Woonforte
Advertorial Wonen en bouwen

Jongeren en herstarters opgelet: De Barones gaat volgende week in verhuur

Vanaf 21 februari staan de woningadvertenties van De Barones op de website van Huren in Holland Rijnland. In De Barones aan de Prinses Margrietlaan komen 131 sociale huurwoningen: studio’s, twee- en driekamerwoningen.

In het oude kantoorpand vindt een complete facelift plaats. Er komen 131 woningen, waaronder studio’s, twee- en driekamerwoningen. Vooral woningzoekenden die nu weinig kans maken, krijgen voorrang. 

Voorrang voor jongeren en herstarters

Iedereen die voldoet aan de inkomenseisen kan zich inschrijven voor deze huurwoningen. Jongeren tot 28 jaar en herstarters krijgen voorrang. Wil je reageren op deze huurwoningen? Dan moet je ingeschreven staan als woningzoekende in de regio Holland Rijnland.

Toewijzing via loting

De volgorde van toewijzing gaat via een loting. Daarna ontvangen kandidaat-huurders een uitnodiging voor een intakegesprek. Op basis van dit gesprek vindt de selectie plaats. Je inschrijftijd telt dus niet mee. Nog prettiger: je behoudt je inschrijftijd als je gaat wonen in De Barones!

Interesse? Kijk voor meer informatie en veelgestelde vragen bij ‘Projecten’ op de website van Woonforte.


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.