Woonforte
Advertorial Wonen en bouwen

Jongeren en herstarters opgelet: De Barones gaat volgende week in verhuur

Vanaf 21 februari staan de woningadvertenties van De Barones op de website van Huren in Holland Rijnland. In De Barones aan de Prinses Margrietlaan komen 131 sociale huurwoningen: studio’s, twee- en driekamerwoningen.

In het oude kantoorpand vindt een complete facelift plaats. Er komen 131 woningen, waaronder studio’s, twee- en driekamerwoningen. Vooral woningzoekenden die nu weinig kans maken, krijgen voorrang. 

Voorrang voor jongeren en herstarters

Iedereen die voldoet aan de inkomenseisen kan zich inschrijven voor deze huurwoningen. Jongeren tot 28 jaar en herstarters krijgen voorrang. Wil je reageren op deze huurwoningen? Dan moet je ingeschreven staan als woningzoekende in de regio Holland Rijnland.

Toewijzing via loting

De volgorde van toewijzing gaat via een loting. Daarna ontvangen kandidaat-huurders een uitnodiging voor een intakegesprek. Op basis van dit gesprek vindt de selectie plaats. Je inschrijftijd telt dus niet mee. Nog prettiger: je behoudt je inschrijftijd als je gaat wonen in De Barones!

Interesse? Kijk voor meer informatie en veelgestelde vragen bij ‘Projecten’ op de website van Woonforte.


Meer nieuws

Lezing vandaag 12:57

Boeiende lezing Children of the Labyrinth

Op dinsdag 12 maart verwelkomt Buurten&Zo met veel enthousiasme fotograaf en documentairemaker Marieke van der Velden, samen met Philip Brink, voor een boeiende lezing. Marieke, eerder jurylid bij het programma 'Het Perfecte Plaatje', brengt deze dag samen met Philip een fascinerende presentatie over hun meeslepende reportage: Children of the Labyrinth."

Blog Sport vandaag 11:44

Alphense Clubs moeten oppassen

Het voetbalprogramma voor zaterdag 24 februari ziet er als volgt uit: ARC – AFC’34; Ter Leede – Alphense Boys; UVS – Alphia; MMO – A.V.V Alphen.