Jacky & Will
Advertorial Alphense Fijnproevers

Jacky & Will: een dynamisch muziek duo

Het is alweer een paar weken geleden, maar dit jaar vond de eerste editie van de Alphense Fijnproevers plaats. De gehele maand november kon je genieten van een meergangendiner met smaakvolle live muziek. Maar wie speelden er eigenlijk? En kun je ze nog eens zien?

Jacqueline ‘Jacky’ Kuperus speelt samen met een zeer allround gitarist Willem ‘Will’ van Keeken in diverse stijlen van bekende jazz standards tot vele herkenbare popnummers. Een geheel akoestische setting met Willem als zeer ervaren gitarist die werkelijk alles met gemak uit zijn instrument haalt. Samen met de heerlijk warme soulstem van Jacky heeft dit duo werkelijk zo’n dynamiek dat zij samen met gemak de zaal in vervoering kunnen brengen!

“Het ligt natuurlijk aan de setting, maar het is voor ons ook mogelijk om uit te breiden tot een trio of kwartet. Dan Simon, een professioneel bassist uit USA schuift regelmatig aan en met drums ontstaat er een volledige band”, legt Jacqueline uit. “Bij kleine gelegenheden zoals walking dinners houden we het klein, maar op bijvoorbeeld een zonnige middag op een terras kunnen we goed uitpakken!”

Heb jij ook zo genoten van de muziek van Jacky & Will en wil jij dat zij een keer bij jullie komen spelen op jullie evenement? Of wil je meer weten over waar en hoe ze te boeken zijn? Neem dan contact op via info@jackysmusic.nl.


Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.