Advertorial Economie

Is Morus A Casa Tua: echte Italiaanse pizza's op locatie

Waar eet je een traditioneel Italiaans gerecht, waarbij je tijdens het diner geniet van een goed glas wijn, in het bijzijn van je familie en vrienden? Juist, bij Is Morus geniet je van de Italiaanse sfeer en het is hét bekendste adres in Alphen waar op authentieke wijze de lekkerste pizza’s, pasta’s en andere heerlijke (Italiaanse) maaltijden geserveerd worden.

Onder het toeziend oog van vader Rolando en moeder Lia, draaien de broers Giuseppe en Francesco het restaurant. De bedoeling is dat zij, de volgende generatie, het restaurant in de toekomst overnemen. Beide broers kijken hier enorm naar uit en maken nu al hun eerste stappen naar diverse vernieuwingen in het restaurant. “Het belangrijkste is dat we de kwaliteit hoog houden. Dat zijn gasten van ons gewend. Ze wanen zich vaak in Italië. De sfeer, het eten en alles wat in en om het restaurant gebeurd, draagt daar aan bij, aldus Francesco. De broers worden regelmatig door gasten benaderd of zij ooit gaan thuisbezorgen.

“Gasten vragen om thuisbezorging en hoewel wij dit als een enorm groot compliment zien, vinden wij die stap nog te groot. We zijn geen grote pizzaketen, die vele locaties heeft. Ook speelt mee dat dezelfde kwaliteit van eten en sfeerbeleving, die wij onze klanten bieden, we ze dan ook thuis zouden willen bieden en dat is lastig. Hoewel het bij Is Morus al mogelijk is om thuis te genieten van Italiaanse Delicatessen door DELL’ IS MORUS (https://dellismorus.nl), zien wij thuisbezorging van bijvoorbeeld pizza’s voorlopig dus niet gebeuren”.

Maar Giuseppe en Francesco hebben wel naar hun gasten geluisterd. “Dit jaar komen wij met iets nieuws. Iets wat er nog niet is in Alphen. Vanaf maart rijdt de ‘Is Morus a casa tua’ rond in Alphen aan den Rijn. De Is Morus a casa tua is op aanvraag te bestellen. Wij zijn hier erg enthousiast over en kunnen niet wachten om het aan iedereen te showen!”, aldus Giuseppe.

Is Morus A Casa Tua
De a casa tua beschikt over een echte traditionele pizzaoven, die van oudsher in Italië gebruikt wordt om pizza’s te bakken. Bij speciale gelegenheden is de a casa tua bruikbaar om die traditionele Italiaanse Is Morus ervaring na te bootsen bij mensen thuis. “Gasten kunnen zo genieten van onze Italiaanse pizza’s.” Op 9 februari tussen 12:00 en 15:00 uur gaan we van start met een actie bij Car Wash Easy and Go aan Gouwelandenlaan. Om kennis te maken delen wij gratis pizza punten uit bij een car wash beurt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je op voorhand al meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Is Morus via: www.acasatua.nl


Meer nieuws

Advertorial Muziek/Concert vandaag 09:36

Duik in het muzikale leven van Fernando Lameirinhas

Fernando Lameirinhas, een van de iconen van de wereldmuziek in Nederland, komt terug met een gloednieuw concert: Koffer! De altijd nog jeugdige maestro pakt tijdens de voorstelling zijn koffer uit en neemt je mee in zijn muzikale leven.

Advertorial Horeca gisteren 17:24

Kamer van Admiraal: een geslaagde opening in de nieuwe zaak!

Vorige week was het een avond om te onthouden in Alphen aan den Rijn, toen de Kamer van Admiraal haar deuren opende voor het publiek. Met een top sfeer en een overvloed aan activiteiten, markeerde de opening een nieuwe mijlpaal in de lokale uitgaansscene.

Politiek plein gisteren 16:42

Krachtenbundeling tussen Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen

In een tijd van toenemende versnippering en politieke zelfgerichtheid slaan Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen (LBA) verrassend de handen ineen. Ze starten met samenwerken en hebben zelfs plannen om later dit jaar te fuseren tot één krachtige lokale partij.

Advertorial Overige gisteren 13:42

Neem jij het roer over van AlphensBootverhuur.nl?

AlphensBootverhuur.nl is een bloeiend bedrijf in de bootverhuur gevestigd in Alphen aan den Rijn en klaar om overgenomen te worden. Deze kans biedt een compleet pakket, inclusief de goed ontwikkelde website, twee boten met trailer, een uitgebreid klantenbestand en een efficiënt boekingssysteem. 

Evenementen gisteren 12:18

Shirma Rouse komt zingen op Haaspop!

Haaspop, een jaarlijks terugkerend festival dat plaatsvindt tijdens het paasweekend, staat bekend om zijn eclectische mix van muzikale genres, van rock tot dance en nu ook gospel. Op eerste paasdag, te midden van de bruisende festiviteiten, zal de getalenteerde Shirma Rouse, ook wel bekend als de Queen of Soul, haar opwachting maken met het ZO! Gospel Choir uit Amsterdam Zuid-Oost.