Jim en Alex

Jim en Alex openen nieuwe winkel in het pand van Simon Lévelt

Een winkel waar je naar hartenlust kunt shoppen voor nieuwe woonaccessoires én ook nog kunt genieten van een kopje koffie met een gebakje erbij? Dat kan straks bij Agorá 40 - Gifts, interior en pastry in de Julianastraat, waar tot voor kort Simon Lévelt was gevestigd.

Per 3 mei zijn Jim en Alex de nieuwe huurders van het voormalige pand van Simon Lévelt. Daar starten zij een winkel met een voor Alphen uniek concept. “Het wordt een winkel waar je woonaccessoires kunt kopen, van vazen en potten tot aan grotere accessoires en leuke cadeaus voor het interieur. Dit combineren we met een aanbod van fairtrade koffie en huisgemaakte tartelettes”, vertelt Alex. “Zo’n concept ontbreekt nu nog in Alphen, maar straks zijn wij daar om dat gat op te vullen!”

Trendy, eigentijds en huiselijk

Onder de naam Agorá 40 - Gifts, interior en pastry hopen zij Alphen te veroveren, een plek die hen niet helemaal vreemd is. “Jim heeft jarenlang een lunchroom gehad. Vorig jaar heeft hij dit verkocht omdat het tijd was voor iets nieuws. Zelf heb ik een tijd in Alphen gewerkt, waardoor ik ook al bekend was met Alphen. Nu wonen we hier ook alweer eventjes, dus toen we op het idee kwamen om met zijn tweeën een onderneming te starten, wisten we al snel dat Alphen daar de ideale plek voor was.”

De sleuteloverdracht vond plaats op 3 mei. Dit betekent dat het opknappen en inrichten van het pand kan beginnen. Beiden hebben enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging. “We kijken er heel erg naar uit om mensen straks in onze winkel te kunnen ontvangen”, zegt Alex. “Door een trendy, eigentijdse en huiselijke sfeer te creëren hopen we dat Alphenaren zich straks welkom voelen bij ons. Hopelijk kunnen we ook nog een klein terras creëren, dat zou het geheel helemaal afmaken!”

Naar verwachting opent Agorá 40 - Gifts, interior en pastry in juni/juli de deuren.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Zadel

De Romeinse cavalerie was niet in het minst zo succesvol, omdat de berijders van de pony’s uitstekende goed getrainde ruiters waren. Daarnaast werd een Romeins cavaleriepaard vakkundig opgezadeld met een stevig zadel en een degelijk hoofdstel.

Verkeer en vervoer gisteren 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.