Josh Walet
Advertorial Winkels

Janse mode gaat verhuizen naar ‘de beste plek van Alphen aan den Rijn’

Janse mode richt haar pijlen op de toekomst, net als De Aarhof. Het winkelcentrum staat een grote metamorfose te wachten. En Janse mode blijft daarbij niet achter. Op 9 maart opent Janse mode haar compleet nieuwe vestiging aan de Van Mandersloostraat. Dat wordt gevierd met alle klanten en andere belangstellenden.

Al ruim 37 jaar is Janse mode gevestigd in De Aarhof. Met de verhuizing komt daar dus nu verandering in. Dit heeft alles te maken met de herontwikkeling van De Aarhof. Eigenaar SB Real Estate wil de inrichting van het winkelcentrum beter en logischer maken. De hoek waar Janse mode nu gevestigd is, wordt ook aangepakt. Daarom verhuist de toonaangevende modewinkel naar een nieuwe locatie, Van Mandersloostraat 80, op steenworp afstand van De Aarhof waar Janse mode nu gevestigd is. Op deze plek vond je voorheen Aktiesport en Score. “De metamorfose is enorm en daarmee een echte aanwinst voor het centrum van Alphen aan den Rijn”, zegt Hans du Gardijn, eigenaar van Janse mode.

Verhuizen naar de Van Mandersloostraat

Bij Janse mode kunnen ze niet wachten totdat het zover is. “De Van Mandersloostraat wordt de belangrijkste winkelstraat van Alphen”, stelt Hans. “Eigenlijk ligt de nieuwe locatie in het verlengde van De Aarhof en is daarmee de beste winkellocatie van Alphen aan den Rijn!” Eind vorig jaar is de roltrap al uit het gebouw gehaald, zijn de muren doorgebroken en het plafond verhoogd. Ook zal het pand verduurzaamd worden met LED verlichting en is het gas afgesloten. “Het wordt een geweldig mooie winkel, super modern en toegankelijk. Het nieuwste wat je ziet op interieurgebied vind je terug in de winkel. Zo komt er een ‘betonlook’ vloer en zie je straks veel zwart staal terug.” Volgens filiaalmanager Conny Bredenbeek gaat de achterwand de show stelen. De wand achter de kassa wordt namelijk volledig groen. “Niet met verf, maar met echt mos! We zullen dus regelmatig moeten sproeien”, grapt ze.

Tekst loopt door onder de afbeelding.

Janse Mode

De kracht van Janse mode

Het kenmerkende aanbod van Janse mode met veertien winkels in Nederland zal behouden blijven. Van casual en representatief tot aan uitgesproken sportief. Janse mode blijft ook in de splinternieuwe winkel vrouwen van verschillende leeftijdsgroepen bedienen. “Onze doelgroep is best breed. Wat vaak gebeurt is dat moeders en dochters binnenlopen, op zoek naar een nieuwe outfit voor ‘moeders’ en dat de dochter verrast wordt door de jongere merken van het assortiment (onder andere Esprit, Geisha en Freequent) en ook naar huis gaat met een nieuwe outfit.”

Volgens filiaalmanager Conny Bredenbeek komt dit door het goed uitgekozen assortiment. “Complimenten voor de inkoop, want zij weten de krenten uit de pap te halen. Zij zorgen ervoor dat wij de mooiste artikelen in de winkel hebben hangen. Bovendien kun je de verschillende merken goed met elkaar combineren. Dit omdat we inkopen op een aantal kleurgroepen die bij elkaar gepresenteerd worden. Hierdoor versterken de merken elkaar onderling en gaat iedere klant uniek gekleed de deur uit.” Andere merken in het assortiment zijn onder andere Betty Barclay, Esqualo, Expresso, &Co, Taifun en Cambio.

Tekst loopt door onder de afbeelding. 

Janse Mode

Ook aan service is in het nieuwe pand geen gebrek. Zo komt er bijvoorbeeld een luxe tafel waar je een kopje koffie kunt drinken, perfect voor de klanten en hun partners. “Dit is voor ons erg belangrijk. Klanten moeten zich welkom voelen. Dat is de kracht van Janse mode”, zegt Hans. Conny vult aan: “Onze medewerkers hebben écht verstand van pasvormen en mode. Zo voorzien we jou van het beste advies en loop je de winkel tevreden uit met een outfit dat écht past.”

Feestelijke opening

Op donderdag 9 maart opent Janse mode de deuren van de nieuwe winkel aan de Van Mandersloostraat 80. Alle klanten die meer dan € 75 besteden krijgen op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 maart een luxe boterkoek van Bakkerij Van Kempen cadeau. Ook deelt Janse mode modecheques uit ter waarde van € 2,50 voor elke € 25 die klanten besteden in de winkel. Deze cheques kunnen later in het seizoen verzilverd worden. “Dat kun je zien als 10% korting op de nieuwe collectie!” Het team Janse mode Alphen aan den Rijn is in ieder geval klaar voor een gastvrij onthaal.

Janse Mode


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.