Teus de Kruyf
Advertorial Sport

Jeugd traint in februari gratis bij boksschool Teus de Kruyf

Hoe blijft de jeugd fit tijdens de coronacrisis? Teus de Kruyf Institute helpt hen hierbij. Alle jeugd van 6 tot en met 17 jaar mag in februari één maand gratis sporten Teus de Kruyf Institute.

‘’Juist in deze tijd van online school is buitenlucht en beweging zo belangrijk voor de jeugd om happy en energiek te blijven’’, laat Marie van boksschool Teus de Kruyf weten.

De lessen zijn afgestemd op niveau. Zo zijn er lessen voor de allerjongste deelnemers, maar ook voor de jong volwassenen is er zeven dagen in de week lesaanbod. De trainingen zijn conform de RIVM richtlijnen en vinden plaats op het buitenterrein achter de boksschool. De invulling van de lessen is elke keer weer anders, denk hierbij aan circuittraining, bokszak training en spel boksen. 

Voor Teus en Marie is het grootse belang dat de Alphense jeugd met plezier en beweging deze lockdown doorkomt en daar dragen ze graag een steentje aan bij. 

Aanmelden kan via teusdekruyfinstitute@gmail.com. Boksschool Teus de Kruyf is gevestigd aan de Gouwekade 15A (onder de hefbrug) in Alphen aan den Rijn. Het lesrooster bekijk je op de website.


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 16:11

Het nieuwe lesseizoen bij TEAN gaat van start

We gaan weer naar de lente en dat betekent lekker buiten sporten. Altijd al een keer tennis uit willen proberen? Voor de jeugd organiseert TEAN gratis inlooplessen!

Dronefotografie vandaag 14:55

Alphen vanuit de lucht: De Stadspoort vormt de entree naar het centrum

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer De Stadspoort, gelegen aan de rand van het Alphense stadshart.

Calamiteiten vandaag 12:34

Man vermist vanaf de Zaalbergstraat

Er is een Burgernet bericht verspreid in Alphen vanwege een vermissing. Het gaat om een blanke man die vermist is geraakt vanaf de Zaalbergstraat in Alphen. 

Wist je dat? vandaag 12:03

Crossen in Alphen? Dat mag nergens

Op diverse locaties in Alphen komt het regelmatig voor dat er gecrost wordt, bijvoorbeeld op de Maatschapslaan in Alphen West. Maar wist je dat crossen volgens de Algemene Plaatselijke Verordening in de hele gemeente verboden is?

Advertorial Eten en drinken vandaag 10:45

Overheerlijke Foodboxen bestel je bij Ten Brink Food

Naast de dagelijkse benodigdheden in de supermarkt kan je bij Ten Brink Food ook terecht in het Foodcafé voor allerlei heerlijkheden voor de Bourgondische levensgenieter, zoals foodboxen voor iedere gelegenheid. Extra makkelijk is dat je het nu ook kunt bestellen via de webshop!