Junis Kinderopvang
Advertorial Kinderen

Jaarlijkse schuimparty van Junis Kinderopvang weer groot succes

Maandag 11 juli startte de zomervakantie met de jaarlijkse schuimparty van Junis Kinderopvang. 200 kinderen van de buitenschoolse opvang (BSO) van Junis genoten van het schuimkanon, gezellige muziek en vrij zwemmen in zwembad De Hoorn.

Pedagogisch medewerker Frenk Dongelmans organiseerde in samenwerking met Thermen2, beheerder van zwembad De Hoorn, de 4e editie van de schuimparty. Volgend jaar is er dus sprake van een jubileum. Frenk is ervan overtuigd dat dit net als voorgaande jaren een spetterend feest gaat zijn.

De schuimparty is het startsignaal voor een vakantie vol leuke activiteiten en uitjes op de bso’s van Junis. Waterpret is daar in de zomer een belangrijk onderdeel van. Benieuwd naar wat er verder voor leuks plaatsvindt op de opvanglocaties van Junis? Je ziet het op Facebook en Instagram.


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:38

Opkoopbescherming is juridische uitdaging voor gemeente

De Alphense gemeenteraad heeft eerder besloten een tijdelijke regeling  opkoopbescherming voor woningen in te voeren. Naar nu blijkt zitten hier haken en ogen aan. Er is namelijk twijfel over het nut van een opkoopbescherming.

Politiek vandaag 12:31

Alpherium stapelt containers definitief vier hoog

Het Alpherium, de Alphense overslagterminal, zal definitief containers vier hoog plaatsen. Er loopt al geruime tijd een proef waarvan de resultaten voldoen. De gemeenteraad gaat akkoord, maar heeft wel een verzoek neergelegd voor een ruimere groenvoorziening rond het complex.

Gezondheid en welzijn vandaag 10:19

Hecht GGD Hollands Midden ‘on tour’: HPV-prikbus bij treinstation Alphen aan den Rijn

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Van 5 tot en met 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus afwisselend bij treinstations Alphen aan den Rijn en Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.