Woonforte
Advertorial Wonen en bouwen

Jongeren en herstarters opgelet: inschrijving huurwoningen Barones start binnenkort

Eind februari start de inschrijving voor de huurwoningen in De Barones. Dit woongebouw ligt dicht bij het centrum, met winkelcentrum Baronie om de hoek.

In het oude kantoorpand vindt een complete facelift plaats. Er komen 131 woningen, waaronder studio’s, twee- en driekamerwoningen. Vooral woningzoekenden die nu weinig kans maken, geven we voorrang. Denk aan jongeren tot 28 jaar. Ook alleenstaande ouders na een verbroken relatie met maximaal 2 inwonende kinderen krijgen voorrang. Vaak krijgen zij geen urgentie maar hebben wel met spoed een woning nodig.

Een unieke kans

Interesse? Dan moet je ingeschreven staan bij Huren in Holland Rijnland. Verder gaat de toewijzing via loting en een intakegesprek. Dus heeft iedereen evenveel kans. En helemaal bijzonder: mèt behoud van inschrijftijd!

Meer weten?

Kom alles te weten over wonen in De Barones tijdens de informatiemarkt op vrijdag 17 februari. Ben jij erbij? Meld je aan via www.woonforte.nl/Projecten/De-Barones.


Meer nieuws

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek gisteren 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.