Soos aan den Rijn
Advertorial Overige

Jaarmarkt bij Soos aan den Rijn

Natuurlijk doet Soos aan den Rijn iets leuks voor al hun bezoekers tijdens de Jaarmarkt op woensdag 18 september!  

Woensdag 18 september (maar ook al op dinsdag 17 september) serveert Soos een heerlijk kopje koffie of thee met de Enige Echte Marketenster van Banketbakkerij Stevers voor slechts € 3,-. Ook worden er 8 heerlijke SOOSbitterballen geserveerd voor slechts € 3,- i.p.v. € 5,-.

De Soosboot vaart ook met uitleg door gidsen van het Gilde. Vijf tochten van circa een uur over de Oude Rijn inclusief een drankje bij vertrek. Afvaarten vinden plaats vanaf het rookvrije terras van Soos.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 12:00

De terrassen zijn geopend!

De terrassen zijn vanaf maandag 1 juni om 12:00 uur geopend. Hoe ziet dat er nu precies uit in Alphen? En wat mag er wel en wat niet? 

Coronavirus in Alphen vandaag 10:55

Alle versoepelde maatregelen op een rij

Vanaf vandaag, maandag 1 juni, zetten we in Nederland de volgende stap richting een intelligente weg terug uit deze 'intelligente lockdown': ‘alleen’ wordt weer iets meer ‘samen’. Maar welke maatregelen worden allemaal versoepeld? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Overige vandaag 09:12

Sirenes loeien niet op Tweede Pinksterdag

De eerste maandag van de maand loeien normaal gesproken om 12:00 uur de sirenes. Maar vandaag, op maandag 1 juni, loeien de sirenes niet vanwege Tweede Pinksterdag.

Politiek gisteren 19:17

Horeca in heel Alphen aan den Rijn krijgt steun van gemeente

De gemeente steunt niet alleen horecaondernemers in het Alphense Stadshart. Vanuit deze ondernemers kwam een verzoek om ruimhartig om te gaan met terrasvergunningen. De steun is er echter ook voor ondernemers die bijvoorbeeld in Boskoop een restaurant hebben.

Politiek gisteren 17:58

Alphen aan den Rijn steunt opvang vluchtelingenkinderen

Alphen aan den Rijn ondersteunt, samen met meer dan honderd andere gemeenten, de oproep aan het kabinet om gevluchte kinderen zonder ouders op te vangen in Nederland. Het gaat om kinderen die in een Grieks vluchtelingenkamp zitten.

Sport gisteren 13:36

Voetbalclub Alphia viert 101-jarig bestaan

Alphia bestaat maandag 1 juni alweer 101 jaar. Recentelijk is de voetbalclub uit Alphen gestart met het maken van podcasts, met sportfanaat en presentator Neal Petersen als host. Op de dag van het jubileum komt de tweede podcast uit, maar op Alphens.nl kun je de podcast nu al beluisteren!