Jarig in januari? Eet gratis Bij Hen!

Bistrobar Bij Hen is jarig en trakteert! In de maand januari bestaan wij 1 jaar en daar zijn wij hartstikke trots op. Ben jij ook jarig in januari? Dan mag jij deze maand gratis bij ons komen eten* (ja echt, helemaal gratis).

Lunchen of dineren; dat is helemaal aan jou. Dus je verjaardag vier je dit jaar gewoon Bij Hen! Ben jij zo’n geluksvogel? Reserveer snel een tafel via www.bijhen.nl en vermeld hier even bij dat je gebruikt maakt van de verjaardagsactie. Alvast van harte gefeliciteerd! 

Voorwaarden
Lunch of diner met minimaal 2 personen (maximaal 1 persoon per 2 personen eet gratis, minimaal 1 betalende volwassene per 2 personen), exclusief drankjes. De jarige eet in de maand januari 1 keer gratis op vertoon van legitimatie.

Bijvoorbeeld:
Diner met 2 personen waarvan 1 persoon jarig in januari: 1 persoon eet gratis
Diner met 2 personen waarvan 2 personen jarig in januari: 1 persoon eet gratis
Diner met 4 personen waarvan 2 personen jarig in januari: 2 personen eten gratis
Diner met 4 personen waarvan 3 personen jarig in januari: 2 personen eten gratis

Wil je gebruik maken van de actie? Reserveer dan vooraf een tafel zodat we rekening met je kunnen houden.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 15:24

Voordelig eten bij Bregje

Hoera! Proeflokaal Bregje heeft 25 vestigingen door heel Nederland. Om dat te vieren kun je in de maand september extra voordelig eten bij Proeflokaal Bregje.

Sport gisteren 14:07

Ex-profs tegen amateurs: ongelijke strijd

Vorig seizoen was het in de eerste klasse A een vreemde competitie. Wekelijks sprake van een nieuwe koploper. In de Hoofdklasse A lijkt het dit jaar een zelfde beeld te krijgen. Na drie wedstrijddagen is nog geen enkele club zonder puntenverlies.

Gemeente gisteren 12:16

De oorlog in beeld

Toen op 7 mei 1945 bekend werd dat een dag later een stoet van de Prinses Irenebrigade en geallieerden via de Rijndijk naar Den Haag te zien zou zijn, regelden de zusters van ’t Zwaantje, Rijndijk Oost, dat de kinderen van de Rijndijk, de Groenendijk en Koudekerk in optocht konden gaan kijken naar hun berijders. Op zich al een unieke samenwerking tussen het katholieke Hazerswoude en het protestantse Koudekerk.   

Evenementen 14 sep. 2019 12:28

Taptoe viert dertigste editie

Op zaterdagavond 14 september viert Taptoe Alphen de dertigste editie van het evenement. Verschillende muziekkorpsen uit de regio komen naar het Stadhuisplein om op te treden.

Advertorial Horeca 14 sep. 2019 10:51

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!