Advertorial Economie

Ipse de Bruggen kiest voor De Dakmakers voor dakonderhoud

Zorgorganisatie Ipse de Bruggen heeft een meerjarig onderhoudscontract getekend met De Dakmakers, de serviceorganisatie van het Alphense Kewodak. De samenwerking heeft betrekking op de periodieke inspectie en reiniging van de platte daken van zes vestigingen.

Dat hebben Ipse de Brugge en Kewodak vandaag bekendgemaakt.

Vertrouwen
De Dakmakers, de 24/7 serviceorganisatie van Kewodak, wordt verantwoordelijk voor het onderhoud (inspectie en reiniging) van de daken en ontzorging met betrekking tot de meerjaren onderhoudsplanning. Deze wordt opgesteld door De Dakmakers, dat gespecialiseerd zijn is het onderhoud van platte daken.

“Wij hebben alle vertrouwen in de kennis en expertise van De Dakmakers”, vertelt King Tau, woordvoerder van Ipse de Bruggen. “In eerdere samenwerkingen met Kewodak heeft het bedrijf laten zien te beschikken over de kunde en ervaring voor vlekkeloos dakonderhoud.”

Trots
“Als Kewodak zijn wij er trots op dat zo’n mooie, grote organisatie als Ipse de Bruggen voor ons kiest”, zegt Frank Keijzer, algemeen directeur van Kewodak. “Om vervuiling en lekkages te voorkomen, is het van groot belang om platte daken regelmatig te laten inspecteren en reinigen. Wij zien uit naar een prettige samenwerking met Ipse de Bruggen de komende jaren.”

Kewodak heeft ruim dertig jaar ervaring in het onderhoud van platte daken. Het Alphense bedrijf werkt uitsluitend met gecertifieerd personeel en is aangesloten bij brancheorganisatie VEBIDAK. Kewodak biedt volledige projectgarantie en is aangesloten bij keurmerk DAKMERK.

Ipse de Bruggen is een zorgorganisatie die mensen helpt zelfstandig te wonen, werken, leren en ontspannen. De organisatie heeft zes vestigingen door het hele Groene Hart.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Onderwijs vandaag 10:55

Leren op Basisschool De Windroos wordt nog leuker

Alle leerlingen van basisschool De Windroos hebben vanaf maandag 17 februari de beschikking over hinkel- en springpaden in de gangen van hun school. Maandagochtend heeft wethouder Gert-Jan Schotanus van Onderwijs en Sport op De Windroos aan de Zaalbergstraat, het startsein gegeven voor de beweegpaden en bewegend leren voor alle leerlingen.

Advertorial Algemeen vandaag 10:15

Plezier van kleine stapjes vooruitgang

Voor team statushouders is geen dag hetzelfde. Samen zorgen zij ervoor dat statushouders de weg in de buurt beter weten te vinden, taalles krijgen en zich vooral veilig voelen. Daarbij werken zij samen  met andere organisaties. De begeleiding is intensief. Geduld is een belangrijke factor voor het goed uitvoeren van het werk.

Calamiteiten vandaag 09:24

Politie houdt verdachten aan voor drugshandel, shishalounge gesloten

Op maandag 17 en dinsdag 18 februari heeft de politie zeven verdachten aangehouden in Alphen aan den Rijn. Dit vanwege een onderzoek naar drugshandel, witwassen en deelname aan een criminele organisatie. In verband met het onderzoek is shishalounge Meet & Greet voorlopig gesloten.

Sport vandaag 08:37

Mark Glissenaar nieuwe hoofdtrainer KV Tempo

Mark Glissenaar is met ingang van het seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdtrainer van korfbalvereniging Tempo. De 41-jarige inwoner van Moordrecht heeft momenteel Excelsior uit Delft onder zijn hoede. 

Politiek gisteren 18:01

Bouwen in de Gnephoekpolder is lange termijn planning

De provincie Zuid-Holland is tegen nieuwbouw in de Gnephoek. Daarnaast zijn aan de zuidrand bedrijven gevestigd die niet zomaar kunnen verhuizen. Bovendien is de gemeente  geen grondeigenaar. Op de lange termijn is de Gnephoekpolder echter de ideale locatie voor een nieuwe woonwijk aan de rand van Alphen-Stad.

Politiek gisteren 17:09

Twee inwoners uit Alphen de dupe van kinderopvangtoeslag affaire

Eerder dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat er ook in Alphen aan den Rijn slachtoffers zijn van de kinderopvangtoeslagen affaire. SP had hierover vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders. Uit de antwoorden blijkt dat recentelijk twee inwoners uit Alphen zich hierover bij de gemeente hebben gemeld.