Josh Walet
Advertorial Verkeer en vervoer

Is de accu van jouw elektrische fiets nog in topconditie? Test het bij VoorFietsen

Het voorjaar is eindelijk echt begonnen, met flink wat mooie dagen in het verschiet. Ideale omstandigheden om lange fietstochten te maken. Jij bent er al helemaal klaar voor, maar is je fiets dat ook? VoorFietsen kan de accu van jouw elektrische fiets testen. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Voordat je vol goede moed op je elektrische fiets stapt, is het goed om te weten of de accu nog steeds in topconditie is. Met de tijd gaat de accu van jouw elektrische fiets namelijk achteruit. Om te voorkomen dat je ineens met pech langs de weg staat, is het verstandig je accu te laten testen. VoorFietsen controleert op professionele wijze de staat van de accu van jouw elektrische fiets met de ‘Batterytester’.

Batterytester

Of je nou een Bosch, Shimano, Cortina, of Bafang fiets hebt, maakt niet uit. Met de Batterytester kan VoorFietsen vrijwel alle accu’s testen. Zo kan er een diagnose worden uitgedraaid met de conditie van de cellen. De Batterytester test en meet de capaciteit van de accu. Hierdoor weet je precies hoeveel kilometers je nog kunt rijden met de accu van jouw elektrische fiets. Handig, toch?

De tekst loopt door onder de afbeelding.

WhatsApp Image 2023-04-06 at 11.42.58.jpeg

Onderhoudsbeurt

Naast het professioneel testen van de accu zorgt VoorFietsen ook voor een onderhoudsbeurt aan je (elektrische) fiets. Zo blijft niet alleen de accu, maar ook de rest van jouw fiets in topconditie. Tijdens een onderhoudsbeurt kijkt VoorFietsen naar alle draaiende en slijtagegevoelige delen. Zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan en je fiets ineens dure reparaties nodig heeft.

VoorFietsen stelt jouw gemak voorop. Dat betekent dat je fiets thuis wordt opgehaald en na de beurt weer netjes wordt teruggebracht. Geen gedoe met brengen en halen dus!

Ombouwen naar elektrisch

Ben je het zat om tegen weer en wind in te moeten werken? Blijft die bakfiets maar in de schuur staan omdat het veel te zwaar trapt? Laat dan je ‘normale’ fiets ombouwen naar een elektrische fiets. VoorFietsen informeert je graag over de mogelijkheden.

Maak snel een afspraak

Wil je de accu van jouw elektrische fiets laten testen of je fiets voor onderhoud laten ophalen? Maak dan snel een afspraak via de website. Maak jij je afspraak in de maand april? Dan krijg je er een gratis poetsbeurt bij. Zo fiets je veilig en fris het voorjaar in!

Ja, ik wil een afspraak inplannen >


Meer nieuws

Politiek vandaag 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.

Advertorial Evenement vandaag 09:18

Mr. Massada treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Op 7 juli 2024 zal het allereerste landelijke Molukse Festival: het Sama Sama Maluku Festival plaatsvinden. Johnny Manuhutu, beter bekend als Mr. Massada, zal daar een prominente rol spelen. Het festival belooft een combinatie te zijn van Molukse muziek en heerlijk eten.

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.