennis en expertise van De Dakmakers”, vertelt King Tau, woordvoerder van Ipse de Bruggen. “In eerdere samenwerkingen met Kewodak heeft het bedrijf laten zien te beschikken over de kunde en ervaring voor vlekkeloos dakonderhoud.”

Trots
“Als Kewodak zijn wij er trots op dat zo’n mooie, grote organisatie als Ipse de Bruggen voor ons kiest”, zegt Frank Keijzer, algemeen directeur van Kewodak. “Om vervuiling en lekkages te voorkomen, is het van groot belang om platte daken regelmatig te laten inspecteren en reinigen. Wij zien uit naar een prettige samenwerking met Ipse de Bruggen de komende jaren.”

Kewodak heeft ruim dertig jaar ervaring in het onderhoud van platte daken. Het Alphense bedrijf werkt uitsluitend met gecertifieerd personeel en is aangesloten bij brancheorganisatie VEBIDAK. Kewodak biedt volledige projectgarantie en is aangesloten bij keurmerk DAKMERK.

Ipse de Bruggen is een zorgorganisatie die mensen helpt zelfstandig te wonen, werken, leren en ontspannen. De organisatie heeft zes vestigingen door het hele Groene Hart.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 12:02

ROMEINEN Textiel

Onder een bepantsering draagt elke soldaat een tunica. Oneerbiedig gezegd: een ruimvallende jurk die boven de knie eindigt. Elke burger en elke slaaf draagt ook een tunica. Net als alle vrouwen. De kleurrijke Romeinse tunica’s worden meestal gemaakt van wol en ook wel van linnen.

Politiek vandaag 10:15

Gemeenteraad wil buurtbus in hele gemeente

Vooral de dorpen hebben geen of slecht openbaar vervoer. De reguliere buslijnen van Arriva rijden in de gemeente Alphen aan den Rijn niet overal. Daarom heeft de raad een initiatiefvoorstel voor het instellen van een buurtbus gemaakt.

Politiek gisteren 18:49

Parkeerbeleid voor hele gemeente is vastgesteld

Het beleid rond het parkeren in de hele gemeente Alphen aan den Rijn is donderdag 24 september door de gemeenteraad gewijzigd. Daarmee is het beleid gemoderniseerd. Een belangrijke wijziging is de norm die wijzigt van prijsklasse naar oppervlakte.

Cultuur gisteren 16:35

Het moment is daar: de ‘huiskamer van de stad’ is officieel geopend

Genodigden kwamen op zaterdagochtend bijeen voor de officiële opening van de nieuwe bibliotheek. Met een tot in de puntjes geregisseerde performance en speeches van directeur Hester van Beek en wethouder Kees van Velzen, was het moment vandaag eindelijk daar: de opening van de ‘huiskamer van de stad’.