Woonforte
Advertorial Wonen en bouwen

Jongeren en herstarters opgelet: inschrijving huurwoningen Barones start binnenkort

Eind februari start de inschrijving voor de huurwoningen in De Barones. Dit woongebouw ligt dicht bij het centrum, met winkelcentrum Baronie om de hoek.

In het oude kantoorpand vindt een complete facelift plaats. Er komen 131 woningen, waaronder studio’s, twee- en driekamerwoningen. Vooral woningzoekenden die nu weinig kans maken, geven we voorrang. Denk aan jongeren tot 28 jaar. Ook alleenstaande ouders na een verbroken relatie met maximaal 2 inwonende kinderen krijgen voorrang. Vaak krijgen zij geen urgentie maar hebben wel met spoed een woning nodig.

Een unieke kans

Interesse? Dan moet je ingeschreven staan bij Huren in Holland Rijnland. Verder gaat de toewijzing via loting en een intakegesprek. Dus heeft iedereen evenveel kans. En helemaal bijzonder: mèt behoud van inschrijftijd!

Meer weten?

Kom alles te weten over wonen in De Barones tijdens de informatiemarkt op vrijdag 17 februari. Ben jij erbij? Meld je aan via www.woonforte.nl/Projecten/De-Barones.


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.