Is werken in de gevangenis iets voor jou?

Kom dan naar de wervingsdag van PI Alphen aan den Rijn op zaterdag 13 april! De gevangenis van Alphen aan den Rijn zoekt heel veel nieuwe collega’s. Daarom organiseert de PI op zaterdag 13 april een nieuwe wervingsdag, speciaal voor mensen die belangstelling hebben om in de PI te komen werken.

Er staan functies open voor complexbeveiligers, penitentiair inrichtingswerkers, medewerkers arbeid, verpleegkundigen en psychologen. Tijdens de wervingsdag krijgen belangstellenden uitleg over wat het werk inhoudt en de verschillende functies die openstaan.

In de PI Alphen aan den Rijn werken circa 800 medewerkers. Samen zorgen zij voor uitvoering van de opgelegde straffen en de dagelijkse verzorging van gedetineerden. Maar hun belangrijkste taak is om de gedetineerden al tijdens hun detentieperiode zo goed mogelijk voor te bereiden op een succesvolle terugkeer in de maatschappij. Vestigingsdirecteur Cees Niessen: "Wij zijn één van de grootste penitentiaire inrichtingen van van het land en leveren een belangrijke bijdrage aan het veiliger maken van Nederland. Door bij ons te komen werken, krijg je de mogelijkheid om daar een steentje aan bij te dragen. Dus kom erbij en meld je aan!”

Aanmelden
De wervingsdag vindt plaats aan de Eikenlaan 36 in Alphen aan den Rijn. Voor meer informatie over de wervingsdag, beschikbare functies en aanmelding kunnen belangstellenden terecht op
www.werkenbijdji.nl/alphen. Direct aanmelden kan ook door een e-mail te sturen naar ikbenerbij@dji.minjus.nl.

PI Alphen aan den Rijn
De PI Alphen bestaat uit twee locaties, Eikenlaan en Maatschapslaan, en heeft plaats voor rond de 1.200 gedetineerde mannen. Naast gevangenisplaatsen is er op de locatie Maatschapslaan ook een Huis van Bewaring (HvB) en een afdeling Extra Zorgvoorziening (EZV). Op de locatie Eikenlaan is eveneens een HvB gevestigd en zijn cellen aangewezen voor arrestanten.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur gisteren 17:25

Expositie abstracte schilderijen Parkvilla foyer

Tot en met 5 januari 2020 exposeren Vera Pieterse en Bep Cherillo een deel van hun schilderijen in de foyer van Parkvilla in Alphen. De expositie bestaat uit schilderijen op doek met een abstracte stijl met soms daarin verborgen een realistische toets.

Gemeente gisteren 16:47

Scanauto controleert op betaald parkeren

Vanaf 2 december gaat Gemeente Alphen aan den Rijn een scanauto inzetten om te controleren of mensen betaald hebben voor het parkeren of een vergunning hebben.

Evenementen gisteren 16:08

Data van de Avond- en Dag LAURA zijn bekend

In 2020 vindt de 73e editie plaats van de fietsvierdaagse van de LAURA en de 51e editie van de avondfietsvierdaagse. De organisatie heeft de data van het evenement bekend gemaakt. Let op! De Dag Laura vindt in een andere week plaats.

Overige gisteren 15:22

Intertoys donatie-actie voor Jantje Beton van start

De donatie-actie van Intertoys voor Jantje Beton is van start gegaan. Tot en met 31 maart 2020 kun je bij de kassa van de Intertoys € 0,50 doneren aan Jantje Beton. De opbrengst komt ten goede aan projecten van Jantje Beton voor kinderen in kwetsbare posities.