Pixabay

Jens Toornstra Toernooi bij Alphense Boys

Vandaag vindt het Jens Toornstra Toernooi plaats bij voetbalvereniging Alphense Boys. Het toernooi duurt de hele dag.  

Alle jeugdteams van Alphense Boys van de JO8 t/m de JO12 doen mee aan het toernooi. In totaal doen er 123 jeugdteams vanuit de regio mee aan het evenement. Het Jens Toornstra Toernooi is het grootste eendagsjeugdtoernooi van Nederland. Om deze reden is het toernooi in twee dagdelen verdeeld. Het ochtendtoernooi vindt plaats van 9:00 tot 12:15 uur en het middagtoernooi vindt plaats van 13:30 tot 16:45 uur.

Jens Toornstra
Tot 2009 speelde Toornstra bij Alphense Boys. In de zomer van 2009 maakte de voetballer de overstap naar de Eredivisie, waar hij voor ADO Den Haag ging spelen. Eind januari 2013 tekende hij een contract bij FC Utrecht. Toornstra speelt sinds augustus 2014 bij Feyenoord en heeft onlangs een nieuw contract getekend bij de Rotterdamse voetbalclub dat loopt tot 2022.

De kans bestaat dat Toornstra het toernooi vandaag zal bezoeken, aangezien Feyenoord dit weekend niet hoeft te voetballen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 18:53

Alphens Restaurantweek: verrassend gezond en vers eten bij Woodstone

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan WOODSTONE!

Overige gisteren 16:05

Eerste gedetineerde fietst volgende week naar zijn werk

In augustus is de pilot op de Beperkt Beveiligde Afdeling van start gegaan in Penitentiaire Inrichting (PI) Alphen. Gedetineerden die in aanmerking komen voor re-integratieverlof, mogen ‘buiten de muren’ arbeid verrichten. Volgende week fietst de eerste gedetineerde uit PI Alphen naar zijn werk.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:16

‘Lightversie’ van bron- en contactonderzoek door veel nauwe contacten

Personen die besmet zijn met het coronavirus, hebben steeds meer nauwe sociale contacten, zo meldt GGD Hollands Midden. Het nabellen van tientallen contacten kost veel tijd. Daarom zal er in sommige gevallen gekozen worden voor een ‘lightversie’ van het bron- en contactonderzoek.

Alphens Restaurantweek gisteren 14:29

Nog een week tot de Alphens Restaurantweek

Over precies een week gaat de zomereditie van de Alphens Restaurantweek van start. Van Italiaanse pizza en Argentijns vlees tot bourgondisch dineren en steengrillen, tijdens de Alphens Restaurantweek kan het allemaal!