Alphen Vitaal
Advertorial Sport

Jachtseizoen in Kerk en Zanen

Alphen Vitaal organiseert op woensdag 4 mei in Kerk en Zanen het mega populaire spel van StukTV: Jachtseizoen. Kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom om mee te doen.

De kinderen gaan in verschillende teams uit elkaar om vervolgens opzoek naar elkaar te gaan. Wanneer de kinderen gevonden zijn is het spel gespeeld. Het team met de snelste tijd heeft gewonnen. Omdat er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar is raden wij aan om vooraf aan te melden via: p.depagter@alphenvitaal.nl.

Alphen Vitaal zet zich in voor vitaliteit onder inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn. Dit doet zij in het onderwijs, in buurten, samen met sportaanbieders en bij werkgevers. Meer over Alphen Vitaal op www.alphenvitaal.nl.

Verzamelen bij de tennisbaan in het Europapark. Het spel duurt van 13:00 uur tot 15:00 uur.


Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 15:51

Onderhoud aan de ruiterroute Zegersloot-Zuid

De gemeente Alphen aan den Rijn start maandag 10 oktober met onderhoudswerkzaamheden aan ruiterroute Zegersloot. Dit op aanvraag van veel verschillende partijen, waaronder hippisch centrum ‘Zeegersloot’.

Verkeer en vervoer gisteren 14:49

GO Sharing start met elektrische deelfietsen in Alphen aan den Rijn

Deelvervoerbedrijf GO Sharing is vandaag begonnen met het plaatsen van 40 elektrische deelfietsen in Alphen aan den Rijn. Het bedrijf verkreeg hier eerder een vergunning voor, naast het aanbieden van hun elektrische deelscooters. De e-bikes zijn bedoeld voor de actieve, kortere rit van A naar B, of als laatste vervoersmiddel naar de eindbestemming van een langere reis.

Advertorial Horeca gisteren 13:53

Wat maak je menu: Restaurant de Lelie in een nieuw jasje

Hét restaurant van Kerk en Zanen, Restaurant de Lelie, bestaat inmiddels al bijna dertig jaar. Sinds donderdag 29 september hebben zij een nieuwe menukaart. Maar wist je ook dat ze meer te bieden hebben dan alleen een avondje uiteten gaan?

Wonen en bouwen gisteren 12:59

Meedenken met wooncomplex in het Bospark

Zoals eerder aangegeven komt er een levendig en levensloopbestendig wooncomplex in het Bospark in Alphen aan den rijn. Het gaat om 120 appartementen voor senioren. Om het complex optimaal in te delen mogen mensen meedenken.