Ingezonden

Jan Scheepers zwaait na 45 jaar af bij Van der Valk Avifauna

Sinds 3 augustus is de Master-kok bij van der Valk Avifauna, Jan Scheepers, officieel met pensioen. Jan is op 15 september 1975 bij van Der Valk in dienst gekomen en heeft hier dus maar liefst 45 jaar gewerkt!

Jan begon bij Van der Valk als een jonge jongen. Hij startte in de keuken in het A la Carte Parkrestaurant. Toen het A la Carte menu overging naar het live Cooking Buffet, ging Jan ook gewoon mee. In verband met de coronamaatregelen is het live Cooking Buffet recentelijk vervangen door de Van der Valk’s Proeverij. Hier heeft Jan ook nog vol plezier aan mee mogen meewerken.

‘’Het was altijd gezellig op de werkvloer met Jan’’, vertelt Joyce Galjé-van der Valk. ‘’Maar als er hard gewerkt moest worden, was Jan degene die het hardst werkte.’’ Jan zal vooral gaan genieten van zijn grootste hobby vissen, maar helemaal zonder Avifauna kan hij natuurlijk niet, dus Jan zal voorlopig nog een aantal uren per week in de keuken te vinden zijn.

Een andere collega, Jacky Engbersen, vertelt: ‘’Jan was er altijd in de keuken, als er voor 450 personen soep gemaakt moest worden, kreeg Jan het voor elkaar om maar een klein bodempje over te houden.’’

Van der Valk Avifauna dankt Jan voor zijn enorme inzet al die jaren en wenst hem een heel fijn pensioen toe.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Musical vandaag 11:49

Alphense Naidjim Severina bemachtigt hoofdrol in Frozen musical

De getalenteerde Naidjim Severina heeft de hoofdrol bemachtigd in de langverwachte musicalproductie van Frozen. Met zijn 30 jaar jong heeft Severina reeds een indrukwekkende carrière opgebouwd, en zijn nieuwe rol als Kristoff belooft een frisse wending te geven aan het klassieke verhaal.

Muziek vandaag 10:35

Oud Alphenaar Reinier Zonneveld wint Edison voor Beste Dance Album

De oud-Alphense techno-dj Reinier Zonneveld heeft een Edison Award gewonnen voor Beste Dance Album. De bekendmaking vond plaats in het AFAS Theater in Leusden, waar Zonneveld de voorkeur kreeg boven de gerenommeerde viervoudig Edison-winnaar Tiësto.

Advertorial Evenement vandaag 09:29

Inspiratiemiddag jongeren sterker door creativiteit

Op 19 maart organiseren Parkvilla en Khabbaz een middag vol inspiratie voor zorg- en/of welzijnsprofessionals met als thema: hoe kun je met creativiteit jongeren helpen steviger in hun schoenen te staan.

Milieu en duurzaamheid gisteren 16:41

Gemeente Alphen aan den Rijn stelt hybride lichtmasten op proef

In een stap naar duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn aangekondigd dat ze een proef zullen starten met hybride lichtmasten op meerdere locaties binnen de stad. De gebieden aan de Hoorn, de Genielaan en het gemeenteterrein van Langeroode aan de Genielaan zullen fungeren als proefterreinen voor deze technologische vooruitgang.

Advertorial Actie gisteren 15:26

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Overige gisteren 14:18

Deadline aanmelding stadsdichtersverkiezing verlengd

Op zondag 17 maart vindt in het Oude Raadhuis de stadsdichtersverkiezing plaats. Tijdens de verkiezing wordt bepaald wie voor de komende twee jaar de stadsdichter wordt van Alphen aan den Rijn.