JansenDeJong

JansenDeJong verwerft onroerend goed op Rijnplein

Makelaarskantoor JansenDeJong heeft dinsdag 1 december alle winkels en woningen op het Rijnplein in Alphen aangekocht voor een maatschap van particuliere investeerders. Hierbij gaat het om 19.000 m² detailhandel en 40 appartementen. Het Alphense makelaarskantoor streeft ernaar om binnen een half jaar de invulling van dit gebied te realiseren.

Aan de transactie ging een onderhandelingstraject van meer dan een jaar vooraf. JansenDeJong neemt ook het beheer van het onroerend goed voor haar rekening. Het Alphense makelaarskantoor gaat ervoor zorgen dat het een mooi en verzorgd Rijnplein blijft.

De grootte van de transactie is op zich al bijzonder. Wat het nog meer speciaal maakt, is dat het voor de koper een risicovolle transactie is om dat op dit moment te doen. Juist nu krijgt de retail de klappen. “Als de prijs en het risico in balans zijn, dan doe je het goed”, stelt Gertjan Lammers, makelaar en taxateur onroerend goed bij JansenDeJong.

Uitstekende locatie

De contracten van de huidige huurders van onroerend goed op het Rijnplein worden automatisch overgenomen. JansenDeJong gaat zich inzetten om de leegstand (vier grote winkels en een horeca unit) in te vullen. Dat klinkt misschien ambitieus, maar het gaat hier wel om een uitstekende locatie in het hart van het centrum van Alphen. JansenDeJong zal bij het zoeken naar geschikte kandidaten proactief te werk gaan. “Wij gaan partijen benaderen met een goede deal”, zegt Stefan de Jong, eveneens makelaar en taxateur onroerend goed bij JansenDeJong. “Wij kunnen het scherper aanbieden dan de vorige eigenaar.”

Over JansenDeJong

JansenDeJong is een professioneel makelaarskantoor, dat zich uitsluitend richt op de zakelijke vastgoedmarkt. Klanten en opdrachtgevers van het kantoor lopen uiteen van particuliere beleggers tot institutionele beleggingsfondsen en van lokale ondernemers tot internationaal opererende multinationals. De diensten die JansenDeJong haar clientèle biedt, bestaan uit taxaties, consultancy, beleggingen, aankoop, aanhuur, verkoop en verhuur van kantoorpanden tot winkels en van bedrijfshal tot showroom.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek gisteren 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden gisteren 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.