Jan Scheepers zwaait na 45 jaar af bij Van der Valk Avifauna
Sinds 3 augustus is de Master-kok bij van der Valk Avifauna, Jan Scheepers, officieel met pensioen. Jan is op 15 september 1975 bij van Der Valk in dienst gekomen en heeft hier dus maar liefst 45 jaar gewerkt!
Jan begon bij Van der Valk als een jonge jongen. Hij startte in de keuken in het A la Carte Parkrestaurant. Toen het A la Carte menu overging naar het live Cooking Buffet, ging Jan ook gewoon mee. In verband met de coronamaatregelen is het live Cooking Buffet recentelijk vervangen door de Van der Valk’s Proeverij. Hier heeft Jan ook nog vol plezier aan mee mogen meewerken.
‘’Het was altijd gezellig op de werkvloer met Jan’’, vertelt Joyce Galjé-van der Valk. ‘’Maar als er hard gewerkt moest worden, was Jan degene die het hardst werkte.’’ Jan zal vooral gaan genieten van zijn grootste hobby vissen, maar helemaal zonder Avifauna kan hij natuurlijk niet, dus Jan zal voorlopig nog een aantal uren per week in de keuken te vinden zijn.
Een andere collega, Jacky Engbersen, vertelt: ‘’Jan was er altijd in de keuken, als er voor 450 personen soep gemaakt moest worden, kreeg Jan het voor elkaar om maar een klein bodempje over te houden.’’
Van der Valk Avifauna dankt Jan voor zijn enorme inzet al die jaren en wenst hem een heel fijn pensioen toe.