Junis Kinderopvang
Advertorial Kinderen

Jaarlijkse schuimparty van Junis Kinderopvang weer groot succes

Maandag 11 juli startte de zomervakantie met de jaarlijkse schuimparty van Junis Kinderopvang. 200 kinderen van de buitenschoolse opvang (BSO) van Junis genoten van het schuimkanon, gezellige muziek en vrij zwemmen in zwembad De Hoorn.

Pedagogisch medewerker Frenk Dongelmans organiseerde in samenwerking met Thermen2, beheerder van zwembad De Hoorn, de 4e editie van de schuimparty. Volgend jaar is er dus sprake van een jubileum. Frenk is ervan overtuigd dat dit net als voorgaande jaren een spetterend feest gaat zijn.

De schuimparty is het startsignaal voor een vakantie vol leuke activiteiten en uitjes op de bso’s van Junis. Waterpret is daar in de zomer een belangrijk onderdeel van. Benieuwd naar wat er verder voor leuks plaatsvindt op de opvanglocaties van Junis? Je ziet het op Facebook en Instagram.


Meer nieuws

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.