pol_tontijsen

Jongens vernielen autospiegels van diverse auto’s in Kerk en Zanen

Afgelopen vrijdag en zaterdag hebben een aantal jongens de autospiegels van diverse auto’s in de wijk Kerk en Zanen vernield. Volgens de wijkagent leidt het spoor in de richting van Burggooi.

Het gebeurde in de vroege ochtend, toen veel bewoners nog sliepen. Er zijn onder andere bij het Zomererf, de Lentestraat, de Vuurlaan, de Oude Wereld en de Triviumlaan autospiegels kapot geslagen. Inmiddels zijn er al een paar aangiften gedaan, maar er zijn veel meer autospiegels vernield. De politie roept dan ook op om vooral aangifte te doen.

Daarnaast zijn de vernielers vastgelegd op camera. Wijkagent Ton Tijsen richt zich op Instagram aan de jongens die de autospiegels hebben vernield: “Wanneer je bij deze vernielingen betrokken was, kom gerust langs aan het bureau om jezelf de melden. Verstandiger dan een keer van je bed te worden gelicht op een moment dat het ons uitkomt. Het zou vervelend zijn voor de vernielers dat de beelden te zijner tijd online komen met ‘wie herkent deze jongens’.”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Caligae

De Romeinen hadden een traditie in leer bewerken die tot op de dag van vandaag grotendeels hetzelfde is gebleven. Het leer werd gelooid en geverfd. Schoenen, laarzen en slippers waren kleurrijk, rijkelijk gedecoreerd en stevig.

Weer in Alphen gisteren 18:27

Alphen kleurt langzaam wit

De eerste sneeuw van het jaar is gevallen. In de loop van de middag dwarrelden de eerste sneeuwvlokken naar beneden en sindsdien kleurt Alphen langzaam steeds witter. En dat levert mooie plaatjes op!

Alphens.nl Magazine gisteren 15:54

Vrijwilliger Willem Versteeg: ‘’Dat virus draag je altijd met je mee’’

Geboren in Den Haag in een familie waar vrijwel iedereen in dienst was van de telefoondienst. Zijn lidmaatschap van een toneelvereniging bracht hem eigenlijk naar Alphen en voetbaldier als hij was zocht hij, omdat hij zaterdag werkte, een zondagsclub. Zo kwam hij bij Alphense Boys. De rest is geschiedenis. Dit is het verhaal van Willem Versteeg, een vrijwilliger pur sang.