Archieffoto

Jessica zingt op Dag van het Park

Naast het Zomerspektakel aan het Meer en het tentfeest in Zwammerdam vindt er dit weekend nog een evenement plaats in Alphen, namelijk de Dag van het Park.In Zegersloot en in het Europapark zijn veel activiteiten. Rond lunchtijd (11.30-14.00 uur) is er een grote picknick in het Europapark. De Alphense Jessica Mougin, bekend van X-Factor, treedt daar op.Vanaf 13.00 uur zijn de spelen in Zegersloot toegankelijk. Het festijn in Zegersloot valt samen met het Zomerspektakel. 'Daardoor is er extra veel te doen en te beleven', aldus de organisatoren van de jaarlijkse dag. Ook veel andere steden in Nederland doen mee aan de Dag van het Park.
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 15:11

Boodschappen doen zonder plastic? Doe mee met de Zero Waste Tour!

Binnenkort is weer de Week Zonder Afval. In dit kader worden op 4 juni Zero Waste Tours georganiseerd op 40 locaties in heel Nederland. Lokale gidsen laten dan zien bij welke winkels je verpakkingsvrij boodschappen kunt doen. Ook in Alphen aan den Rijn zijn twee tours gepland.

Limesjaar 2022 gisteren 12:35

ROMEINEN Cananefaten

Toen het Alphense fort Albaniana in de eerste eeuw werd gebouwd, woonden er heel weinig mensen in wat nu Zuid-Holland is. Later werden bewoners bekend onder de naam Cananefaten. Deze bevolkingsgroep bewoonde vooral het huidige Westland en mondjesmaat waren er een paar losse nederzettingen langs de kust.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 11:27

Alles over de start van het nieuwe theaterseizoen

Het programma is klaar, de brochure wordt gedrukt en Castellum maakt zich op voor de verkoop van een nieuw en bruisend theaterseizoen. Er mag alvast verklapt worden dat Waylon, Peter Pannekoek en Van der Laan & Woe in 22/23 naar Castellum komen en er staat nog veel meer moois op stapel...