Jan de Vries zwaait af als directeur bij Rijnvicus

Per 1 september stopt Jan de Vries als directeur bij Rijnvicus in Alphen. Na ruim twee jaar werkzaam te zijn geweest als directeur gaat hij aan de slag als bestuurder bij de zorginstelling DSV I Verzorgd leven in Katwijk en Lisse.

De Vries was sinds 1 maart 2018 werkzaam als directeur bij Rijnvicus. In deze tijd heeft hij gebouwd aan het fundament van Rijnvicus. Hierin staan hun missie, visie, uitgangspunten en strategische doelen. Ook was er veel ruimte voor innovatie. Denk aan de uitreiking van de Hartstikke Sociaal Bokaal (waarderingsprijs voor ondernemers), het ontwikkelen van nieuwe producten zoals de preventieschermen, en het starten van nieuwe leerwerktrajecten zoals het beheer van de Alphense fietsenstallingen en het leerwerktraject voor Barista. Ook wist Rijnvicus onder zijn leiding de prijs voor onderneming van het jaar in de categorie MKB XL in de wacht te slepen.

Rijnvicus bedankt Jan voor alle energie die hij in bedrijf heeft gestopt en al het moois wat ze samen hebben bereikt. Jan de Vries: “Met pijn in mijn hart ga ik binnenkort afscheid nemen van al deze mooie mensen en gave werkgevers met wie wij samenwerken. Deze prachtige baan in de zorg kwam spontaan op mijn pad en kon ik niet laten schieten!”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 23:28

Theater in de binnenstad of op buitenlocatie

De 3,6 miljoen die nodig is om het gebouw van Theater Castellum te redden, wordt nog niet door de gemeenteraad ter beschikking gesteld. Eerst moet naast dit voorstel een tweede voorstel worden gelegd om het theater samen met een aantal andere functies naar een andere locatie te verplaatsen.

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Theater

Binnen de Alphense politiek is het theater aan het Rijnplein een heet hangijzer. Er is al vanaf het prille begin gedoe over de kosten van dit theater. Dat Alphen-Stad een mooi groot en goed theater moet hebben, daar gaat het gesprek meestal niet over. Wel over de exploitatie en over de subsidie. En vooral over de financiële tekorten en de laatste jaren ook over de gebreken aan het gebouw.

Politiek gisteren 18:20

Wegen in zuidelijk deel gemeente blijven lastig probleem

Hoe leid je het verkeer in het zuiden van de gemeente Alphen aan den Rijn in goede banen? Dat was de hamvraag waar inwoners, organisaties en bedrijven hun zegje over deden tegenover de politieke partijen.

Overige gisteren 17:41

Bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn genieten volop van pannenkoeken

Deze week is het feest voor de bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn in Alphen. Medewerkers van de Alphense restaurants Maggie Blue, Wet ’n Wild en ’s Molenaarsbrug bakken namelijk pannenkoeken voor de bewoners. Uit de reacties blijkt wel dat dit erg gewaardeerd werd. “Pannenkoeken smaken drie keer lekkerder wanneer ze voor je gebakken worden.”