Jarig in januari? Eet gratis Bij Hen!

Bistrobar Bij Hen is jarig en trakteert! In de maand januari bestaan wij 1 jaar en daar zijn wij hartstikke trots op. Ben jij ook jarig in januari? Dan mag jij deze maand gratis bij ons komen eten* (ja echt, helemaal gratis).

Lunchen of dineren; dat is helemaal aan jou. Dus je verjaardag vier je dit jaar gewoon Bij Hen! Ben jij zo’n geluksvogel? Reserveer snel een tafel via www.bijhen.nl en vermeld hier even bij dat je gebruikt maakt van de verjaardagsactie. Alvast van harte gefeliciteerd! 

Voorwaarden
Lunch of diner met minimaal 2 personen (maximaal 1 persoon per 2 personen eet gratis, minimaal 1 betalende volwassene per 2 personen), exclusief drankjes. De jarige eet in de maand januari 1 keer gratis op vertoon van legitimatie.

Bijvoorbeeld:
Diner met 2 personen waarvan 1 persoon jarig in januari: 1 persoon eet gratis
Diner met 2 personen waarvan 2 personen jarig in januari: 1 persoon eet gratis
Diner met 4 personen waarvan 2 personen jarig in januari: 2 personen eten gratis
Diner met 4 personen waarvan 3 personen jarig in januari: 2 personen eten gratis

Wil je gebruik maken van de actie? Reserveer dan vooraf een tafel zodat we rekening met je kunnen houden.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 10:54

Regio Holland Rijnland introduceert deelauto

Vanaf maandag 27 januari kun je jouw auto delen met inwoners van gemeenten in de regio Holland Rijnland, het samenwerkingsverband van dertien gemeenten. Via een autodeelplatform kun je dan de beschikbaarheid van deelauto’s zien.

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 09:49

Werken als wijkverpleegkundige bij ActiVite

Sophie en Floor werken als wijkverpleegkundige bij ActiVite. Samen met hun collega’s zetten ze zich elke dag weer in voor de beste zorg. Wat adviseren zij als iemand als wijkverpleegkundige wil werken?

Calamiteiten gisteren 17:16

Gevluchte bestuurder blijkt 27-jarige man uit Boskoop

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 januari reed een bestuurder van een personenauto tegen een boom aan, waarna de bestuurder op de vlucht sloeg. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de eigenaar van de auto een 27-jarige man uit Boskoop is.

Rechtszaak gisteren 16:32

Verdachte in verkrachtingszaak blijft voorlopig vastzitten

Op 30 september 2019 verkrachtte een 26-jarige verdachte een vrouw in Kerk en Zanen. Volgens de verdachte ging het niet om een verkrachting, de vrouw zou zelf van harde seks houden. Het Openbaar Ministerie (OM) en de Haagse rechtbank geloofden het verhaal van de verdachte niet.

Blog Opinie gisteren 15:53

Geen tegenstand voor slordig spelend ARC

ARC moest zaterdag in principe een makkie hebben aan het bezoekende Achilles’29. De opponent uit Groesbeek met louter onuitspreekbare namen pakte dit seizoen immers slechts een punt. Ondanks het feit dat de thuisclub slordig en in een veel te laag tempo speelde, werd het ook een simpele overwinning.