Woonforte
Advertorial Wonen en bouwen

Jongeren en herstarters opgelet: De Barones gaat volgende week in verhuur

Vanaf 21 februari staan de woningadvertenties van De Barones op de website van Huren in Holland Rijnland. In De Barones aan de Prinses Margrietlaan komen 131 sociale huurwoningen: studio’s, twee- en driekamerwoningen.

In het oude kantoorpand vindt een complete facelift plaats. Er komen 131 woningen, waaronder studio’s, twee- en driekamerwoningen. Vooral woningzoekenden die nu weinig kans maken, krijgen voorrang. 

Voorrang voor jongeren en herstarters

Iedereen die voldoet aan de inkomenseisen kan zich inschrijven voor deze huurwoningen. Jongeren tot 28 jaar en herstarters krijgen voorrang. Wil je reageren op deze huurwoningen? Dan moet je ingeschreven staan als woningzoekende in de regio Holland Rijnland.

Toewijzing via loting

De volgorde van toewijzing gaat via een loting. Daarna ontvangen kandidaat-huurders een uitnodiging voor een intakegesprek. Op basis van dit gesprek vindt de selectie plaats. Je inschrijftijd telt dus niet mee. Nog prettiger: je behoudt je inschrijftijd als je gaat wonen in De Barones!

Interesse? Kijk voor meer informatie en veelgestelde vragen bij ‘Projecten’ op de website van Woonforte.


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:49

Werkzaamheden Prins Bernhardlaan en Julianabrug starten morgen

Morgen beginnen de werkzaamheden aan de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf 24 juni tot 23 augustus zal de kruising afgesloten zijn, vanwege de aanleg van een grote rioolbuis voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor is de Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!