Pixabay

Jens Toornstra Toernooi bij Alphense Boys

Vandaag vindt het Jens Toornstra Toernooi plaats bij voetbalvereniging Alphense Boys. Het toernooi duurt de hele dag.  

Alle jeugdteams van Alphense Boys van de JO8 t/m de JO12 doen mee aan het toernooi. In totaal doen er 123 jeugdteams vanuit de regio mee aan het evenement. Het Jens Toornstra Toernooi is het grootste eendagsjeugdtoernooi van Nederland. Om deze reden is het toernooi in twee dagdelen verdeeld. Het ochtendtoernooi vindt plaats van 9:00 tot 12:15 uur en het middagtoernooi vindt plaats van 13:30 tot 16:45 uur.

Jens Toornstra
Tot 2009 speelde Toornstra bij Alphense Boys. In de zomer van 2009 maakte de voetballer de overstap naar de Eredivisie, waar hij voor ADO Den Haag ging spelen. Eind januari 2013 tekende hij een contract bij FC Utrecht. Toornstra speelt sinds augustus 2014 bij Feyenoord en heeft onlangs een nieuw contract getekend bij de Rotterdamse voetbalclub dat loopt tot 2022.

De kans bestaat dat Toornstra het toernooi vandaag zal bezoeken, aangezien Feyenoord dit weekend niet hoeft te voetballen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.