La Bodega '87
Advertorial Horeca

Italiaanse wijnproeverij bij La Bodega ’87 met Alessandro Matrone

Op de speciale wijnproeverij-avonden van La Bodega '87 krijg je de kans om op een informele manier kennis te maken met verschillende wijnen. Op zaterdagavond 21 mei zet La Bodega '87 een aantal wijnen uit Italië in het zonnetje. Ervaar een smaakvolle avond onder leiding van een bekende vinoloog, Alessandro Matrone.

Alessandro Matrone, geboren in Napels, studeerde in 2009 af aan de Wijnacademie in Maarn. In het verleden heeft hij gewerkt als sommelier in verschillende restaurant, zoals het Waldorf Astoria, Librije’s zusje in Amsterdam en restaurant aan de Poel in Amstelveen. Daarnaast eindige hij menigmaal in de top van de competitie ‘Vinoloog van het Jaar’ en won de titel maar liefst drie keer.

Italiaanse wijnen proeven bij La Bodega ‘87

Samen met Alessandro is er een selectie samengesteld van prachtige Italiaanse wijnen. Tijdens de proeverij leer je welke aroma’s je ruikt en proeft, waar de wijnen vandaan komen en wat ze zo bijzonder maakt.

De proeverij
- 8 proefglazen
- Italiaanse hapjes
- Begeleiding van een bekend vinoloog

Zaterdag 21 mei 2022
Tijd: 20:00 - 22:00 uur
Kosten: € 39,95 p.p.

Ben je enthousiast geworden en wil je er graag bij zijn? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar info@labodega87.nl


Meer nieuws

Advertorial Muziek/Concert vandaag 09:36

Duik in het muzikale leven van Fernando Lameirinhas

Fernando Lameirinhas, een van de iconen van de wereldmuziek in Nederland, komt terug met een gloednieuw concert: Koffer! De altijd nog jeugdige maestro pakt tijdens de voorstelling zijn koffer uit en neemt je mee in zijn muzikale leven.

Advertorial Horeca gisteren 17:24

Kamer van Admiraal: een geslaagde opening in de nieuwe zaak!

Vorige week was het een avond om te onthouden in Alphen aan den Rijn, toen de Kamer van Admiraal haar deuren opende voor het publiek. Met een top sfeer en een overvloed aan activiteiten, markeerde de opening een nieuwe mijlpaal in de lokale uitgaansscene.

Politiek plein gisteren 16:42

Krachtenbundeling tussen Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen

In een tijd van toenemende versnippering en politieke zelfgerichtheid slaan Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen (LBA) verrassend de handen ineen. Ze starten met samenwerken en hebben zelfs plannen om later dit jaar te fuseren tot één krachtige lokale partij.

Advertorial Overige gisteren 13:42

Neem jij het roer over van AlphensBootverhuur.nl?

AlphensBootverhuur.nl is een bloeiend bedrijf in de bootverhuur gevestigd in Alphen aan den Rijn en klaar om overgenomen te worden. Deze kans biedt een compleet pakket, inclusief de goed ontwikkelde website, twee boten met trailer, een uitgebreid klantenbestand en een efficiënt boekingssysteem. 

Evenementen gisteren 12:18

Shirma Rouse komt zingen op Haaspop!

Haaspop, een jaarlijks terugkerend festival dat plaatsvindt tijdens het paasweekend, staat bekend om zijn eclectische mix van muzikale genres, van rock tot dance en nu ook gospel. Op eerste paasdag, te midden van de bruisende festiviteiten, zal de getalenteerde Shirma Rouse, ook wel bekend als de Queen of Soul, haar opwachting maken met het ZO! Gospel Choir uit Amsterdam Zuid-Oost.