Pixabay

Jens Toornstra Toernooi bij Alphense Boys

Vandaag vindt het Jens Toornstra Toernooi plaats bij voetbalvereniging Alphense Boys. Het toernooi duurt de hele dag.  

Alle jeugdteams van Alphense Boys van de JO8 t/m de JO12 doen mee aan het toernooi. In totaal doen er 123 jeugdteams vanuit de regio mee aan het evenement. Het Jens Toornstra Toernooi is het grootste eendagsjeugdtoernooi van Nederland. Om deze reden is het toernooi in twee dagdelen verdeeld. Het ochtendtoernooi vindt plaats van 9:00 tot 12:15 uur en het middagtoernooi vindt plaats van 13:30 tot 16:45 uur.

Jens Toornstra
Tot 2009 speelde Toornstra bij Alphense Boys. In de zomer van 2009 maakte de voetballer de overstap naar de Eredivisie, waar hij voor ADO Den Haag ging spelen. Eind januari 2013 tekende hij een contract bij FC Utrecht. Toornstra speelt sinds augustus 2014 bij Feyenoord en heeft onlangs een nieuw contract getekend bij de Rotterdamse voetbalclub dat loopt tot 2022.

De kans bestaat dat Toornstra het toernooi vandaag zal bezoeken, aangezien Feyenoord dit weekend niet hoeft te voetballen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:28

Meer haast met onderzoek naar behoefte aan nieuwe sporthal

Een aantal Alphense sporthallen is aan het einde van haar levensduur. In de komende jaren moet er dan ook worden gewerkt aan vervanging. Op initiatief van D66 komt wethouder sport, Gert-Jan Schotanus, begin volgend jaar met een oplossing.

Advertorial Horeca vandaag 16:47

Noël Kitchen Bar: heb jij al geproefd?

Heb jij het nieuwe menu van Noël Kitchen Bar al geproefd? Niet alleen het menu is vernieuwd, ook de cocktailkaart is aangepakt. Geen zorgen, voor dezelfde lage prijzen! En heb je nog geen plannen voor kerstavond? Noël is geopend!

Evenementen vandaag 16:28

55-jarig bestaan Cascarvieten

De Cascarvieten vieren dit jaar hun 55-jarig bestaan. Om dit te vieren geven de Cascarvieten op zaterdag 23 november een feest voor alle inwoners van Alphen aan den Rijn en omstreken in hun feestburcht Avifauna. 

Evenementen vandaag 15:56

Teus de Kruyf haalt profs binnen bij 9e Boksgala

Organisator Teus de Kruyf slaagt er elk jaar in om ‘zijn’ Alphense Boksgala uit de breiden. Nieuw bij het 9e gala op 30 november in de Rijnstreekhal is de deelname van profboksers.