Josh Walet
Advertorial Verkeer en vervoer

Is de accu van jouw elektrische fiets nog in topconditie? Test het bij VoorFietsen

Het voorjaar is eindelijk echt begonnen, met flink wat mooie dagen in het verschiet. Ideale omstandigheden om lange fietstochten te maken. Jij bent er al helemaal klaar voor, maar is je fiets dat ook? VoorFietsen kan de accu van jouw elektrische fiets testen. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Voordat je vol goede moed op je elektrische fiets stapt, is het goed om te weten of de accu nog steeds in topconditie is. Met de tijd gaat de accu van jouw elektrische fiets namelijk achteruit. Om te voorkomen dat je ineens met pech langs de weg staat, is het verstandig je accu te laten testen. VoorFietsen controleert op professionele wijze de staat van de accu van jouw elektrische fiets met de ‘Batterytester’.

Batterytester

Of je nou een Bosch, Shimano, Cortina, of Bafang fiets hebt, maakt niet uit. Met de Batterytester kan VoorFietsen vrijwel alle accu’s testen. Zo kan er een diagnose worden uitgedraaid met de conditie van de cellen. De Batterytester test en meet de capaciteit van de accu. Hierdoor weet je precies hoeveel kilometers je nog kunt rijden met de accu van jouw elektrische fiets. Handig, toch?

De tekst loopt door onder de afbeelding.

WhatsApp Image 2023-04-06 at 11.42.58.jpeg

Onderhoudsbeurt

Naast het professioneel testen van de accu zorgt VoorFietsen ook voor een onderhoudsbeurt aan je (elektrische) fiets. Zo blijft niet alleen de accu, maar ook de rest van jouw fiets in topconditie. Tijdens een onderhoudsbeurt kijkt VoorFietsen naar alle draaiende en slijtagegevoelige delen. Zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan en je fiets ineens dure reparaties nodig heeft.

VoorFietsen stelt jouw gemak voorop. Dat betekent dat je fiets thuis wordt opgehaald en na de beurt weer netjes wordt teruggebracht. Geen gedoe met brengen en halen dus!

Ombouwen naar elektrisch

Ben je het zat om tegen weer en wind in te moeten werken? Blijft die bakfiets maar in de schuur staan omdat het veel te zwaar trapt? Laat dan je ‘normale’ fiets ombouwen naar een elektrische fiets. VoorFietsen informeert je graag over de mogelijkheden.

Maak snel een afspraak

Wil je de accu van jouw elektrische fiets laten testen of je fiets voor onderhoud laten ophalen? Maak dan snel een afspraak via de website. Maak jij je afspraak in de maand april? Dan krijg je er een gratis poetsbeurt bij. Zo fiets je veilig en fris het voorjaar in!

Ja, ik wil een afspraak inplannen >


Meer nieuws

Horeca gisteren 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken gisteren 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie 1 dec. 2023 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving 1 dec. 2023 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.