Josh Walet

Jaarmarktkermis op parkeerterrein bij ARC geopend voor bezoekers

Na een week lang opbouwen is vrijdagmiddag de Jaarmarktkermis van start gegaan. Ook dit jaar is de kermis te vinden op het parkeerterrein bij ARC.

Als we vrijdagmiddag een kijkje nemen op de kermis loopt het nog niet storm met bezoekers. Het weer zal daar een grote rol in spelen. Af en toe is het droog met een blauwe lucht, maar niet veel later komt het weer met bakken uit de hemel. 

Het mag dan nog geen drukte van jewelste zijn op de kermis, maar één ding is zeker: aan de attracties zal het in ieder geval niet liggen. Het kermisterrein staat vol met zo'n 35 à 40 attracties, variërend van de spectaculaire Speed Booster en de Reactor tot aan familiefavorieten zoals de Buggy Ride en de trampolines.

De Jaarmarktkermis is nog tot en met woensdag 21 september te bezoeken.

Jaarmarktkermis 2022


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.