Rabobank Groene Hart Noord
Advertorial Wonen en bouwen

Je eerste huis start met het Eerste-Huis-Gesprek

Droom jij van je eerste koophuis? Dan wil je natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen. Ontdek jouw mogelijkheden tijdens een gratis en vrijblijvend Eerste-Huis-Gesprek met een adviseur. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Wat nou als het wél kan?

Als starter is het toch vaak kijken, kijken, niet kopen. Maar wat nou als het wél kan? Bij Rabobank nemen ze in een persoonlijk gesprek de tijd om te kijken naar jouw mogelijkheden. En omdat elke situatie anders is, denken ze graag met je mee! Maak een afspraak voor een gratis Eerste-Huis-Gesprek. Zo kun je met meer vertrouwen op zoek naar je eerste huis.

Wat houdt een Eerste-Huis-Gesprek in?

Ben je op zoek naar een woning? Dan is het handig om te weten hoeveel je ongeveer kunt lenen. Dit kun je kosteloos berekenen in deze handige online rekentool. Als je wilt kan de financieel adviseur je hierbij helpen tijdens een gratis oriënterend Eerste-Huis-Gesprek. Wil je daarna een adviesgesprek, dan zijn daar kosten aan verbonden. Voor starters op de woningmarkt geldt een speciaal tarief.

  • Ze kijken samen naar jouw financiële situatie en het bedrag wat je maximaal wil en kan lenen.
  • Ze maken een inschatting van de maandlasten die bij jouw wensen horen.
  • Ze vertellen hoe een hypotheekadvies bij de Rabobank eruit ziet en wat de kosten daarvan zijn.
  • Ze geven algemene informatie over de hypotheektarieven en hypotheekvormen.

Met het gratis Eerste-Huis-Gesprek kijk je eerst samen met Rabobank naar de mogelijkheden wanneer je gaat kijken naar je eerste huis. Maak gemakkelijk een gratis afspraak op deze website


Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.